Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malika__

MOJE NOWE PERFUMY

Polecane posty

Gość malika__

Wczoraj przyszły do mnie perfumy arabskie Arba Wardat. Są po prostu PRZEPIĘKNE!! takie jak obiecano :D mam do was pytanie..poniewaz juz sie przekonalam o pieknie perfum arabskich (kupowalam je calkowicie w ciemno) chcialabym teraz kupic cos droższego.. np Sadaf albo Sharina (maja przepiekne buteleczki a z opisu wynika ze musza byc super) ale chcialabym zasiegnac porady..moze ktos zna te perfumy i wypowie sie na ten temat? :)

Gość malika__
za Arba Wardat zaplacilam 114,95 a te o ktore pytam kosztuja cos ponad 300

Gość A gdzie mozna powąchać
próbki? Bo w ciemno to raczej nie kupię.

Własnie rozmawiam z Pania na skype, mowi ze przesle probki :) Trzeba napisac maila, ona czeka na probki z Dubaju! Zaraz mi poda zapachy które nie są słodkie , ja lubię cos jak Opium, Angel, Channel Mademoiselle takie zimowe dla mnie

Gość malika__
nie wiem do czego je porownac..sa po prostu niepowtarzalne!! piekne itd :)

Gość pariss daj prosze maila
do tej pani. Jestem zainteresowana zakupem. Oczywiscie po uprzednim sprawdzeniu probek.

Gość malika__
na stronie masz kontakt..musisz wejsc ze sklepu do strony glownej i tam jest zakladka kontakt :P ale podam ci tez tu biuro@gwiazdy-pustyni.pl aaa dzis z nia rozmawialam to mowila ze jak ktos jest z Poznania to moze do niej przyjsc i powachac te perfumy!! probki tez bedzie wysylac..juz sie zapisalam na kilka nowych zapachow ;)

Gość malika__
aaa i jeszcze na dodatek za 3 tygodnie otwiera normalny sklep!! super! :)

Gość vinss44
Lubisz się stroić i perfumować? Doskonale, ja też! Jeśli chodzi o bliskowschodnie klimaty, to korzystanie z perfum Arabian Oud jest podstawą dla osób chcących pokazać swą odmienność. Te niszowe produkty gwarantują to, że nie będziemy w gronie pospolitych użytkowników. Dzięki www.arabianoud.pl możecie znaleźć coś dla siebie, a przynajmniej poczytać opisy produktów. Warto.

Gość Monika130912
Długo nie mogłam przekonać się do arabskich zapachów. Swego czasu trafiłam na perfumy firmy Al Rehab i od tego czasu zaczęłą się moja przygoda z orientalnymi woniami. Na dzień dzisiejszy zaopatruje się na www.skarbyafryki.pl w perfumy firmy el nabil. Mają tam zarówno bardzo orientalne zapachy, jak i zdecydowanie delikatniejsze z orientalną nutką i to właśnie te bardziej przypadają mi do gustu.

Gość kryskaa
Ja mam probke demeter funeral home i chce 120 ml ale na iperfumy nie ma w magazynie a inne sa :-( pomozcie

Gość gość
Perfumy arabskie są dosyć specyficzne, to fakt. Ale jednocześnie mają niezwykle silny aromat, który nie tylko trwa przez wiele godzin, ale także… zmienia się w czasie. Kryskaa - może poszukaj jakiegoś innego zapachu, który by Ci spasował. Polecam Ci poszukać w tym sklepie: https://oudhmusk.pl/ Mają tam zarówno perfumy arabskie w atomizerze i w olejku. Zapachowy zawrót głowy :)

Gość moniac91
Od jakiegoś czasu również zakochałam się w arabskich zapachach. Ja korzystam ze sklepu www.skarbyafryki.pl, mają najniższe ceny jakie znalazłam w sieci. Jakich perfum w olejku firmy Al Rehab używacie? Poszukuję czegoś na lato, delikatne, świeże, owocowe lu kwiatowe, ważne by nie były mocne i mdłe. Polecicie coś ciekawego?