Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość playtime

cykl menstruacyjny a amfetamina?

Polecane posty

Gość playtime

Wiec spoznia mi sie okres... Juz ponad tydzien. W ciazy na pewno nie jestem a do tej pory miesiaczki mialam regularne. I tak sobie mysle ze moze to byc spowodowane tym ze od 3 miesiecy biore amfetamine. Nie biore tego co prawda ani bardzo czesto ani duzo. Czy ktoras z was wie moze cos na ten temat?

Gość podbijamjam
up up

Gość annnie19
wiem, ze odp. pozno ale mozna ktos inny jeszcze trafi na to forum. tak od amfy okres sie spoznia, mi zawsze kilka dni, mojej kolezance po ciagu amfetaminowym spoznil sie o miesiac ;)

Gość Ulllllla
A jak dziewczyny czujecie się po amfie? Ja nigdy nie brałam, a jestem ciekawa jak to jest.....

Gość ciocia fecia
a mozliwe jest ze okres jest szybciej o jakies 2 tyg?? bo wlasnie dostalam,a bralam tydzien temu...

Gość teraz juz lubię swoje
jak to jest po amfie hmmm, trudno powiedzieć ale za to zapamiętam mój ostatni raz kiedy brałam, jak nie mogłam dojść do kibla bo mdlałam, jak trzy dni z łóżka nie wychodziłam bo co wstałam to kręcenie w głowie i mdlenie, ale jedno powiem co spróbowałam co przeżyłam to moje, ale ten ostatni raz był tragiczny, a brałam amfe sporadycznie może 8 razy w życiu

Gość Falubaz Z.G
Dziabaaaaaaaaaaaaaaaa ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !