Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojamamzrobic

blagam po9mozcie to wazne blagam wejdzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cojamamzrobic

jest tak popznalismy sie rok temu on po rozstanu po 5 latah w zwaizku ja sama jak palec, nie wiem jakim cude ale cos zaiskrzylo, bylismy razem , kocham go strasznie ale nietety powrocilo do zycia wspomnienie bylej bo wrocila na kolanach i blagala o wybaczenie wiec sie rozstalismy wrocil do niej, teraz ie powoli przeprowadza. ja wuiem ze mu na niej zalezy , ale to juz jest raczej obsesja i nie chce zbygo znow zranila bo naprawde niezle z niej ziolko jest super laska z wygladu chociaz w glowie fiu bździu i wie jak swoj wyglad wykorzystac, zdradzala go na prawo i lewo a ja tu umieram bo wiem ze znow bedzie cierpiec, a ja ko kocham i zrobilabym wszytko dla niego wczoraj przyedl i powiedzial ze chce sie pozegnac i oczywiscie znow wyladpowaoismy w lozku, to moja inicjatywa takze bez komentarzy ze on tylko chce sexu tak wyszlo poprostu... co mam zrobic zeby go zdobyc poradzcie!

nic nie mozesz zrobić., to okropne że po roku czasu wrocił do ex:/ póki nie skrzywdzi go jeszcze raz to nie zrozumie jaka cenna bylaś w jego życiu:O szkoda czasu na takiego frajera;/

Gość cojamamzrobic
ale ja go kocham i tu jest problem chce walczyc i jestem gotowa na wszytko ale nie wiem jak! pomozcie ...

Gość odpusc sobie
albo pocwicz,odpier*** sia na maksa,opal w solarium,i oczaruj go

Gość Goch
olala, jedyne co możesz zrobić to czekać aż on zmądrzeje, co jest chyba nierealne skoro wrócił do takiej panny...ale cóz, nadzieję zawsze mozna mieć :)

Gość cojamamzrobic
haha myslisz ze tylko tym moge zdobyc faceta? opaic sie i ubarc sexi do tego trzbea cos wiecej...

właśnie odp****ol sie na maxa i go oczaruj a wtedy on ci znow zaplacze w dekolt, ze ex go krzywdzi :o

wiem co czujesz, mój chłopak chodzil przede mna 6 lat ze swoja ex...na sama mysl że móglby do niej wrócić mdli mnie:/ wiem że tego nie zrobi bo odszedl od niej bo jej nie kochal ale musisz sie też szanowac ....satysfakcjonowalo by Cie zycie wiedzac ze Twoj facet bedąc z Toba w lózku mysli o ex albo spotyka sie z nia na boku??? pamiętaj że nic nie dzieje sie bez przyczyny, czasem cierpinie ma sens i prowadzi do czegos lepszego w twoim przypadku moze do prawdziwej odwzajemnionej miłpści , tego Ci życze

Gość cojamamzrobic
moze, chcialabym milosci prawdziej, ale narazie jestem zolna kochac tego akurat czlowieka inczej nie umiem

tylko że on nie zasługuje na Twoją miłosc,jest niedojrzałym egoista skoro zostawił Cie po roku czasu dla ex, czyli czym bylaś/ pocieszeniem ?

Gość bykowa
to dupek !!!!!! widocznie cie tak naprawde nie kochał to bez sensu on cie cały czas wykorzystuje NIE DAJ SIE znajdz sobie nowego lepszego który cie pokocha NAPRAWDE [jeszcze sie czymś zarazisz]

Gość icojamazrobic
nie wiem bo on jest i ze man iz nia nie umie wybrac z nia jest czesciej tj kino restauracje dom jej a ze mna domek przytlanie sex i tez kino restauraje itp. nie wiem jak on znajduje4 czas ale ja nie umiem zyc bez niego, a on sie zdecydowac nie moze ! moze jestem glupia ale milosc jest slepa :/ dlatego chce walczyc zeby zdecydowal na moja korzysc!

namów swojego znajomego zeby mu powiedzial ze ja ruchal gdzieś w krzokach i ze ona powiedziala że ma ,,malego\" :p ten Twoj i zarazem jej chlopak:) albo kup sobie karte sim z innym numerem i poprostu mu to pisz:)

Gość bykowa
ale on już wybrał!!!woli puszczalską dziwke!musisz sobie dać spokój SZANUJ SIE jak na to pozwolisz to całe życie będziesz tą drugą jemu tak wygodnie poprostu a co zrobisz jak z nim wpadniesz co? będziesz sama z dzieckiem bo taki koleś napewno cie zostawi!

Gość cojaamzrobic
wpas nie wpadne bo jade na tabsach takze tego sie nieboje ale wiesz tu jest o wykorystywaniu ae to nie on inicjuje wszysko zawsze tylko ja, ja ja wszystko ja wiec moze to raczej ja mu sie nrzucam:/

Gość bykowa
a on wogółe do ciebie dzwoni ? on chce sie spotkać?on wszystko kombinuje z tymi waszymi spotkaniami czy to ty mu zawracasz no i powidz jeszcze że sie spotykacie potajemnie?!!!!!

Gość cojamamzrobic
nie nie otajemnie normalnie, jest normalnie raz ja zaczynam raz on, on sam nie wie co ma zrobic twierdi ze do mnie cos czuje ale do tamtej tez i tak sie mota no wymiekam :/

Gość bykowa
MUSI WYBRAć I TYLE !postaw mu warunek albo rybki albo ta dziwka jak wybierze tamtą to go olej ale cały czas miej na oku prowokuj go rób na złość nie wiesz jak to sie robi a na tamtej szmacie już nie długo sie przejedzie zobaczysz a wtedy tak od razu mu nie pozwól zrób tarpiał TY CIERPISZ zrób tesz mu tak przecież znasz go dobrze

Gość comamzrobic
ale ja nie chce zeby cierpial, niekt nie chce cierpienia ukochanej osby7 prawda... ale fakt wybrac musi... koniec gierek

Gość bykowa
a ty cierpisz !!!!!!!!! i to bardzo!!!!!! a też podobno cie kocha!!!!!! I TERAZ SAMA WIDZISZ JAK TO WYGLąDA !!!!!!!!!!! MUSI WYBRAć

Gość cojamamzrobic
no cierpie ale co warte moje cierpieie jak osoba ktora kocham jest sszczesliwa tu jest problem...

Gość No i co z tego ...........
ze go kochasz, ale on CIEBIE NIE KOCHA proste to chyba i oczywiste. To koniec, a koniec znaczy KONIEC. Nikogo do niczego nie mozna zmuszac a juz na pewno nie do miłości. Daj mu spokoj i przestań powtarzac kocham i zebrac o milość, bo na pewno z tej mąki nie będzie chleba

Gość ja tam bede walzyc