Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziora

Ale ma dzisiaj pecha,dostałam 200zł mandatu i6pktJaki był wasz najwyższy mandat?

Polecane posty

Nie martwcie się - do mnie niedawno przyszedł list polecony z fotką (oczywiście moją) jak zaknacam na jednej z polskich dróg...no i pod spodem dokładny opis -kiedy ,jak ile...

Gość radarowcy bee
mam pytanko do zmotoryzowanych. czy mogę odmówić przyjęcia mandatu za przekroczenie prędkości? jesli na przykład nie zgadzam się z wynikiem pomiaru prędkości - uważam że była to prędkość jeszcze przed znakiem ograniczenia prędkości. Poza tym policjant był arogancki-nie pokazał legitymacji służbowej ani się nie przedstawił, siedział z dupskiem w samochodzie a ja stałam na deszczu, no może mżawce.. Czy sa jakieś realne szanse na udowodnienie swojej niewinności - domyślam isę że w grę wchodzi sąd grodzki. Priszę podzielcie się swoimi doświadzeniami.

Możesz wtedy się kłócić w Sądzie Grodzkim ! A funkcjonariusz ma OBOWIĄZEK się przedstawić ! Zawsze możesz pwiedzieć że myślałaś że to przebieraniec bo się nie przedstawił i bałaś się że ci coś zrobi !