Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katttarzynnna

Jacy są Arabowie?

Polecane posty

Gość muzulmani sa do bani
tak gadacie na katolikow, a muzulmanie to dopiero hipokryci. Katolicy przynajmniej nie zabijaj

Gość noarab
Poszukajcie sobie facetów w Polsce a nie łapcie się z arabów,którzy zamiast papieru podcierają się ręką po kupie. Traktują Polki jak niewolnice, kury domowe i dziwki, bo tak nas widzą. Miałam męża araba z Egiptu i wiem czym to pachnie. Ślub z nim był największym błędem w moim życiu.I mimo tego że niestety jest ojcem mojego dziecka to nie mogę sobie darować,że kiedyś go kochałam.Powinni mieć zakaz wjazdu do Polski bo zatruwają nasz piękny kraj. A Was stać na coś lepszego niż brudasy z trzeciego świata. Za sprawą polek wyrywają się z tego syfu do Europy a potem jeszcze dyktują Nam warunki i mówią jak mamy żyć. Nie jestem rasistką ale przekonałam się jacy to są ludzie. Kłamcy i babiarze. Nigdy nie spojrzę już na araba bo wiem, że stać mnie na coś lepszego i Was dziewczyny też. Ja przeżyłam dramat. Dzięki mnie i mojej rodzinie on zdobył zawód, zarabiał dobre pieniądze,dostał obywatelstwo, a odwdzięczył się tym że przez 3 lata małżeństwa zgotował mi piekło , a po rozstaniu porwał mi dziecko. Odzyskałam synka ale nadal się boję. To jest chory naród. Chory przez swoją kulturę i wychowanie. Dla nich kobieta zawsze będzie gorsza. Jesteśmy europejkami, nie dajmy się tłamsić arabom!!!!!!!

Gość Laudes Laudes
Powiem tak: znam trzy szczęśliwe związki Polek-katoliczek z muzułmanami perskiego pochodzenia. To nie jest tak, że oni wszyscy są tacy sami tylko ze względu na religię. Nie znam (niestety lub stety) żadnego przykładu na szczęśliwy związek z mężczyznami pochodzącymi z krajów stricte arabskich - wszystkie dość szybko zamieniły się w koszmar. Nawet te, w których religia faktycznie nie okazała się ważna - no bo facet mieszka w Europie, pije, wieprzowinę wsuwa, z rodziną się nie kontaktuje, z muzułmanów się naśmiewa - a żonę i tak od lat traktuje jak śmiecia, ona udaje że jest ok a wszyscy inni że tego nie widzą. Mieszkałam w czymś w rodzaju muzułmańskiej dzielnicy - i to w Polsce. Nikt tego tak nie nazywał, ale w co drugim mieszkaniu byli imigranci z Syrii, Egiptu, Turcji, Omanu, większość żonata z Polkami. Oni zwykle trzymają się razem, są wobec siebie bardzo lojalni, nawet nie znając się wcześniej na zasadzie "Ty z Egiptu, ja z Egiptu, nie oszukasz mnie" bardzo sobie pomagali co było bardzo fajne, ale... Mój mąż jest Tatarem, ale od dwóch pokoleń Polakiem. Nie traktowali go na równi, bo widać było, że ma niewłaściwy kolor skóry żeby zostać dobrym kumplem, ale że wyznanie to samo i parę lat spędził w tamtych okolicach to mnie nie obejmowały "zakazy kontaktów" dla ich żon. Tzn. ja mogłam z nimi rozmawiać, dzieci pomóc bawić, w domu posiedzieć i było dla nich ok, ale stopniowo coraz bardziej je izolowali. One raczej nie były szczęśliwe. Normalne dziewczyny które po dwóch latach zapomniały o swoich wcześniejszych znajomych, rodzinę zapraszały bardzo rzadko, a jak słyszały, że ja sobie "mogę" pojechać ze znajomymi na wakacje i mąż nie urządza mi dzikich awantur to miały łzy w oczach. Któregoś dnia zepsuła nam się pralka, jeden z nich się zajmował takimi naprawami to mąż go zawołał. Przyszedł z bratem, ja siedziałam z koleżanką w pokoju i wyszłam do kuchni po herbatę a ten obcy mi wlasciwie facet wepchnął mnie do tego pokoju z powrotem i dał mojemu mężowi do zrozumienia, że nie potrafi kobiety wychować bo to nie do pomyślenia ze tak sobie łazi jak mężczyźni są w korytarzu. Niby nic... Mała rzecz, ale skoro zachował się tak wobec mnie to jak musi się zachowywać wobec swojej żony? Wyprowadziliśmy się stamtąd. Naprawdę odradzam związki z muzułmanami. Chyba, że naprawdę bardzo bardzo dobrze się tego człowieka zna, zna jego rodzinę i kulturę (żeby potem nie było przykrych niespodzianek), bo jak się wiążesz z Polakiem to mniej więcej wiesz jak został wychowany i czego się po nim spodziewać. Jak trafisz na du...ka to z rozstaniem też nie taki wielki problem. A oni nie dość, że wychowani zupełnie inaczej i inaczej na wszystko patrzący, to też bywają dup... i wtedy już jest koszmar. 99% "miłości" które wybuchają nagle kiedy kończy się wiza to kłamstwo i trzeba od tego uciekać jak najdalej. Mój mąż ma trudny charakter. Naprawdę trudny - ale to wiedziałam już od początku i niczym mnie nie zaskoczył, a przecież urodził się w Polsce a jego matka nie jest muzułmanką. Z muzułmanami tzw. czystej krwi jest jeszcze trudniej. A z Arabami... nie chcę mieć nic wspólnego z Arabami. To nawet jak dla mnie zbyt duża różnica kulturowa poza tym to straszni rasiści. Turcja nie jest krajem arabskim, ale akurat Turcy mają bardzo podobne charaktery więc...

Gość AntyArab
Sadzac po ostatnim incydencie w Londynie,powinnismy zabijac kazdego arabusa,kazdego muzulmanina i ich dzieci,jebac,wyrywac flaki,i zjesc ich mozgi zeby ich bachory na to patrzaly taj jak oni w londynie to zrobili przy dzieciach.Jesli spotkam jakiegos j******o brudasa to napewno mu cos zrobie.A teraz jeszcze muzulmanin dzgnal w paryzu w szyje zolnierza.

Gość Paulina1445
hejka tutaj paulina. a po co wam araby? oni wcale nie sa przystojne... ja mieszkam cale zycie zagranica i wiem jak oni mysla o polkach... :( a swoj***aby zamykaja w domach i zabranaja zwiazek z ludzmi czy ktos z was widzial zwiazek araba-europejczyk?????? szkoda slow ja mam chlopaka z brazylii... tak wyszlo ale jestem bardzoooo zadowolona aaa polacy to tez fajne chlopaki... napewno lepsi od tych islamo-faszystow i trzeba zrozumiec ze na swiecie sa i tez inne chlopy nie tylko muzulmanowie pozdrawiam

Gość ZONAaraba
Myliscie sie dziewczyny nie wszyscy arabi sa tacy sami jestem mezatka od 25 lat wlasnie z arabem i nigdy mnie nie uderzyl jego rodzina zaakceptowala to ze jestem polka bo wiedzieli ze nie jest glupi poznajcie pokochajcie i sie przekonajcie pierwsze lata bylam bardzo zaskoczona ale pozniej to juz zeczywistosc POLACY sa tacy ze potrafia tylko rozmawiac na temat innych a sami siebie nie widza . Moj maz jest syrji modli sie kazdego dnia a ja znim 5 razy i jesli sie pali wali to sie modlimy prosze dziewczyny nie wymyslajcie jakis nie stworzonych histori . I nie wszyscy sa tacy sami oczywiscie tak jak tu opowiadalyscie sa tacy ale to ci ktorzy nie wierza w Boga i oni sa nic nie warci poznaj takiego co modli sie i zna historie muslim tak jak chrzescijanie oni maja Adama i Ewe ale tutaj Adam i Ewa rugnolegle zjedli to jabulko KOBIETA w muslim jest bardzo ale to bardzo dobrze traktowana . Nie wiem co tu wam jeszce napisac pytajcie ;)

Gość gość
Pilnuj sie takich z daleka dla araba poderzniecie gardla bialemu i to jeszcze chrzescijanowi to pestka bedzie jeszcze przy tym krzyczal je Allach jest wielki obejzyj sobie na stronie lifeleak co oni robia .

Gość gość
ARABY sa dobrzy w lozku ;) jak widzisz ze nie nadaje sie na zwiazek,nic wiecej,wykorzystaj go chociaz na SEX :) Z ARABAMI trzeba wiedziec jak postepowac,trzeba miec do nich podejscie :)

Gość gość
Http://j.gs/4X8y tyle w temacie