Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only soap

odzyskalam piekna cere , jak to zrobilam?

Polecane posty

Gość arzena33
Na ładną cerę trzeba naprawdę bardzo długo pracować. Na samym początku należy zajrzeć sobie tutaj http://greenwitch.pl . Jest tam bowiem wiele artykułów, które pomogą nam prawidłowo się odżywiać czy też wybierać kosmetyki, które nie będą nam szkodziły.

Gość gość
Poczytajcie lepiej o składzie kremów Nivea, a później piszcie bzdury. To istny syf i chemia gorsza od większości podkładów! To kiedyś wyjdzie wam na twarzy, bo składniki kremu wnikają w skórę. Nie ma metody pielęgnacji, która działałaby na każdego. Dla osoby z cerą tłustą lub mieszaną, używanie samego mydła to samobójstwo. Podstawą jest nawilżenie skóry, ale żeby skóra dobrze wchłonęła składniki odżywcze, trzeba ją oczyścić, dlatego peeling, żel oczyszczający czy tonik jest elementem nierozłącznym. Kosmetyki nie powinny zawierać alkoholu i jego pochodnych, najlepiej żeby miały jak najmniejszy skład z naturalnych składników.

Gość gość
Pomagal mi yasmin i androcur. Zadne witaminy. Mialam powazny tradzik i lojotok hormonalny. Zespol policystycznych jajnikow.

Gość gość
Aby odzyskać piękną cerę , wystarczy zdrowo się odżywiać, stosować dobrej jakości kosmetyki oraz regularnie odwiedzać salony urody, ja polecam Denique.pl bardzo miła obsługa i fachowe zabiegi :)

Stwierdziłam, że przyda mi się lifting twarzy. Jak szaleć to szaleć. Poszukałam w internecie, gdzie w mojej okolicy mogę coś takiego zrobić i jaką metodą. Kilka godzin czytania i wiem – stawiam na sonoqueen. Pytanie tylko – gdzie? Dzwonię po różnych gabinetach. Jak od ręki dostępne to podejrzane. U niektórych przerwa urlopowa. Zostało kilka gabinetów na placu boju. Wrzucam je do sieci, czytając opinie. Ok. Wybór pada na Klinikę Krajewski. Dzwonię. Termin za kilka dni. Cena odpowiada. Biorę. Sama nie wiem, czego się spodziewałam. Na pewno bólu, którego w ogóle nie było. Minął miesiąc od zabiegu. Wydaje mi się, że tak z trzy lata co najmniej mi ubyły. Jest dobrze. Można więc tą technikę użyć na inne części ciała i w innym celu. Pytanie, jakie efekty będą na skórze ud – schudłam ostatnio kilka kilogramów i skóra tam zrobiła się wiotka. Termin za dwa tygodnie. Trzymajcie kciuki za efekty – wrażenia na pewno opiszę.

Gość gość
Ja aby mieć zawsze piękną cerę chodzę do doktor Szczepańskiej w Mielcu. Robię u niej rewitalizację skóry dzięki czemu moja cera jest zregenerowana i dobrze nawilżona. Polecam wszystkim jej usługi.

Gość Lena7742
Ja odzyskałam piękną cerę dzięki kosmetykom ze strony Centrum Walki z Nużeńcem. Moje poszukiwania "lekarstwa idealnego" trwały jednak wcześniej bardzo długo, dlatego też byłam bardzo zaskoczona, że tak szybko mi pomogły.