Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

to Ty i Iza macie coś wspolnego z sukniami ;) super ze juz wybrałyscie suknie dziewczyny! ciekawe jakie to jest uczucie przymierzac ;) a co dopiero załozyc w Ten dzień :D 800zł to jest duzo wiec nie mysl juz o tym najwazniejsze ze Ci sie podoba!! :) ja jestem zdecydowana do jednej rzeczy, mianowicie żadnych rekawiczek!!! nie nawidze czegos takiego mieć na rekach, denerwowało by mnie to ;) kwestia gustu oczywiście ;) Gosiaczek jakie plany na weekend?

Ja też nie chcę mieć rękawiczewk :-) A w weekend no cóż - do pracy - trzeba zarobić na tą kiecuszkę :-) w przyszłym tygodniu będzie już pewne czy ta napewno :-) no i oglądaliśmy dziś obrączki naczytałam się że obrączki z Apartu szybko się rysują i takie tam ale wzory mają tam najładniejsze :-)

witam wzystkie forumowiczki. Chyba nie sposob jest przeczytac calego topiku od razu, wiec nadrabianie zaleglosci rozloze w czasie... my planujemy slub na 30.08.08. Jest ktos jeszcze?

witaj kapotka 🖐️ jak przygotowania? gosiaczek, mowisz ze z apartu sie rysuja? :( to zle bo tam naprawde ładne maja...

witaj kapotka!!! No dziś dorwałam takie ze dwa topiki na ten temat ale my wymyśliliśmy, że kupimy obrączki matowe a nie błyszczące i one tak nie będą się rysować!!!Moim zdaniem obrączki tam mają najłądniejsze!!

Witajcie gosiaczek masz prawie taka sama sukienke jak jak Ja tylko ze ja mam tylko dol tej sukienki Dalajla a gorset mam inny i tez otrzymalam rabat!!!witam nowa kolezanke

Ja jednak chce miec rekawiczki bo czulabym sie twoche nieswojo .... przymierzenie sukienek jest naprawde fajna rzecza ...ja chyba przymierzylam 3 ale i tak od samego poczatku wiezdialam ze bedzie to napewno Dalajla od raz mi sie spodobala

oj rybnik ale fajnie - zastanawiam się tylko jaka jest różnica w cenie pomiędzy warszawą a Twoim miastem (ciekawa ile sobie doliczają za stolicę) jeśli oczywiście możesz powiedzieć - ja zaa swoją zapłącę 1813 zł

Wiec tak po tej zmianie moja sukienka kosztowala 2500 ale za to ze placilam od razu gotowka otrzymalam rabat i wtedy za sukienke zaplacilam 1900 wiec widze ze nawet w STOLICY jest taniej niz u mnie no i w Karinie od razu zakupilam buty !!!!

kiedy slubujecie, bo juz o sukienkach rozmawiacie... my dopiero zarezerwowalismy sale. Teraz planujemy zaczac szukac zespolu

Tak jak widac ja slubuje 19 lipiec 2008 i wszystkie na tym topiku jestesmy na 2008 przepraszam oprocz naszej 1 lub 2 kolezanek ktore maja wesele w 2007

ja w sumie juz tez nie moge sie doczekac przymierzania ;) a moze dlatego Twoja jest drozsza Iza ze Ty masz 2 suknie które łącza sie w 1 ? nie wiem ja sie tam nie znam na cenach, mnie to dopiero czeka hehe ;)

ja nawet jeszcze nie wiem jaka chce sukienke, juz nie mowiac o jej szukaniu:P

ja zamierzam kupić tam jeszcze welon a buciki no cóż będzie z tym mały problem bo potrzebuję buciki płaściutkie i najlepiej sandałki :-) bo nie chcę się gotować :-( A ślub ja mam 5 lipca 2008 a rozmawiamy o sukniach no bo tak wyszło że Iza musiała kupić wcześniej swoją suknię a ja bo teraz jest taniej i chcę choć nie każdy przyznam się rozumie tą moją decyzję szczególnie rodzice uważają że głupieję :(

gosiaczek u mnie w karinie byly wszystkie typu butow jakie bys tylko chciala tylko niestety drogie tak mi sie wydawalo bo w sumie w sklepie obuwniczym biale buty mozna kupic do 100 zl a tam niestety najtansze buty w karinie kosztowaly 200. Gosiaczek napewno jezeli bym mieszkala w Polsce i mialabym okazje kupic tak jak ty teraz z upustem sukienke rowniez bym ja zakupilam przeciez nie muisz jej odbierac moja bedzie tam bardzo dlugo bo jeszcze tydzien przed mam przymiarke wrazie czegos jak bym przytyla lub schudöla

ja to bede miala spory problem z suknia. wesele jest w polsce, a ja w anglii. I jak tu szykac kiecki?? nie mowiac juz o przymiarkach

ja slubuje w czerwcu, jak to leci zaniedługo bedzie 10 miesiecy :D no wiesz Gosiaczek najwazniejsze jest to ze jestes zdecydowana i wiesz czego chcesz, gorzej jak np. ja bym kupiła teraz suknie a za pół roku stweirdziła bym ze to nie jest ta suknia, gdybym ja teraz wiedziała czego chce to pwnie bym sie zastanowiła ;) a co do welonu preferujecie króki długi?

Dobrze ze ktos jest dostepny na forum bo jestem sama w domu maz wlasnie niedawno pojechal do pracy. Ja tez myslalam ze nie dam ze wszystkim rady a jakos po malutku do przodu

kurcze no faktycznie nie pomyślałm o tym. To nie będę jej odbierać nie ukurzy mi się i nie będę do niej wtedy co chwile zaglądać :) świetny pomysł A w salonie w wawie wcale nie było butów :( dziwne. Iza a welon będziesz mieć czy zrezygnowałaś z niego??

Mysle ze do \"naszej \"przynajmniej ja mysle ze do \"mojej\"sukienki raczej bedzie taki do plecow welon bo troche trenu bed emiec to pozniej bylo by za duzo

teraz w sierpniu jade na pare dni do polski. ale mysle ze to jeszcze za wczesnie na sukienke

Napewno w Karinie jezeli bys im powiedziala ze wesele masz za rok wtedy oni sami by powiedzieli Tobie ze ta sukienka moze u nich pozostac przynajmniej bylo tak u mnie i pozniej po weselu moga ja oddac do Kariny spowrotem bo maja oni komis i powiedzieli ze tak do 70%zawsze cena sie zwraca.,A do welonu napisalam wyzej

Cafka powiem Ci że welonu nie przymierzałam i nie wiem jaki będzie pasował. Napewno będzie upinany od dołu bo nie chcę sterczącego welonu i tak planowałam do połowy pleców a co się okaże to zobaczymy w poniedziałek :)

Kapotka jestes w sumie podobnej sytuacji co ja i jezeli juz pozniej nie pojedziesz do Polski to nie wiem jak ty chcesz zakupic sukienke chyba ze chcesz w Angli sobie ja zakupic-.

O tym ,że mogę oddać ją do komisu to powiedzieli ale o tym, że suknia może pozostać w salonie to już nie - no ale dobrze że już wiem -dzięki! kapotka a potem będziesz jeszcze raz w Polsce bo jak nie to ja jednak radziłabym Ci się za sukniami rozejrzeć :)

Chyba ze tylko w Mojej miejscowosci moze suknia u nich pozostac ale wydaje mi sie ze jest to FIRMA i w kazdym salonie powinno tak byc zapytaj nastepnym razem jak tam pojdziesz