Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma tej z ciałem

Pewna historia-ku przestodze

Polecane posty

Gość znajoma tej z ciałem

Pewna historia-ku przestodze Były raz sobie dwie panny:jedna miała duszę, a druga ciało. I był sobie facet-był z tą od duszy. Ale facet spodobał się tej, co miała ciało, więc obdarzyła go nim hojnie, wykorzystując burzę hormonów. Facet młody był i naiwny, więc połknął bajkę o tym, że "jesteśmy w ciąży" i odbył się ślub. Nie wiadomo, co przeżywała panna nikt- ta z duszą. Nie było teatralnych gestów. Po jakimś roku ta z ciałem i facet rzeczywiście "byli w ciąży", później jeszcze raz. Spłodzili dwoje tłustych, brzydkich dzieci. Panna "z ciałem" też nabierała go coraz więcej (tego ciała). Facet zaczął coś pojmować i spotkał znowu pannę z duszą. Spotykał ją zresztą coraz częściej. I tak to trwa- facet i panna z duszą spotykają się od lat i mówią, że to miłość. Ta z ciałem tkwi w chorym związku posługując się szantażem, do którego wykorzystuje oczywiście swoje tłuste, odrażające dzieci, nazywając je "niewinnymi istotkami". Warto było? Nikomu nie jest dobrze.

Gość wfqef
każdy ma duszę i ciało, szkoda że niektórzy widzą tylko ciało, na przykład ciało człowieka którego nie lubimy i ten mężczyzna również ma jedno i drugie i jednym i drugim wybrał jedną z kobiet, byli razem, mieli dzieci, takie jest życie to podłe i małe uważać że tylko jedna z tych osób jest świadoma wyborów, dobra (bo "z duszą") więc ma prawo decydować o czyimś życiu

Gość francuski piesek
wow....takiego postu to sie nie spodziewalem :) BRAWO ! problem jest taki, ze ta jedna poszla na latwizne....latwo zdobyla to dowod. Nie pracowala nad zwiazkiem bo pewnie ma taki charakter i z tego caly ambaras. aby pracowac nad soba i stawac sie lepszym nalezy wybierac najczesciej ta trudniejsza droge bo nie cel wazny (aczkolwiek bardzo istotny) ale droga jaka sie do niego dochodzi

historyjka jakich miliony: banalna , nudna i życiowa. Nie ma się czym podniecać.

Gość francuski piesek
nie o podniecanie chodzi ale o rozwazanie swojego i czyjegos dzialania. Czesc ludzi chce sie tu po prostu wygadac bo jest im tak latwiej a czesc pzrchodzi by pomyslec nad soba. gdy sie zastanawiasz nad czyimis problemami to jest latwiej a wtedy latwiej po kawalku swoje rozwiazac i byc lepszym. Moim zdaniem to hyde park i nalezy gadac tak aby byc uprzejmym, chyba ze akurat masz chandre

Gość wfqef
tzn że jak to poszła na łatwiznę, korzystając z ciała zgwałciła i zniewoliła tego faceta?? no to wobec tego tym bardziej on właśnie miał tylko ciało, bez woli i bez duszy

Gość francuski piesek
pzreciez pisales ze kazdy ma :p poszla na latwizne...a nie ?

Gość jeśli ten nowy związek
to taki związek dusz, to dlaczego takim nie pozostanie, tylko, mimo wszystko, potem w nim chodzi także o CIAŁO??? Po co to zakłamanie o tej jedności dusz?

Gość francuski piesek
bo wczesniej czy pozniej chce sie wiecej. Jesli masz np zone lub meza i z nim jest OK, czyli i dusza i cialo, to mozesz z kims innym byc przyjacielem, ale jesli masz klopoty w domu to wtedy zaczynasz kombinowac czy nie miec wszystkiego w jednym ...no bo po co sie meczyc ? nie da sie pozostac najczesciej li tylko w zwiazku dusz (w takich przypadkach jak opisany).