Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syncmaster

wszystko o naszych włosach -

Polecane posty

Gość syncmaster

Moje włosy są naturalnie brazowe, długość do łopatek, pocieniowane z grzyweczką na bok :-) Myję je co 2 dni, czasem codziennie, teraz zazwyczaj rano szamponem Johnsons baby, potem czasem stosuję odzywkę timotei z bambusem. Od wczoraj psikam je też lekko sprayem wella shockwaves superskręt i modeluje, a raczej próbuję je modelować, bo niezbyt mi to wychodzi. Nie suszę suszarką. Zazwyczaj nosze związane w kucyk, ale teraz chcę się przyzwyczaić do rozpuszczonych. Tyle o moich włosach. A jakie są wasze?

Gość Malowana-lalka
Ja też mam naturalnie brązowe włosy, jakieś 6 cm za łopatki, mbez grzywki. Myję je co 2 dni, bo trzeciego są już tłuste. Używam szamponów wzmacniających, bo moje włosy są słabe i cieniutkie, obecnie Joanna z rzepą, nie suszę, nie modeluję. Chciałabym nosić rozpuszczone włosy, ale to jest niemożliwe, ponieważ jak już pisałam, mam cienkie włosy, długie, ale cienkie, nieładnie to wygląda:(:( szok.

Gość ono
a ja nie myje wlosow nie uzywam odzywek nie czesze ich....a wiecie dlaczego....bo ich nie mam

Gość m_a_r_c_e_l_i_n_a
ja mam swoje naturalne jasny blond :D [ bardzo, miejscami az platyna] odcień złotawy i straaaasznie duzo pasemek [ tez nauralnych ] no i wlosow mam bardzo duzo ale tez sa bardzo cienkie, strasznie miekkie i dlategotez ZAWSZE proste [ ale nie przyklapniete ] myje w zaleznosci od ich wygladu - codziennie albo co drugi dzien :D uzywam roznych szamponow teraz mam timotei do blond wlosow i sunsilka tez do blond ... aaa i dlugosc rózna :D mam mocno wycieniowane najdluzsze do polowy plecos najkrótsze dosc sporo za ramiona i przedzialek na bok, pozdrawiam

Gość A ja mam*
naturalny piekny kasztan. Pielegnuje je TYLLKO suszarka jonizujaca dobrej firmy.