Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona

Yasmin a zylaki?

Polecane posty

Gość przestraszona

Dopiero zaczelam uzywac tabletek antykoncepcyjnych yasmin.Wzielam juz 3 tabletki.Czasami czuje jakby bolaly mnie nogi i rece.Nie wiem czy sobie nie wmawiam tych dolegliwosci. Zstanawiam sie yasmin moze powodowac zylaki?

Gość przestraszona
dziewczyny czy ktoras z was dostala zylakow po yasmin? Pomozcie!

Gość kiki__
nie martw sie po tabletkach zylakow nie dostaniesz, to napewno nic groznego kazdego czasem bola konczyny nie przesadzaj

Gość przestraszona
mam nadzieje ze masz racje.Ale ja jakos mam schizy odkad caczelam brac te tabletki.A moze to byl zly wybor?Moze powinnam brac jakies inne. Doradzcie.

Gość fanka Darcia
mnie też bolały łydki- prz 1-ym op. teraz już nie:)

Gość przestraszona
To moze i mi przejdzie. Poza tym czuje sie narazie dobrze wiec moze bede mogla je brac.Mialam juz dosyc comiesiecznych stresow odnosnie ciazy.

Gość joj
Na poczatku kazdy ma schizy, ale fakt, uzywam yasmin juz jakies pol roku i wyskoczyly mi na nogach pajaczki (czyli popekane naczynia krwionosne) a nigdy te3go nie mialam

Gość przestraszona
A duzo pojawilo Ci sie tych naczynek? Ja sie boje bo moja mama ma zylaki.Obawiam sie ze ja tez moge dostac.

Gość przestraszona
Moj gin powiedzial ze nie musze sie przejmowac ale moge brac profilaktycznie acard.Tabsy zageszczaja krew natomiast acard by ja rozrzedzal wiec bylaby rownowaga.

Gość joj
pare pajaczkow. Bardzo i to nie przeszkadza ale jszcze troche i zacznie

Gość przestraszona
Jak bedzie ich coraz wiecej to napewno beda przeszkadzaly. A slyszalas o tym ze mozna profilaktycznie brac acard?

Gość ttttttuttttttttt
ech Chumele - to od yasmin czy od yasminelle w końcu?

3 miesiace Yasmin a potem 3 miesiace Yasminelle bralam. Składnik progest. jest taki sam fantastyczny w obu specyfikach. Dla mnie te tabletki niczym sie nie róznia:)

cd...nogi zaczeły mnie nawalać przy Yasmin wiec wspaniałomyslna lekarka zapisała mi Yasminelle. Na początku było lepiej ale potem zaczęło sie znowu-bóle nóg, deprecha, żyły na nogach, dekolcie, rekach itp. Zrobiłam APTT-wyszło w normie 32 sekundy wiec nie wiem skad te bóle a co najśmieszniejsze lekarz tez nie wie:)