xDxDxDxD 318 Napisano 3 godziny temu Ten bal przebieranców dziś to z jakiej okazji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 76 Napisano 3 godziny temu Słuchałam sobie gadek kryminologa i gadki że morderstwa u typow w 99% na tle seksualnym, kto by pomyślał. Nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, czeski gangus napisał: Klasyczny misjonarz z czeskim gangusem, reflektujesz mała? 2 minuty temu, murb napisał: Seks jest wielce przereklamowaną sprawą. No właśnie, zmęczę się, spocę na co to komu i po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Kocopoł napisał: Pokraka jest chyba za PiS, składaj jej pokłony pieniaczu Ja komuchem jestem z tego mi wiadomo, co za różnica Przed chwilą, Pokraka napisał: Hej! Mamy poranne pogaduchy z multikonciarzem. Ale chyba wiadomo kim jest, poza tym mam blokadę pisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Plus surówka z kiszonej kapusty. Nie będzie innego wyjścia. Trzeba będzie mrozić. Potem będzie jak znalazł. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 336 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, czeski gangus napisał: Na pewno nie warto się płaszczyć z tego powodu do baby Na to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Słuchałam sobie gadek kryminologa i gadki że morderstwa u typow w 99% na tle seksualnym, kto by pomyślał. Nudy. Jestem taka dziwna i dzika Jak krzyki indyka Nie zapomnisz na wieki Jak całowałam powieki TWOJE! Potrafiłabyś to zaspiewać, popróbuj, bo szukam kumpeli do duetu Wolisz sprite czy cole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Hej! Mamy poranne pogaduchy z multikonciarzem. Mnie już meczy. Liczę ze to caryca a to znowu jakis beznamiętny trolling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 336 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: No właśnie, zmęczę się, spocę na co to komu i po co. I jeszcze nie ma pewności jaki będzie finał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 76 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, czeski gangus napisał: Ja komuchem jestem z tego mi wiadomo, co za różnica Ale chyba wiadomo kim jest, poza tym mam blokadę pisania No właśnie nie, dopiero teraz wiadomo jak wkleiłes ruski badziew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: No właśnie nie, dopiero teraz wiadomo jak wkleiłes ruski badziew Wystarczy dać mi czas, 5 postów wystarczy i to jest ukraiński wspaniały utwór muzyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, czeski gangus napisał: Ja komuchem jestem z tego mi wiadomo, co za różnica Ale chyba wiadomo kim jest, poza tym mam blokadę pisania O jej! Nikt nic nie wie, czeski film z czeskim gangusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: O jej! Nikt nic nie wie, czeski film z czeskim gangusem. moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) a ten caryc nie mam pojęcia kim jest, ale wygląda na tego gościa czarno-białym awatarem, nie zdziwiloby mnie również gdyby to był ten popieprzony puchacz nie dziwię się, że żona go w dupę kopnęła Edytowano 3 godziny temu przez czeski gangus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 336 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, czeski gangus napisał: moon Pierwsze słyszę. Znaczy - czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Mnie już meczy. Liczę ze to caryca a to znowu jakis beznamiętny trolling Nie no strasznie finezyjny od niepełnosprawnych mi pocisnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, czeski gangus napisał: moon Po wstawkach muzycznych można było się domyślić, ale miło, że sie przyznajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: I jeszcze nie ma pewności jaki będzie finał. A tam, szkoda czasu i atlasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 76 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, czeski gangus napisał: a ten caryc nie mam pojęcia kim jest, ale wygląda na tego gościa czarno-białym awatarem, nie zdziwiloby mnie również gdyby to był ten popieprzony puchacz nie dziwię się, że żona go w dupę kopnęła Nie ma co się plaszczyc, lepiej od razu w hejt jak te ...oxy bo Grażyny jakieś takie mało prostytuckie i wycofane wobec przychlastow i tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pokraka napisał: Nie no strasznie finezyjny od niepełnosprawnych mi pocisnął Stwierdzić niepełnosprawność u niepełnosprawnej to tylko diagnoza, nic osobistego... Edytowano 3 godziny temu przez carewicz rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Pokraka napisał: Nieee! Cały u/rok jest w tej kości. Dokładnie. Kotlet schabowy bez kości smakuje zupełnie inaczej jak ten z. Zzzzz, jest taki "socysty" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Po wstawkach muzycznych można było się domyślić, ale miło, że sie przyznajesz. A kiedyś się niby nie przyznawałem? Nie jestem tu od wczoraj i nadal mnie dziwi, że tak łatwo was podpuszczają jakieś puchaczo-wrobelki, ... wie kto to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Nie ma co się plaszczyc, lepiej od razu w hejt jak te ...oxy bo Grażyny jakieś takie mało prostytuckie i wycofane wobec przychlastow i tak. dumbo lgbt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 336 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: A tam, szkoda czasu i atlasu. Też tak myślę. Lepiej porobić coś bardziej ekscytującego. Albo i nic nie robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Nie no strasznie finezyjny od niepełnosprawnych mi pocisnął A to nie ten sztywniak Franz maurer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Stwierdzić niepełnosprawność u niepełnosprawnej to tylko diagnoza, nic osobistego... Ale mam farta podobno na komisję trzeba czekać pół roku a ja dostałam u ciebie od ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: Mnie już meczy. Liczę ze to caryca a to znowu jakis beznamiętny trolling Człowiek nawet nie wie czy się kłócić, czy nie. Czy to wróg, czy przyjaciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, czeski gangus napisał: A kiedyś się niby nie przyznawałem? Nie jestem tu od wczoraj i nadal mnie dziwi, że tak łatwo was podpuszczają jakieś puchaczo-wrobelki, ... wie kto to jest Nie popadaj w przesadną ekscytacje z tym podpuszczaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Człowiek nawet nie wie czy się kłócić, czy nie. Czy to wróg, czy przyjaciel W sumie to on jest dosyć nieprowokowalny, zdążyłam już w sumie wiadro pomyj na niego wylać z marnym skutkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Ale mam farta podobno na komisję trzeba czekać pół roku a ja dostałam u ciebie od ręki. Nie ma za co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach