Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola raksa

jeśli coś was wk*** to wygadajcie się tutaj!

Polecane posty

Gość noi jeszcze mnie wkurwia
że życie nie jest bajką że mieszkam w szarym bloku że przezywam codzienną rutynę że do usranej śmierci pewnie będę pracować w szkole że nie ma fajnych knajp w moim mieście że psy srają na trawniki i przejść się nie da że w polsce nie można dostać coca-coli waniliowej że już 1 a mi się spać nie chce że nie kupiłam fajnej bluzki w H&M bo zabrakło mi forsy że od stycznia miałam codziennie robić brzuszki i jakoś nie wyszło...

Gość pola raksa
podnoszę

Gość Mis Rys
wkurzaja mnie wszyscy, ktorzy mowia do mnie -" jaka ty jestes chuda" (.mam wzrost i wymiary ident. jak miss Polonia) to chyba tak gadaja z zazdrosci??????

Gość seven11
wkurwia mnie, ze: mieszkam w tym karaju, ale moje kochanie nie chce zagranice pojechac ze nie mam szansu rozwoju w pracy ze zawsze juz bede tak pracowac ze tyje i tyje ze sie wszyscy pytaja- kiedy dziecko ze mam poje****ą szwagierkę i sie mnie czepia ze nie umiem jezdzic samochodem ze zycie mi przez palce ucieka i jeszcze z pól tony takich........

Gość wkurwiam sie bo tak
generalnie to wszystko mnie wkurwia i cały czas chodze wkurwiona swoim wkurwieniam ale dla jasnosci. Wkurwia mnie rząd, wkurwia beger wkurwia mnie irak wkurwiają mnie terrorysci wkurwia mnie pies z którym musze co chwila wyłazic na pole zbey sie wysrał bo stary i zwieracz mu popuszcza wkurwia mnie ze dzien ma tylko 24 godziny i na szystko brakuje czasu wkurwia mnie ze najwczesniej hajtne sie za 3 lata wkurwia mnie ze mój facet mieszka dlaeko wkuriwa mnie kiedy jest zmiana pogody bo mi łeb pęka wkuriwają mnie puste ludzie co mają nasrane we łbie wkurwiają mnie tez oboszacce sie swoim bogactwem lolity (tez jestem ale sie nie chwale i nikomu z tego powodu nie uwłaczam) wkurwiają mnie w ogóle wiekszosc durnych bab mimo iz sama nią jestem bo sie z nimi nie moge dogadac tak samo wkurwiają mnie faceci durni i pustaki wkurwia mnie kiedy ktos zuje gume z otwarta morda wkurwia mnie ze mam gniazdo szerszeni koło domu i trzeba spierdalasc przed nimi wkuriwa mnie ze mam tyle rpboty a za nic sie wziaśc nie moge nic nie robienie tez mnie wkuriwa no i nie chce mi sie juz wiecj pisac bo zaczynam sie wkurwiac ze jest tak wiele rzeczy które mnie wkurwiają

Gość treser
Mnie to najbardziej wkurza, że mi napletek się nie zsówa do końca...

Gość do terser
to oznacza ze masz stulejke i trzeba na zabieg isc :d

Gość mialo byc do treser
:D

wkurwiający topik to po pierwsze. Wkurwia mnie, ze nie mam kasy że mam 27 lat i nie mogę byc z miłiścią mojego życia że rodzice od 4 lat pytają przy każdej okazji \"kiedy się ozenisz\" że wszyscy moi kuzynowie i kuzynki mają już rodziny, a ja mimo tego, że jestem od nich o stokroć lepsza, nie mam nikogo że mieszkam w małym mieście i wszyscy się znają że ojciec jak pije to pierdoli za uszami że jestem zazdrosna

Gość nanertyk
wkurwia mnie, że pewna dziewczyna przespała się z pewnym chłopakiem

a mnie wkurwia ze musze dzis isc do pracy i znowu ogladac te zjebane ryje tych pojebanych ludzi ktorych nienawidze tych leni pierdolonych , zazdrosnikow i mutantow genetycznych ktorzy sa wszyscy poierdolnieci

Gość pola raksa
i w górę... serca!

Gość wszyscy i wszystko
mnie denerwujeee!!!!!!!!

Gość czarna******
a mnie dzis wszystko wkurza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze koles który mi sie podoba zrobił mi nadziee a nic z tego nie bedzie.... że tęsknie za swoim byłym a wcale tego nie chcę... ze mi się nudzi ze nie mogę znmależc pracy ale najbardziej wkurza mnie dzis ten koleś!!!!!!!!!!!!!!! Och zasrany drań........normlanie ależ bym go kopła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość podczytywaczka.....
wkurza mnie ze nie potrafię sie zdystansować:O

Gość gehekelll
fajny temacik :) mnei tez duzo rzeczy wkurwia - to z enie moge patrzec na wlasnego ojca, to ze moj chlopak zaczyna mnei coraz bardziej wkurwiac, to ze nie pracuje a chce tylko nie ma fajnych ofert, to ze chce sie chajtnac ale nie z moim obecnym facetem , to ze jestem atrakcyjna i mam powodzenie ale nie moge miec takiego faceta jakiego chce itd itd... niby gowna ale wpierdalające hah pozdrawiam wszystkie znerwicowane ;)

Gość bla bla s..a

a mnie dzis wkurwia ta pojebana reklama która co chwilke sie wlancza na tej kafeterii zaraz chyba oszaleje jesli ona nie zniknie !!!!!!!!

O ja pierdolę! Mnie też ta reklama wkurwia nieziemsko!!! Kto to kurwa wymyślil? Przecież taka nachalna reklama przynosi odwrotny efekt od zamierzonego!!! 😠😡😠

Gość nina8
mnie też wk... te wstrętne reklamy powariowali nie wiem czemu teraz jest ich aż tyle