Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Oleńka..

Kochane mam pytanie, jeżeli zmienie godzine brania tabletek z 20 na 18, to..

Polecane posty

Gość ..Oleńka..

..będzie ok? będzie się coś działo,? może zmiejszyć dzialanie tabletki?? odpowiedzcie, a nie piszcie, ze kolejna pyta.. pytam, bo nie wiem, a chce wiedziec ;)

Gość hm hmmm
ale najlepiej to zrobic od nowego opakowania wg mnie

Gość ..Oleńka..
właśnie tak się zastanawiam czy może będzie lepiej od nowego, bo w sumie to 2 godziny wczesniej, wiec nie powinno nic zlego sie dziac. ale... ;)

Gość ja wybrałam najlepiej
nie rób tego, tabletki przestana cie chronić, na pewno zajdziesz w ciążę i na dodatek gdy nie pilnuje sie godziny można zajść w ciążę i urodzić bliźnięta. Moja koleżanka zamieniła z 15-ej na 16-ą i urodziła bliźniaczki. Inna koleżanka dostała strasznego krwawienia, absolutnie nie mozna zmieniac godziny przyjmowania tabletek, jeśli 8.00, to 8, a nie 8.05, nie wolno :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość kuuuurczeee
hmmm tez mi sie wydaje ze mozesz zmieniac

ludzie co wy jej piszecie za głupoty:o tabletki bierzemy o tej samej porze a nie o godzinie. jeśli do tej pory bralas o 20 to nic nie zmienia czy wezmiesz o 17 czy 22...wazne żeby było to tak jak do tej pory czyli wieczorem. nie musisz czekac do następnego opakowania. skuteczność też nie jest obniżona nawet w jednej setnej

ja wybralam najlepiej________________> masz u mnie piwo za niespotykana głupote:) Autorko pytania: bralam 8 lat anty, nie raz zmienialam godz, nie raz zapominalam łykac i nigdy nic mi nie bylo:) Zmieniaj- zaden problem:) Powodzenia i pozdrawiam🌼

Gość koobi
ja wybralam najlepiej---żartownisia----wszystko w stopce ;-)

Gość ja wybrałam najlepiej
widzę, ze tylko Koobi przez weekend rześka, wypoczęta, oj dziewczyny :D