Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość status majątkowy

Czy 1000 zl to duzo czy mało na zakupy ciuchów na jesień?

Polecane posty

Gość status majątkowy

Gość szkaradna ariadna
To nie masz nic w szafie , czy jesteś z tych co całą nową kolekcję kupują?

Gość tak sobie
buciki, kilka bluzeczek, spódniczki, jakieś spodnie, wbrew pozorom to wcale niewiele

Gość status majątkowy
Potrzenuję buty, spodnie , jakąś kieckę i ze trzy bluzki . I jakiś sweter by się przydał.W sumei dawno po sklepach nei chodziłam, wiec nie wiem, jak to teraz wygląda.

to jak sie uprzec na promocjach kupisz te rzeczy za 200 zeta :D 1000 zeta na ciuchy sezonowe 😭

Gość status majątkowy
>to jak sie uprzec na promocjach kupisz te rzeczy za 200 zeta Dzięuje , ale mnei chodzi o jakeis normalne rzeczy z normalnych sklepów, a nei sztruksy promocji whipermarkecie, które mi się do zimy rozlecą - jak coś kupiuje się na jesień , to sie nie kupuje sezonowo, ale na czas - jesień, zima, połow awiosny - taki mamy klimat.

a promocji nie ma w porzadnych sklepach? przejdz sie po pierwszej lepszeh galerii handlowej.

Gość status majątkowy
Poza tym raz w zyciu chcę wyblądac jak cżłowiek, a nei jak ubranyod sasa do lasa na promocji w ciuchy smeirdzące olejem od paczków w Geancie. I dlatego zadaję to pytanei - niegdy wcczesniej nie mogłam sobie pozwolić na jednorazowe wydanie takiej kwoty.

Gość Perełka .
No na butki starczy , ale to chyba jeszcze nie cały ubiór na jesień ????

Gość status majątkowy
Ostatnio własnie przymierzałam z Zarze sukienke- neistety w promocji kosztowała 150 zł , więc nieco trudno byłoby mi siezmiesnić w 200 zł:D

Gość Perełka .
Za 200 zł to można kupić chyba podszewkę do sukienki ???

Jeśli aż tyle potrzebujesz jak piszesz to moim zdaniem w 1000 złotych sie nie zmieścisz. Tylko , która kobieta tak robi? Kupuje się raz na jakiś czas bazę, a sezonowo dokupuje tylko coś modnego.

Gość status majątkowy
Być moz e i tak, widziałam też sukienki, które kosztowały 400 zł, a wygladały całe jak poszewka wymietolona przez psa, takze nie cena czyni towar, raczej przeszycia i ogólny design.

mi tam szkoda kasy wydawac na drogie ciuchy :D no ale jezeli pytasz i mowimy tu o sklepach typu Zara etc to mysle ze 1000 Ci starczy.

Gość status majątkowy
Myślę, z ejakoś dam radę -apropos z tańszych sklepów zauwazyłam, z e Orsay zrobił sie ostatnio sklepem dla ludzi , a nei dla Mandaryn i szczerze mogę wam go polecić - naprawdę wreszcie przestały tam wisieć szmaty w kwiatki, jak było dotad:D

Gość w zarze to sobie kupisz na
upartego dwie rzeczy:D skąd takie głupie pytanie? nie chodzisz po sklepach? nie wiesz ile co kosztuje? zalezy czy kupujesz buty ze skaju, czy ze skóry, czy ze skóry i ze skórzaną podeszwą. zalezy czy kupujesz dżinsy wrangler, czy jakieś z bazarku. a może to mają być eleganckie wełnmiane spodnie na kant? do tego trzy bluzki po 40 zł czy po 300 zł? sweter z kaszmiru czy poliestru?

Gość w zarze to sobie kupisz na
Orsay to przede wszystkim kiepska jakość. zawsze jednak jest szansa, że i tam można coś porządnie skrojonego i uszytego wygrzebać.

ja tam zawsze laze po manufakturze i wlaze do kazdego sklepu w poszukiwaniu czegos po fajnej przecenie, co przetrwa dluzej niz dwa prania.