Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyziek19

mam pytanie dziewczyny

Polecane posty

Gość Dyziek19

ponieważ jestem młody i nie mam jeszcze zbytniego doswiadczenia chciałem się dowiedzieć jakie wymagania stawiacie dzisiaj facetom,ile kosztują wasze "uczucia" :P czy powinienem mieć auto,czy musze wam kupować rózne rzeczy i płacić rachunki,czy musze mieć markowe ciuchy,czy muszę byc dobrze wykształcony??odpowiedzcie mi bo sie tak krepuje zapyać znajomych dziewczyn w realu :)

Gość Karla119
bez auta to raczej łamaga,wykształcenie też musi mieć,powinien mi kupowac prezenty i dobrzy by o nim swiadczyło gdyby mi płacił rachunki(ale nie musi) :P oprócz tego powinien się dobrze ybierać i mieć gust,zarabiac musi tyle zeby mógł utrzymać mnie i dom oczywiscie ;)

Gość Arleta Kokieta22
wszystko co wymieniłes plus olej w glowie:P

Gość Karla119
Jestem blacharą - wstyd mi :O

Gość Marika 89
fajnie jak by miał auto ale jakies fajne a nie malucha bo to nie jest auto :P oprócz tego powinien płacic rachunki i kupowac prezenty,ubierac sie musi tak zebym nie wstydziła się z nim nigdzie wyjsc :)

Gość Dyziek19
mnie zalezy tylko na tym by,byc szczesliwym ikochanym

Gość Karla119
aha pamietaj o jednym,kazda jest "blacharą" tylko nie każda sie do tego przyznaje jesli laska nie patrzy na kase i auto to znaczy ze albo jest bardzo nadziana albo jest brzydka i gruba wiec musi brać to co się jej nawinie :P a te brzydule ktore mnie tu będą wyzywać od blachar same by poleciały pewnie na jakiegos kolesia z fajną furą tylko żaden ich pewnie nie chce :D :D

wiadomo ze zula z ulicy zadna sobie nie zyczy. jak sie kogos pokocha to sie nie patrza na to,czy ma samochod. uczucie pokona wszystko i z kasa nie ma to nic wspolnego.nie uwazasz? tylko szmaty leca na autko,pieniazki itd. a takie masz na prawie kazdej wiekszej ulicy.

Gość znudzona mężatka
A ja się rzucam na starych pierdzieli :O

Gość Marika 89
dokładnie,ładne dziewczyny kosztują,czy ty na naszym miejscu interesował byś sie nieudacznikiem?? :P

Gość Karla119
dokładnie!! Kobiete z klasą moze mieć tylko facet z kasą ;)

Gość Dyziek19
:( kapa,trzeba sie zacząc dorabiać widzę :o

mój facet ma auto, ale to przypadek, płaci rachunki, choć tego nie oczekuję, poza tym cudownie całuje i czule przytula - chyba te dwa ostatnie są najważniejsze :)

Jezu, dzieci, czy wam nie wstyd? A gdzie wspólnota intelektualna, gdzie porozumienie dusz, gdzie romantyzm?:D Sorry, ale jakby facet chcial mi zaimponować tym że ma kase i samochód a w głowie konopie to by dostał kopa jak stąd na Ural. Musi mieć mózg, zainteresowania i pasję. Nie byc wymoczonym lalusiem ani chamskim macho. I tyle:)

ja patrze na wykształcenie , samochod , oraz dobra prace, nie jest to najwazniejsze i jak ktos tego nie ma to go nie skreslam , ale... nikt nie chce zyc w biedzie .Moj obecny chlopak jest przecietnie bogaty i ma sredni samochod ale go kocham , wiec to juz nie ma dla mnie znaczenia.

Dyziek19: Może moja lista Cie trochę pocieszy: -inteligencja -poczucie humoru -ambicje i dążenie do celu - czułość i odwaga w mówieniu tego co się czuje - dobre wychowanie ... i mogłabym tak do rana...ale to te najważniejsze Jasne, że kasa pomaga w życiu...ale za nią nie kupisz miłości....no chyba, że na jedną noc...

Gość Karla119
mowicie że kasa nie ważna ale jednak kazda ma chłopaka z autem i kasą :P,nie okłamujcie już chłopaka tylko powiedzcie mu że dzisiaj to się dla nas liczy na 1-szym miejscu,im wcześniej to przyjmie do wiadomości tym lepiej dla niego,nie bedzie się łamał pozniej

Karla... mój facet ma kasę i auto, a gdyby nie miał to i tak byłby dla mnie najważniejszy na świecie :| co Ty myślisz, że kobiety patrzą który ma auto i wtedy wybierają? Kurcze... jak szukasz pośróc 20latków to proste, że żaden nie ma samochodu, jak mój facet ma 30 lat, to już jest w takim wieku, że mógł się tego poprostu dorobić ;] Jak spotykałam się z młodszym kolesiem, to sama go woziłam po mieście autem rodziców i nie widziałam w tym problemu ;]

Gość Martka 82
no niestety,Karla ma rację,moze byc przystojny,czarujący intelgentny ale jęsli nie ma kasy to na stały zwiazek liczyć nie może :( jestesmy tylko kobietami i wymagamy od swego partnera zeby nas otoczył opieka izapewnił poczucie bezpieczeństwa,tak to już wyglada,ale oczywiscie nie znaczy to że chwytamy sie pierwszego lepszego palanta z kasą :P poza tym moze troche inaczej by było gdyby mozna w tym kraju lepiej zarobic i nie badz sie ciągle o przyszłośc :o