Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montypajton

seksyualne przysłowia - znacie jakieś??? wpisywać!!

Polecane posty

Gość gość
To dawaj dwa slowa do wierszyka i piszmy wierszyk

Gość gość
Nie moge odejsc od tematu kupyprzykleil sie do mnie jak rzep do dupyjem kupy i pije moczco za noc, co za noc!

Gość montymajton
mam kozaczek - piękna dusza mam kozaczek - to nie katusza dziś jest późna noc a więc idę po koc taki jeden wielki kloc zajwewania całą noc

\"mam siusiaczek - sztuka kosa szukam pizdy - na biegusa\" - Cudeńko, dla kazdego który szuka swojej - na podryw działa na 100% - sprawdzałem na chomiku i psoju Brytanoju! sowo montypajtona!

lepię bałwana w pociągu a tu mi się doczę[pia Strągu Strągu mówi- po co go lepić przyjdzie lato może się rozlecić

\"leję kawę wprost na pochwy leję kawę na macochny\" -dla amatorów kawy __________________________ WC to jest ubikacja taka dla kupy stacja

pies Brytan mnie szuka pies Brytan mnie nei oszuka wiem gdzie kasza, wiem gdzie groch wiem od czego boli brzoch mam brzezinę niesłychaną mam już srakę niewysraną chcę już jechac jechac pędem a tu siedze jak na grzędzie

smażę ryby, smarze mocno smażę we dnie smarze nocką a najlepsze sa wielbłądy każdy do smarzenia dobry te wielbłądzie, te kutasy to są wszystko dobre czasy kiedy Alcia przyjdzie w porę dam jej dupę na ozorek a gdzy przyjdzie Zdzichu niemy dam mu stopy tak dla ściemy

monty pajton to jest dziwak monty pajton to nie śpiewak rano wstaje otepiały w nocy mu się swieca gały wali konia dwa tygodnie az mu zaczną spadac spodnie wali dalej i wierzycie robi to przez całe życie

jestem lalką dwa tygodnie jestem lalka ściągam spodnie ściągam spodnie jak pantera i juz liczę w portfelu zera

leżę leże skiam czasem a najchętniej to pod lasem tam to zawsze znajdę krzaczek i na nim powieszę swój kubraczek

wpadam często w dziure wielką wpadam czesto samolepną jak już przyschnę tma do dna to tak trwam aż do rana potem gówno-klej odmięka i się kończy moja męka wracam do swych spraw nareszcie i mam z tego wielkie szczęscie

jestem chory mam swą sraczkę jestem chory na biegaczkę kiedy biega dupa moja to jest jedna wielka zbroja kiedy tę nią o szlifierkę robię na kotlet panierkę

jestem sobie młoda żona jestem młoda - nie gwałcona - wierszyk lda młodych dziewcząt zaraz po zamżąpójsciu ;-)

Gość Beduin z Somalii
kto chujem wojuje od pizdy ginie

Gość frezi
ty mointypaiton wy...pierdalaj stad..

Pozwolę sobie na moje ulubione fraszki: \"Rzekła lilia do motyla - nikt nie patrzy, niech pan zapyla\" I esencja: \"Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny\"

Tu wcale nie ma przysłów tylko fraszki wierszyki :o Ja przyslowie znam takie: JAK KTOŚ MA PECHA - NAWET W CI-PCE NA GWÓŹDŹ TRAFI