Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola raksa

jeśli coś was wk*** to wygadajcie się tutaj!

Polecane posty

Gość tak mnie wkurzaja
mlode siksy z tego forum ktore mimo bolu daja facetwoi ladowac sie w pupe bo nie chca go starcic...wrrrrrrr-co innego gdy anal sprawia przyjemnosc to prosze bardzo ale te siksy wyja z bolu ale "kochaja"

Gość myszsz
Wk*** mnie maxymalnie to ze moj facet idzie dzisiaj na miasto z kolegami a ja spedzam ten wieczor sama. Wogole dzisiaj to mnie wszystko wkurza!!!

Gość Tower B.
mnie najbardziej w świecie wkurza mój odkurzacz bo mam taką rurę sztywną i cały czas się zagina, i jak odkurzam to nie wciąga kurzu i muszę cały czas porawiać, a że nerwowa jestem bardzo to cały czas na niego przeklinam ...........................a on dalej nic sobie z tego nie robi, a kopy przeciez dostaje 😡

wlasnie faceci JAK ZWYKLE do bani!!!!! to która chce ze mną chodzic? :> pytam na powage:P

mnie wkurza ze moj facet:jest a dzialce cale wakacje,kupil malucha za 200 zl chociaz ma motor,musi sie uczyc w wakacje i oglnie sie nam wali;/

O mnie bardzo wiele rzeczy wku**** i chciałam na swoim ulubionym topiku właśnie napisać co konkretnie, ale nie wypada tam przeklinać . No więc wkurza mnie mój ploter, który jest brudny w środku i nie ma funkcji samooczyszczania, w związku z czym zaczął fiksować. Dwa: denerwują mnie fanatycy religijni, którzy nie znają faktów historycznych związanych z \"ich\" religią. Trzy: Faceci. Za całokształt. Cztery: Wkurza mnie to, że nie wiem o co chodzi na topiku o podszywaczach. Chyba wyczerpałam limit.

Gość tgrrrrr
wkur** mnie ze znow miss Polski jest brzydka!!!! mamy tyle pieknych kobiet a tu co??

Gość
nic mnie tak nie wkurza jak marudzenie!! było startować!

Gość a mnie denerwują ci z gorki

wkurwia mnie moja \"przyjaciółka\", która olewa mnie jak tylko może. I spotyka sie ze mną tylko wtedy, kiedy widzi w tym jakąś korzyść dla siebie :o Tyle. Dziękuję.

Gość a mnie denerwuje
moja tesciowa... jak to w tytule topicu wk.... mnie; i licze dni do chwili kiedy od niej sie wyprowadze z mezem (jeszcze 4 tygodnie)

a mnie wkurza ze mamy taki do dupy za przeproszeniem kraj ze młodzi ludzie zaczynaja kombinowac bo pracy nie maja a jak juz maja to za pare groszy... ze politycy nic nie robia zeby bylo lepiej tylko to mnie wkurza BRAK PRZYSZLOSCI-POLAK ROBOL

Gość gość
Mam nie po kolei we lbie, wkurwia mnie to:o:o

Gość OPUSZCZAMY
JAK JUż TU TAK SOBIE WYKLINACIE TO JA SIę DOłąCZE I NAPISZE żE MNIE WKU....IA TO żE JESTEM NIEDOROBEM żYCIOWYM I NIE MOGę SAMA TRAFIć SOBIE NAWET PALCEM W DUPSKO!!!!!!!!! A NAJBARDZIEJ MNIE WKURZA żE NIE MAM ODWAGI żEBY żYć I NARAZIE WEGETUJE A DO TEJ PORY MOIM MOTTEM żYCIOWYM BYłO JESTEM CZY TO JEST KU-WA MAłO? PORA RUSZYć DUPSKO I COś ZE SOBą ZROBIć!!!!!!!!! idę sobie zrobić herbatkę

a mnie wku..ia mój facet który poszedł na impreze dwa pietra wyżej i nie wziął mnie ze sobą a powiedział że idzie do sklepu po fajki i zaraz wróci.co za pojeb!!! zostawie go i tyle...

Gość bliska
no liftka, tylko jeszcze ten milion :D i bedzie :classic_cool:

Gość w dupie mam a jak
mnie doprowadzaja do szlu dziewczyny lktore sie nie szanuja i puszczaja wkurwia mnie to niemilosiernie i moge zabijac pod tym pretekstem wogole mnie wku..rwia brak szacunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidze wszystkich

Wkurza mnie jak ktoś z wlasnych wyobrażeń głupich skojarzeń oczerni drugiego człowieka i chocby nie wiem jak człowiek ten był dobry porzadny uczciwy nie ma szans na udowodnienie swojej niewinności.Wszystko zalezy od pozycji człowieka. Oczerniany jest zwykłym szarym ludzikiem Oczerniający czlowiekiem z pozycją. I tak mozna by było do konca zycia tłumaczyc ale ja nie ma siły bo cokolwiek nie napisze i tak odwrotny skutek Jednym słowek rece opadają

Gość anula 80
wkurza mnie ze jak rzuciłam palenie to przytyłam 10 kg i z 50 waże az 60 kg!

Gość do cierpliwa
Wkurza mnie, ze jestem oczerniana - i moj facet tez, tylko dlatego, ze ktos mial w tym swoj interes... A najbardziej mnie wkurza, ze musze siedziec za granica, strace druga piekna polska jesien tylko dlatego, ze w Polsce nie mam zadnej szansy na kredyt mieszkaniowy. Cale zycie mam mieszkac u rodzicow? Czy wynajmowac i plakac, czy mi starczy do pierwszego :( Wcale nie chcialam wyjezdzac, ale co mialam zrobic? Zastanawiam sie, ilu ludzi wyjechalo nie dlatego,ze chcialo, tylko , ze ich zycie zmusilo :( A najgorsze, ze wrocic nie bedzie latwo, bo co z praca?

Gość Ty Też Tere Fere
a mnie wku**** na chwile obecną mój chłopak !!!!!!!!!!!!! o !!!!