Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___jaaaaa

JUŻ DOŚĆ Z TYMI IMIONAMI!!!

Polecane posty

Gość ___jaaaaa

Czy wy już pogłupieliscie!!! Co chwilę, powstaje nowy temat odnośnie imion.To jakaś paranoja. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i nie wierzę , żeby ktokolwiek sugerował się wypowiedziami w kwestii wyboru imienia dla dziecka na tym forum. Dziewczyny, zajmijcie się czymś pożytecznym:):):)

Gość ddd111
Też tak uważam!

Gość hi hi hi
Popieram

Gość żona pana Kleksa
dokładnie

Gość ddd111
Paulka, jeśli jest topik pt.Jakie imie Wam sie podoba , i tam jest mnóstwo opini na ten temat, to po jaka cholerkę, powsat]je za chwilę nowy temat pt.Czy imię Gabrysia jest ok? Bez sensu!

Gość ___jaaaaa
dokładnie tak samo uważam:0. Co innego jetst temat np.Rodzimy w czerwcu , czy Termin na wrzesień? Czyż nie tak?

Gość ___jaaaaa
z tym się zgadzam:)

Gość ja proponuję 22222
ja proponuję odszukać (w wyszukiwarce) lub założyć jeden i go KONTYNUOWAĆ!!!! Jest nawet łatwiej skorzystać z zawartych tam informacji jak jest to w "jednym miejscu" :) a tak to moze być to rzeczywiście irytujące bo pytania o te same imiona wielokrotnie się pojawiają (więc czemu nie skorzystać z tego jednego topiku!) albo powtórzyć (odświerzyć imię ) ale na TYM SAMYM TOPIKU . Naprawde będzie taki topik o wile pożyteczniejszy i łatwiej zauważalny. Tytuł np. "IMIONA dla dzieci" albo jak już pisałam kontynuować istniejący!!! pozdrawiam :)

Gość ___jaaaaa
Brdzo mądra uwaga:) Rzeczywiście zrobił by sie tu porządek na kafe;);) Pozdrawiam:)