Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara08

Wynik testu

Polecane posty

Gość sara08

zrobilam dzis test. wyszedl negatywny, lecz mialam dzis miesiaczke (krwawienie z odstawienia tabletek) czy test wobec tego mogl sie pomylic? czy istnieje mozliwosc ze moge byc w ciazy czy ktos mi moze poradzic?

Gość sara08
czy ktos moze mi odpisac! bardzo sie denerwuje!! :(:(:(:(

Gość abghajah
mysle ze jezeli bralas tabletki to nie ma takiej opcji zebys byla w ciazy

Gość sara08
bralam tabletki rigevidion. ale zaczelam brac nie od pierwszergo tylko od piatego dnia, dodam ze wczesniej nie bralam zadnych tabletek, oprocz tego powinnam przez pierwsze dni breania tabletek uwazac, lecz jednak juz w drugim dniu brania tabletek kochalismy sie razem ze swoim chłopcem. mialam typowe bole brzucha, raz rano wymiotowalam, co mi sie nigdy wczesniej nie zdarzylo. tabletek nie wzialam 21 tylko 26, 27, bo tak mi bylo wygodniej. miesiaczka spoznila sie, lecz wystapila ale mniej obfita i bez zadnych bolow w plecach i bolow macicy, ktore zawsze mialam wczesniej. wiem ze moze to nienormalne ale napraw boimy sie ze ja moge byc w ciazy! czy to moze bezpodstawne obawy.. mam zwiekszone łaknienie i czesto chodze siusiu, nie wiem juz sama czy jeszcze raz powtorzyc test, czy sie wstrzymac, czy nie. tabletki tez bralam nie o stalych poroach , zazwyczaj sie spoznialam 1-2 godziny. i palilam papierosy oraz czasami pilam alkohol. wic prawdopodobienstwo istnieje. choc moze jest niewielkie. a wy tez tak mieliscie? dodam jeszcze ze robilam test płytkowy pre test i zrobilam go wieczorem no i podczas miesiaczki niestety, bo juz nie chcialam dluzej czekac.