Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola raksa

jeśli coś was wk*** to wygadajcie się tutaj!

Polecane posty

Gość Ty Też Tere Fere
ale najbardziej to mnie wku**** POLITYCY !!!!!! KACZYŃSCY !!!!!!!!!!!!!!

A mnie wk..., że myślę o kimś, o kim myśleć nie powinnam, bo on ma mnie głęboko w d.... Żałuję, że nie potrafię złapać dystansu do pewnych spraw, że jestem nadwrażliwa i w ogóle chyba jestem popieprzona.

Gość podddnoszę

wszystkie głupie ludziska którzy mi psują krew, również tu, na forum:D

Gość kasiakasiakasia
wiec tak :):):) Mnie najbardziej wkurzaja faceci ktorzy slinia sie na widok polnagich dziewczyn, w mini, po solarium z kilogramem pudru na twarze i zerowa inteligencja:| Dlaczego?? Przeciez na swiecie ejst tyle ladnych a nie tantednych dziewczyn, tyle madrych kobiet, majacych swoje pasje, swojej cele w zyciu, ktore do czegos dążą.... Dlaczego wiec oni majac np 22 lata wybieraja szalona 15-stke, co z taka robic:| ?? wkurzaja mnie moje wlosy... nie dosc ze sie kreca, to jest ich za duzo...:) wkurza mnie to, ze czesto cos kupuje a potem w tym nie chodze... wkurza mnie to, ze do "generalnych porzadkow" mojego pokoju zbieram sie od maja:) ale mam tyle innych ciekawych rzeczy do zrobienia, ze jakos mi czasu brakuje:) wkurzaja mnie zalosne opisy na gg, niektorych ososb ktore mam w kontaktach.... a juz najgorzej jak sa one wrecz zmyslone, zmyslajacy 24 latek:| az sie czasem czuje stara, i sztywna:) cdn

Gość mnie ty denerwujesz

A mnie ostatnio tak wkurwial mój szef, że się zwolnilam z pracy. Teraz siedzę w domu i się jeszcze bardziej wkurwiam szukając innej roboty. Ogolnie to na siebie jestem też wkurwiona za swoją impulsywność - moglam najpierw znaleźć inną pracę a potem wygarnąć temu pojebanemu kutasowi co o nim myślę... :o Wkurwiają mnie bezmózgi oceniające ludzi po wyglądzie. Chyba najbardziej mnie wkurwilo to, że w ubieglym tygodniu tluklam się przez pól Polski na koncert a ten zostal odwolany, bo się pierdolonym PISowcom i środowiskom religijnym nie podobaly zespoly które mialy na nim występować!!! A! I jeszcze moja teściowa wraz z jej pojebanymi pieskami mnie wkurwiają! 😡😠😡

Gość dupa blada .
mnie wk..... pewna osoba która robi problem z niczego.Rrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość łajka
a mnie strasznie wk.....ło teraz inne forum,powiedziałam ,ze mam uprzedzenie do niemiaszków ,to rzuciły się mnie zbawiać

a mnie wku****: - to że w Polsce ludzie z wyższym zarabiają 800-1000 złotych - to że nasz ustrój i kazdy urząd ukierunkowany jest na unicestwienie obywatela - to że wszystko drożeje w zastraszajacym tempie - a oficjalnie mamy inflację rzędu 1% :-O - to że ślub trzeba organizowac 1,5 roku wczesniej - przez durne lale z topiku \"przygotowania w toku bo ślub w 2007 roku\" - one tworzą ten chory zwyczaj i upowszechniają :-O - to że trzesące się staruszki zawsze przechodzą na czerwonym swietle - i to że muszę pisac pracę mgr której i tak nikt nie bedzie czytał...

Gość a mnie wkurwia
moja koleżanka która przychodzi po to d mnie zeby się wyryczeć,wyzalić,a wdupie ma moje problemy :O mówi ze jesteśmy przyjaciółkami.....jaka kurwa z niej przyjaciółka? :O tylko mi krew psuje wiecznym pesymizmem :O już nawet na gg mnie zaczęła atakować :O na żywo jej mało :O

wlasnie sie poteznie wqrwilam na mojego faceta. to palant jeden!!!!!!!!11 grrrrrrrrrrrrrrrr

Gość taka ja sesesese
mnie tyle rzeczy wkurwia ze niewiem nawet od czego zaczac... Własciwie to bardziej mnie dobija niz wkurwia ooo np mnie wkurwia ze moja siostra ktora ma byc druhna na moim slubie nie cche zalozyc sukienki tylko wymyslila ze pójdzie w jeansach a jak mi sie nie podoba to mam sobie inna druhne znalesc... albo mnie wkurwia ze brat mojego chłopaka ktory ma byc druzba nie chce wogóle przyjsc na ten slub bo ma jakis wazny mecz wtedy a pozatym nie chce patrzyc cytat "jak jego brat niszczy sobie zycie"--> to o mnie.... to tez mnie wkurwia wkurwia mnie ze moj ojciec codziennie sie upija i ma wszystko w dupie ze matka sie wyprowadzila ze najmłodsza siostre widze raz na 3 miesiace ze nie mam na nic pieniedzy ze przez te wieczne awantury w domu wydzieram sie 3 razy dziennie na mojego chlopaka ze mam stargane nerwy ze jestem po 3 probach samobójczych ze lekami spierdo... sobie watrobe ze nie mam przyjaciol ze zawalilam rok na uczelni ze urodzi sie dziecko a ja sobie nie poradze ze nie moge tego jebanego postu podpisac moim imieniem i nazwiskiem bo niewypada mowic otwarcie o takich sprawach...:(

Gość Glassigt
A mnie wkur*** ludzie którzy są zmuleni i psują mi tym humor, moja jedna koleżanka . która co jakis czas jest mułem a dupe mi truje żeby z niaisc na spacer i musze a ona wtedy mnie dobija swoim zachowaniem i mi sie z nia nudzi i mi chec zycia odbiera. Wkurwiaja mnie te wszystkie żebraki , zbieracze śmieci, pijaki nie żebym była jakąś bogaczką , ale chodzi mi o to że ci co np kradna zlom to i tak potem ta kase przepija, ale juz najbardziej mnie wkurwia to, że jak nie mieszkasz w tym kraju w jakims wiekszym miescie to za cholere nie ma nic do roboty jest nudno i( a potem sie dziwia ze graficiarze bazgrola po murach) naprawde tylko spac caly dzien mozna. Ze w tym kraju mierza cie przy kazdej okazji jak tylko jestes jakos inaczej ubrana od ogolu czyt. nie masz dzinsow z cekinowymi motylkami na dupie i rozowej bluzeczki ktora cudnie odslania troche spasiony brzuch. Po prostu dobita!! Mam dość i zrobie wszystko żeby wyjechać z tego kraju kiedyś np do Wiednia - marzenie. Nie po to cholera sie ucze 3 obcych językow zeby harowac za 600 zl w biedronce. No to tyle

Gość spytajcie co mnie NIE wkurwia
a wkurwia mnie: 1. mój pierdolony szef-tyran, który pracę zamienia w piekło 2. to, że dostałam zaproszenie na ślub, ale nie mogę pójść i zapraszający się na mnie obraził 3. że ludzie na tym forum uważają Swiadków jehowy za sektę 4. że waże 58 kg a chciałabym 55 5. że uwielbiam czekoladę 6. że mój facet dostał pracę w innym mieście 7. że już niedługo jesień a potem zima 8. że nie mam kasy jak lodu 9. że mam tylko 3 pary fajnych dżinsów 10. że w polsce rządzą kaczki jeszcze wymieniać, kurwa???

Gość rock me babe
wkurwia mnie - ze starzy sie wtracaja wiecznie w to co robie, kur** mam 21 lat a ci wala swoje 3 grosze we wszystko :o - to ze moj 'zajebisty' facet jest pareset kilometrow ode mnie i niewiadomo kiedy sie zoabczymy :o - to ze kur** skladalam pierr** cv w pare miejsc juz i narazie nikt nie raczy zadzwonic a ja w domu usycham :o - to ze nie moge juz wiecej nigdzie wyjechac bo kasy nie mam ;o - ze wszyscy naokolo sie czyms znajmuja a mnie zajmuje jedynie komp - ze nie mam z kim pogadac - moja 'przyjaciolka' z problemami emocjonalnymi :o - to ze jak patrze w lustro i widze sie bez makijazu mam ochote sie zabic - mam burdel w pokoju i nie chce mi sie go posprzatac - moje lenistwo mnie wkurwia :o - to ze srodkow nasennych mocniejszych nie sprzedaja bez recepty, te ziolowe sa gowno warte :o

Gość spytajcie co mnie NIE wkurwia
noi jeszcze to że trzeba pracować zamiast podróżować poświecie i opalać dupę na plażach południowych

Gość standardowy nick
a mnie wku**** ze czlowiek czesto nie jest rozumiany przez innego czlowieka,tym bardziej jesli sa to dwie bliskie sobie osoby, wkur*** mnie to ze jutro spotkam osobe ktorej najchetniej bym napier*** w glupi durnowaty leb, a najbardziej mnie wkur*** to ze juz bylo tak pieknie i jak zwykle musialo sie wszystko zje** i tym samym dobic moj i tak juz zryty humor.

A mnie wkurwia że nie mam tego co chcę. Że facet mój narazie nie może być ze mną, że noce są długie i samotne, że nie mam do kogo się przytulić, że chciałabym mieć dziecko ale chyba jestem już za stara.

Gość standardowy nick
wkurwia mnie jeszcze to ze siedząc na tym forum za zadne skarby sie nie wyspie jutro do pracy:/

a mnie wkurza: 1. na pierwszym miejscu daje chłopaka gościnki wypowiadającej się w tym temacie co sobie poszedł na imprezkę (liftka wywal drania!) 2.to że się nie dostałam do wymarzonej szkoły 3.to, że ide do NIE wymarzonej szkoły 4.wkurza mnie, że mam w dupie wszystkie moje przyjaciółki tak samo głęboko jak one mnie 5.wkurza mnie moja \"naj\" frend co mi dupe rąbie... (tu mogłabym sobie porozmawiać z Paciak- teraz Ty ją olej!) 6.wkurza mnie ojciec co pod nieobecnośc matki ukazuje jaki on jest dobry i wspaniały 7.wkurza mnie, że matka obecnie jest w szpitalu i leczy zszargane nerwy przez ojca 8.denerwuje mnie mój pies co lata wszędzie męrdając ogonem i nie może sobie znaleźc miejsca zamiast spać spokojnie jak zawsze 9.denerwuje mnie grubas-wuja śpiący za ściąną, i który strasznie chrapie grrrr:/ 10. nie wybacze sobie, że pod koniec roku szkolnego uczyłam się po 8 godzin dziennie i tak większości ocen nie podwyższyłam (czemu się wziełam pod koniec roku za to?) 11.miałam schudnąć a przytyłam :/ 12. denerwuje mnie jeszcze, że zamówiłam sobie za małą bluzkę na allegro a nie ma większych 13.DLACZEGO NIE MOGĘ BYĆ WYŻSZA??!! 14.denerwuje mnie ta zmienna pogoda 15.nie podoba mi się Lepper i Giertych 16.dlaczego wywalili marcinkiewicza z rządu??!! 17.dlaczego wszyscy oceniają z wyglądu? 18.dlaczego słodycze są niezdrowe i tuczą? 19. dlaczego ludzie znęcają się nad zwierzętami? 20. a najbardziej mnie denerwuje moja babcia, która wie, że od paru lat jestem wegetarianką a pomimo tego cały czas gdy jestem u niej pyta się czy mi nie nałożyc \"MIĘSKA\"!!

Gość standardowy nick
wkur*** mnie fakt ze ten swiat jest popierzony jeszcze bardziej niz myslimy, i ze jak jest zbyt dobrze to musi sie pogorszyc.