Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziora

Ale ma dzisiaj pecha,dostałam 200zł mandatu i6pktJaki był wasz najwyższy mandat?

Polecane posty

Gość zadziora
No w tedy się nie uśmiecham tylko zwalniam,i cieszę się że byłam lepszym kierowcą i w porę zaaregowałam na daną sytuacje na drodze.

Gość zadziora
Ja nie mam takich problemów przy wyprzedzaniu,naprawdę nie zdarza mi się żeby ktoś przyspieszał,może dlatego że mam dość dynamiczne autko i jak już wyprzedzam to robię to szybko bez jazdy drugim pasem bez końca.

Gość zadziora
Ze ktoś leci na czołówkę zdarza mi się częściej,ale nie myślę o tamtym kierowcy od razu źle czy w myśli wyzywam go od baranów,poprostu zrobił błąd ,któy swoją drogą może bardzo wiele kosztować ale po to mam oczy dookoła głowy na drodze żeby reagować.

Gość hahahha
Pare razy sie zdazylo, niestety...chodzi o to ze duzo u nas na drodze niebezpiecznych kierowcow, i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej

Gość zadziora
Już Ci pisałam hahahaha że to nie kierowcy tylko drogi,w innych krajach jest mniej takich zdarzeń bo są autostrady,u nas wąsko często bez pobocza.A w miastach chociaż ciasno i korasy okropne,jakoś nie ma problemów ze zmianą pasa naprzykład,zawsze wpuszczą jak dam kierunek,albo jak np.sygnalizacja nie działa kierowcy jakoś dają sobie radę przepuszczając tych co na ustąp pierwszeństa stoją gdy widzą że dużo autek czeka.

Gość zadziora
Są i niebezpieczni kierowcy ale to na całym świecie nie tylko w Polsce ale poza ganicami naszego kraju właśnie po to są drogi szerokie żeby wariaci nie zagrażali tak bardzo innym.W nimczech są autostrady gdzie nie ma ograniczeń prędkości więc wariaci mają się gdzie wyszaleć nie zagrażając innym.

Gość ulalalalallala
To po co sie jeszcze wyprzedzaja jak jest wasko i bez pobocza...jakie wytlumaczenie na to znajdziesz....w Anglii tez jest czasem wasko i bez pobocza i malo sie do wyprzedzania rwie...

Gość zadziora
Bo Polak to dusza niespokojna:) popatrzcie jak jeżdżą np w Egipcie czy Tunezji,tak to dopiero cyrk na drogach,przepisy tylko na papierku,wszyscy na siebie trąbią jeżdżą bez kierunków,ja bym się tam bała jechać samochodem.

Gość zadziora
W Angli to pewnie z angielską flegmą jeżdżą:)

Gość ulalalalallala
Widzisz i sama przyznalas ze polak to dusza niespokojna, czyli chamski na drodze...

Gość zadziora
dusza nie spokojna to nie cham,zajrzyj do słownika a bedziesz wiedział(ła)co to słowo oznacza.

Gość ulalalalallala
Nie mow mi co to slowo oznacza, i nie bron tak wszystkich polskich zlych kierowcow jakbys sie sama do nich zaliczala...zaczynasz sie krecic ...

Gość zadziora
Ja się poprostu z tym nie zgadzam że Polscy kierowcy to chamy bo dużo jeżdżę i baaardzo żadko spotykam się z chamstwem na drogach,częściej jest to brak umiejętności,przecenianie swoich sił ale nie chamstwo. Może dlatego się z tym nie spotykam bo sama nie jestem chamska,a jak Ty jedziesz i wszystkich wyzywasz od chamów,to nic dziwnego że i taka reakcja spotyka Ciebie. Tak jak innych traktujesz tak traktują Ciebie.

Gość zadziora
Źli kierowcy są na całym świecie a cały spór o to że hahaha wyzwał Polskich kierowców od chamów,cepów.........z czym ja się nie zgadzam. Tylko w Polsce przekracza się prędkość?Tylko w Polsce są tragiczne wypadki?Tylko w Polsce ludzie wsiadają do auta po kilelichu?Tak jest na całym świecie i nie uważam żeby Polscy kierowcy byli najgorsi czy bardziej chamscy niż w innych krajach.Tacy poprostu się zdarzają nie ważne z jakiego kraju pochodzą.

Gość zadziora
Nie bronię złych kierowców ale nie można wrzucać wszystkich do jednago worka że jak Polak to już cham na drodze. Aż się spieniłam i zaraz będe chamska:)

A ja dostałem mandat 50 zł za jazdę po pustym chodniku o 6 rano:O czasami nie maja sie czego czepić:D To juz niezła przesada.

Gość ulalalalallala
To ty jestes chamska bo z gory zakladasz jak jezdze, oczywiscie wiesz to,...duzo jezdzisz i nie spotykasz sie z chamstewem akurat... myslisz ze ktos dba czy akurat w tym samochodzie siedzi sobie milusia osobka? nie poprostu to kolejny samochod do wyprzedzenia jesli jedziesz za wolno, chociarz niekoniecznie wolno bo na liczniku mozesz miec juz 100 no ale zeby byc dobrym kierowca trzeba minimum jechac ze 120. Widze ze rozmowa z toba zadzioro (oj dobry nick sobie dalas) nie ma sensu, bo bronisz sama siebie, dobrze ze dostalas ten mandat, moze Cie to nauczy troche pokory...chociarz watpie

Gość zadziora
A co Ty robiłeś samochodem na chodniku o szóstej rano? Pewnie dziury na jezdni wymijałeś;)

Gość zadziora
---------->ualalalala ,to Ty mnie jeszcze chamskiej nie widziałeś:P ja niczego nie zakładam,tylko wpienia mnie jak ktoś mówi że Polscy kierowcy to chamy i tylko tyle.A od słowa do słowa i dyskusja rozgorzała. Ale miło mi było z kims sobie podyskutować(poza tym że nie było mi miło jak ktoś mnie epitetami obrzuca)ale co mi tam wkońcu jestem Polskim kierowcą a raczej Polską kierownicą:),więc chamka.

Gość zadziora
Ramirez to rowery też na radar łapią?I to na chodniku?

Gość zadziora
white pussy a dużo było przekroczone?

haha .......... ma racje jest zbyt dużo niebezpiecznych kierowców bez wyobrazni !!!! ja jezdze bardzo duzo i jak widzę fure która zapieprza 180 na drodze z koleinami i bez pobocza to sobie mysle ze wyobrazni temu komus brak tylko daj mu panie Boże umiejętnosci bo inaczej na tamten swiat !!!!! Tylko zeby taki palant jeszcze kogos niewinnego tam nie zabrał !!!!! Po cos te ograniczenia i ciagle linie są !!!!! Nikt ich tak sobie zeby nam kierowca utrudnic zycie nie namalował !!!! One maja nam pomoc by dojechać do celu a nie na tamten swiat !!!!!

Pieszczocha a dostałaś jakiś mandat kiedyś? Bo o tym jest ten topik a nie o tym czego jest za dużo na drogach a czego za mało.

nie !!!! a jeżdze 10 lat !!!! dostałam tylko mandat od strazy miejskiej za zaparkowanie przednimi kolami na zdechłym trawniku !!!!!! 50 zl dupki mi wlepili !!!!!!!

A tak na dobranoc to daj nam wszystkim Boże żebyśmy wszyscy jeździli z wyobraźnią .I cieszę się że jednak nie jest tak źle z Polskimi kierowcami skoro tu tyle rozsądnych się zebrało,no to chyba nie większość jest chamami jak pisał hahaha. Ja dzisiaj zarobiłam i 200zł mam do tyłu i napewno jadąc tam następnym razem zwolnie bo będe wiedziała że tam mogą stać sobie panowie z suszarą:P. Muszę się wyspac bo jutro znowu dzień za kółkiem:) Dobranoc

white pussy o rany,ale Ci się spieszyło!Mi dzisiaj jednak trochę mniej:P pieszczocha ja też jeżdże tyle lat i to mój drugi mandat w życiu,pierwszy był za to że przednimi kołami zaparkowałam się na czymś co przypomina trawnik,u staży miejsckiej to typowe mandaty,szczególnie przed moim blokiem gdzie nie ma się gdzie zaparkować,teraz już sobie dali spokój i wieczorem autka stoją gdzie się da . Jeszcze raz dobranoc i do zobaczenia na drodze,hihihi:)