Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko czy kura

Grecja!!! POMOCY

Polecane posty

Gość jajko czy kura

Poradźcie mi. Jeśli był ktoś z Was w Grecji, to gdzie najlepiej jechac mysle o wyspie Rodos czy moze sa jakies inne ciekawsze miejsca Jaki hotel wybrac??? A i najwazniejsze czy w pazdzierniku moge tam leciec?? czy juz pogoda jest nie ta??? czy lepiej we wrzesniu??

Gość jajko czy kura
Mowisz ze Cypr Wiesz co szukam po calym necie i nie moge trafic w jakim okresie najlepiej jest pojechac!!! A jak jest na tej wyspie??

W pażdzierniku jest jeszcze ciepło ,jest ok. Na Rodos są wiatry. W pażdzierniku możesz jeszcze wybrać sobie Krete, choć na Cyprze będzie najcieplej/to wynika z usytuowania geograficznego/

Gość jajko czy kura
Alanka a powiedz mi czy bylas na Cyprze??

A o co chodzi ? Wybacz, że użyję wymijającej odpowiedzi. Nieraz autopsja bywa zawodna. Wolę profesjonalnie. Na Cyprze jest w tym czasie najcieplej o czym świadczą nawet chartery do 19 pazdziernika. Na Rodos chartery kończa się na początku pażdziernika. Nie na darmo tak robią touroperatorzy turystyki, to jest uwarunkowane pogodą Jeśli ma to być wylot z początkiem pażdziernika możesz lecieć na Rodos, choć i to odradzałabym , jeśli Twój wyjazd zahaczałby o 2 połowę pażdziernika wtedy musisz zdecydować inny kierunek. Kreta lub Cypr. Kreta ma tę przewagę, że można to zrobić taniej. Jest do dyspozycji turystów cała sieć tanich apartamentów. Jeśli chodzi o Cypr to pogoda więcej gwarantuje, natomiast jest troche drożej , bo w przewadze są hotele. Ja myślę, że musisz zrobić rozeznanie w jakimś biurze podróży, gdzie pewnie powiedzą to co ja, ale podadzą Ci ceny.

Ja bym nie ryzykowała. Mieszkam na greckiej wyspie od jakiegoś czasu i październik nie jest za ciekawy.Pierwsze dni owszem ale później jak ktoś wspomniał wietrznie i deszczowo.W zeszłym roku nawet we wrześniu padało około dwóch tygodni!Chociaż bywa i tak,że listopad jest bardzo ciepły.

Ja bym nie ryzykowała. Mieszkam na greckiej wyspie od jakiegoś czasu i październik nie jest za ciekawy.Pierwsze dni owszem ale później jak ktoś wspomniał wietrznie i deszczowo.W zeszłym roku nawet we wrześniu padało około dwóch tygodni!Chociaż bywa i tak,że listopad jest bardzo ciepły.

Gość fdsfds
w pazdzierniku bedzie tak jak w POlsce w Lipcu - ale chodzi o temperatury . Wrzesien jest cieplejszy niz Lipiec w Polsce

Gość fdsfds
a lipca to nikomu nie polecam na wakacje . Chyba ze chce sie spalić .