Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyziek19

mam pytanie dziewczyny

Polecane posty

karla malutka-----> Czy ty nie widzisz, że jedyne czego Ci brak to argumentów? Czy Tobie się dziecko wydaje że dorosła kobieta ma poglądy podobnej do Ciebie małolaty? Otóż nie, wiesz niektórzy ludzie się cenią, nie miarą samochodu właśnie a własnej wartości. ps. leczenie komleksów poprzez wzmozoną asertywność uprawiasz tym gadaniem o własnym pięknie? Dla Ciebie to ja moge wyglądac jak zmora:D ty dla mnie wyglądasz jak lalkowata siksa i nikt nam tego nie zabroni:D

Gość karla119
to wy własnie jestescie szmatami bo okłamujeci siebie i swoich facetów na każdym kroku,mój facte mnie szanuje własnie za to że mu powiedziałam ze jego pieniądze i zaradnośc sa dla mnie ważne,gdyż inne laski sciemniały a chodziło im w gruncie rzeczy o to samo co wszystkim kobietom,o wygodne zycie w dostatku :) patzrcie na siebie,taka valeriana uwaza za coś wielkiego ze płaciła rachunki 1/2,a ty Snygrydo co tak przed kompem przesiadujesz??czyzby twoj mąz nduny brzydal(typowy informatyk) zajmował się swoim komputerkiem a tobie się nudzi cnotko-fałszywko??

Gość Dyziek19
i komu ja mam w końcu wierzyć?? :( :(

a Tobą Karla czemu facet się nie zajmuje? może 17stki właśnie wyrywa na mieście, wiesz, że takie małe suczki jak Ty od razu wskakują do auta, jak facet im zamacha przed nosem banknotem 20zł? Może właśnie robi mu lodzika :) Kiedy Ty porządne kobiety wyzywasz? Jaka Ty dziewczynko jesteś biedna :)

Dyziek nie wierz Karli bo to typowa laseczka z disco ;) Serio kobiety kochają bezinteresownie, a taka czarna owca, tleniona na blond jak Karla zawsze się trafi :( Współczuję jej facetowi, a Ty jeśli tylko jesteś sympatycznym facetem, który potrafi rozmawiać z kobietą, który da poczucie bezpieczeństwa (NIE KONIECZNIE FINANSOWEGO) to na pewno wcześniej czy później trafisz na kogoś fajnego, kto nie odstawi Cię jak nie będziesz miał pieniędzy, żeby dać jej na kosmetyczkę, czy nowe tipsy :) Mój znajomy miał taką panienkę... Śliczna jak laleczka i dawał jej po kilka stów na kosmetyczkę, jak przestał to uciekła :/ Ale teraz ma kogoś naprawdę fajnego, kto nie ciągnie od niego kasy, z kim jest szczęśliwy :) Szukajcie, a znajdziecie ;) Tylko nie spotykaj się z Karlą, bo naprawdę sobie narobisz złych doświadczeń ;P

Karla----> Ja ci poradze jak kobieta - prawie kobiecie, ty naprawdę myslisz że jak komus ublizysz to będziesz lepsza? Ja tu misu siedzę dla zabawy, ale takie kretynki jak ty wpisujące cały swiat w swój ograniczony światopogląd to juz nie wiem czy mnie załamuja czy śmieszą:) Oj, z ta zazdrością to chyba miałam trochę rację, co? Boli Cie że facet z perspektywami poleciał na kogoś kogo pobić nie jesteś w stanie? Wiesz, mój mąż wydałby się Tobie bardzo nudny, bo jego głupota raczej nie bawi i gadać by z Tobą nie chciał:D

Gość Karla119
zygfrydo,mnie by nawet nie zainteresował taki nieudacznik zarabiający tyle samo co jego kobieta,facet musi zarabiac więcej :P kro>>>"niekoniecznie finansowe" powiadasz :D czyli może być jakies inne ale najlepiej jakby było jednak to bezpieczeństwo finansowe,sama sobie przeczysz zakłamana idiotko :P

karla-----> 1) Sygrydo nie Zygfrydo 2)Taki nieudacznik na szczęście by na Ciebie nie poleciał, nie ma obaw:) Musi zarabiac więcej bo Ty zarabiasz mało i by Ci nie starczyło. Mój nie musi zarabiac więcej ode mnie bo mamy tyle że nam starcza na wszystko:) 3) jeżeli poczucie bezpieczeństwa to dla ciebie tylko kasa to miernie widzę Twoje szanse na szczęscie:o 4) Zasadniczo Twoje posty zaczynają schodzić na poziom przedszkolny, nic nie robisz tylko wyzywasz - ja proponuje iśc do pani przedszkolanki i poskarzyć \"a ta głupia Kro, to ona powiedział...\":p Naprawdę żal mi Ciebie, ale na leczenie światopoglądu to ty nawet nie zasługujesz. Leć do swojego wspaniale zarabiającego faceta, który musi Cie kupowac drogimi prezentami i zrozum dziecko, że ludzie mają inne wartości i nalezy im się szacunek. ps. Jakoś starasz się Nas obrazic strasznie nieudolnie, może postaraj się tak bardziej pomysleć...ups...przepraszam, za dużo wymagam, prawda?:P

Gość Karla119
zygfrydo,stara ruro,masz tego swojego męza brzydala,żaden nadziany ani młodszy facet by już nie ciebie nie poleciał więc sie dowartosciowujesz bredzac na forum jak ci jest fajnie,jesteś załosna,tylko czemu jesli uwazasz ze moje posty maja poziom "przedszkolaka" nie umiesz zaprzeczyc prawdzie ktora w nich pokazuje?? :P

Gość metys_ z_chile
Napewno nie możesz robić z dziewczyny kretynki i np. ubrać się w swój ulubiony rozwleczony podkoszulek na chrzciny jej siostrzenicy. Czasem możesz coś kupić ale nie sponsoruj całego zycia atymbardziej nie chwal sie tym wszem i wobec.

Tak na dobranoc zapytam - której prawdzie mam zaprzeczyć? 1) Tej że nie umiesz na siebie zarobic i potrzebny jest Ci facet żeby Ciebie finansował? 2) Tej że jesteś żałosną pozerką poprawiającą sobie nastrój wyzywaniem obcych ludzi za to że mają rózne od Ciebie poglądy? 3)Czy tej z koleji że schodzenie do poziomu wyzwisk typu \"stara ruro\", \"idiotko\" jest szczeniackim wybrykiem który Ciebie podnieca bo tak naprawdę nie masz ani urody, ani kasy, ani faceta? Ależ ja im nie zaprzeczam, przytakuje im z całego serca:D Śpij dobrze z marzeniami złotko, może w końcu ktoś Ci się trafii, tylko pamietaj, brzydule nie mogą wybrzydzać:p

Gość Normalny czlowiek
Dziewczyny naprawde rozbrajacie mnie :) Mam ubaw jak 150. Kogo Wy szukacie? Sponsorow? A brac sie do roboty! Wredoty nie potraficie makaronu do rosolu ugotowac a marzy sie Wam chlopak nadziany kasa z autem?? Bueheheh. Poza tym moze warto sie zastanowic nasze nowoczesne nastolatki co Wy mozecie daj Jemu a nie co On Wam, bo zupelnie przypadkiem moze sie znudzic Wami i znajdzie sobie inna, moze brzydsza, ale 100 razy madrzejsza, na ktora zawsze moze liczyc :) Jesli szukacie sponsorow to nie ten adres, sorry, wobec powyzszego jestescie zwyklymi kurwami (sorry) za kase. A gdzie pomoc na starosc? Jak sie Wasz chlopina BMWiczek zestarzeje, zniedoleznieje to co wtedy? Materialistki. Ech nie dosyc ze mamy chory kraj to coraj bardziej chore spoleczenstwo :) Uwaga! Powyzszy opis nie tyczy sie normalnych dziewczat, ktore moze nie uwierzycie ale jeszcza sa!

Karla 119----> to o czym mówisz to sponsoring,wybacz ale mam jak najgorsze zdanie o takich panienkach,kształć się kształć może coś z tego wyjdzie bo jak narazie oleju w głowie ci brak , a skąd te domysły ,że jesteśmy brzydkie ( sądzisz,że każda brzydsza od ciebie?) rozczarowałabyś się.Przemawia przez ciebie gorycz ,zazdrość i głupota a obrazając innych wydajeszopinię sama o sobie.Ale żal mi cię bo pewnie twój facet traktuje cie tak jak ty jego - jak tanią bezduszną lalę , którą można ot tak zmienić. ŻYCZĘ MIŁYCH SNÓW

Gość Karla119
a co nieudacznicy??kasy nie macie i zazdroscicie zaradnym facetom??moze was zechce jakaś gruba brzydula,bedzie wam ściemniała jak to niby was kocha w rzeczywistości bedziecie po prostu jedynymi ktorzy ją zechcą z braku jakiejkolwiek innej :D,a ty Zygfrydo wiedz ze mam i kase i fajne ciuchy,kosmetyki,przystojnego,nadzianego faceta i jestem ładna,dlatego to wszystko mam,i co ty na to?? :P zazdroscicie mi po prostu i chcielibyscie życ tak jak ja :D

Gość Karla119
a co nieudacznicy??kasy nie macie i zazdroscicie zaradnym facetom??moze was zechce jakaś gruba brzydula,bedzie wam ściemniała jak to niby was kocha w rzeczywistości bedziecie po prostu jedynymi ktorzy ją zechcą z braku jakiejkolwiek innej :D,a ty Zygfrydo wiedz ze mam i kase i fajne ciuchy,kosmetyki,przystojnego,nadzianego faceta i jestem ładna,dlatego to wszystko mam,i co ty na to?? :P zazdroscicie mi po prostu i chcielibyscie życ tak jak ja :D

Gość Karla119
was też traktują jak tanie bezduszne lale,i to bardzo tanie a to dlatego ze są nieudacznikami bez hajsu ktorz znalezli sobie zakłamane frajerki,żal mi was tepe suki :P

Gość kredka kolorowa
no co ty smiesznie jest ;-)

Gość KARLA TY
TY DZIWKO JEBANA SPIERDALAJ DO PRACY BO JUZ LATARNIE ZAPALILI

Gość Karla119
no dobrze PRZEPRASZAM was!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co mi odbiło z tym co wcześniej pisałam, a raczej pisałEM :-O jestem facetem, mam 17 lat i pryszcze, leczę teraz swoije frustracje nigdy nie miałem dziewczyny i kocham się w zamężnej 25-letnie sąsisiadce:( pomóżcie

karla od razu czułam, że masz penisa... :D Wielkiego brudnego murzyńskiego penisa i nim myślisz :>

mam wrażenie, że czytam ten tekst drugi raz :P