Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tenarek

Cesarka - jak myslicie? Szukam kliniki ginekol Wrocław

Polecane posty

Gość Tenarek

Chce urodzic poprzez cesarskie ciecie. Czy ktoras z Was to przechodzila? Najblizej mam Wroclaw (ew. Opole) Znacie sprawdzonych lekarzy (klinike)? Bardzo prosze o pomoc. Slyszalam ze to kosztuje w okolicach 5-7 tys.

to jeśli nie musisz nie ma sensu, ja mam za sobą 2 porody i dałam radę bez niczego, boli jak cholera ale po co ingerować ?

Gość adsdsdsad
ja mialam laparoskopie ale z zopelnie innego powodu i lezalam na sali z babkami po cesarce i powiedzialam ze nigdy w zyciu.......

Gość nomuil
szczerze? szkoda kasy to tak jak operacja a poród naturalny nie musi byc bolesny chyba ze masz konkretne powody lekarskie

Gość spokojnie to tylko awaria
Potrzebna Ci blizna?Alutek,dodaj jeszcze kilka tych godzin:)))Choć do momentu kiedy można normalnie usiąść:))) Ja wolałabym się męczyć niż dać dobrowolnie pokroić.

noooo, nie wiem czy nie masz racji:) że to wszystko po boli bardziej niz sam poród:)bo dlużej:) a przez cesarkę bólu po też nie unikniesz:)

Gość mamkaaaaaaaaaaaaaaa
dzieczyno,daruj sobie cesarke,ja to przesz lam i ni e zycze najgorszemu wrogowi aby to przezyl.

Gość mamkaaaaaaaaaaaaaaa
mialo byc przezylam

Gość ufia
kochana ja meczylam sie 10 godz z bolami co 2 min + bole krzyzowe ale ze nie bylo rozwarcia zrobili mi cesarke. nie polecam. wolalam te bole podczas naturalnego porodu niz te po cesarce a bol podczas wstawania poraszka/ daruj sobie

Gość pocieszające są...
wasze wypowiedzi dla osób które MUSZA miec cc :( chciałabym rodzic naturalnie ale nie mogę :(

to w jaki sposób sie rodzi nie ma znaczenia jaką jest sie matką ja urodziłam przez cc bo nie dałm rady po 10 godzinach mekiu sam rodzic i co gorsza jestem NIe siłam natury boli ajk cholera w trakcie a cc w trakcie nie boli ale za to ból po tym jest koszmarny i nic samemu nie mozna zrbuic

Gość asia_medyk
pożal się boże przez cesarke bo wygodnie najlepiej wyrwać dziecko ze środowiska w którym było przez 9miesięcy kobiety ciężarne może zanim zajdziecie w ciąże to poczytacie troche książek?? szkoda mi waszych dzieci poród przez cesarskie cięcie powinno się wykonywać tylko w przypadku ciąży patologicznej jeśli są takie wskazania dziecko w czasie porodu przeżywa naturalnego przeżywa stres który jest naturalnym zjawiskiem wyciągając dziecko prosto z brzucha naraża się je na skutki które mogą objawiać się nawet kilkanaście lat po porodzie pozdrawiam z akademii medycznej

Dziecko ma przy cesarce dużo częściej problemy z płucami! Większe jest ryzyko powikłań dla matki i to z tymi naj... konsekwencjami - przejrzyj sobie wiadomości PAP-u. Znieczulenie załatwia problem porodu! Weż jakąś śmieszną lekturkę do szpitala - pomaga. czytałam przy drugim porodzie książkę do ostatniej chwili i zapomniałam o poproszeniu o znieczuelania. 3maj się