Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

sama w tak piękny wieczór

Polecane posty

Żuczek--> będzie dobrze, co ma nie być, prawda? ja póki co pomykam..chyba pójdę na spacer. Sama to sama, ale zawsze:) buziaki dla was:)

Dzięki Viki, black velvet, dobrze nie czuć się tak samotnie. Chyba przekonam się do tego forum, choć zaczęłam tu szperać dopiero, jak grunt uciekł mi spod nóg.

Gość Viki 24
:D Zawsz można pogadac, a raczej wygadac sie :)

Gość Viki 24
tarara - a z piwkiem czy winkiem ??:)

Gość sunday morning
sprobuje do was dołaczyc okolo 8..nie nawalicie sie w sztorc do tej pory???:) a zreszta...MACIE SIE NAWALIC. warunek? .,..OBY NA WESOLO!!! ZAKAZ PŁAKANIA I OBWINIANIA WŁASNEJ SIEBIE.. PROSZE OBWINIAC JEGO!

Gość Viki 24
Jak sie bawic to na całego powiadasz :)

sunday morning - taaak wina zawsze pośrodku... aż mi się nie chce myśleć... doła dziś złapałam i muszę odreagować :O

Mam, czerwone i niestety wytrawne, nic innego nie było w sklepie obok. Po raz pierwszy otwieram sama, zawsze robił to mój mąż, wieć chwilę zajmie mi rozpracowanie korkociągu:)

widzę, że mamy podobne gusta muzyczne:) i tak jeszcze Aretha Franklin, Ray Charles itp. :)

żuczku - dochodzę do wniosku, że u mnie wszystko na opak :O mija ale powróci :O bo to powraca :O

goldinka, nie żartuj, że nie wiesz, czego własnie słuchasz?:) Nie pij tak szybko:), Ja jestem na etapie 2 lampki, pierwszego kawałka szarlotki. Nie kończmy za szybko, gdyz robi się miło:).

tararara, u Ciebie na opak:). Na pewno da się z tym żyć. Nie chcę Ciebie zadręczać, ponieważ pijemy na wesoło. Ja mam już tu swój temat: List do męża, który nigdy go nie przeczyta i do innych mężczyzn, by go przeczyta li. Nawet nie wyobrażasz sobie, jakiego dna sięgnęłam i jak powoli sie podnoszę. Jest lepiej, z każdą chwilą jest lepiej. Musi być. Wraca, masz rację, ale jest słabsze, bo ja jestem mocniejsza:)