Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tapeta

czy ktoś wie ???

Polecane posty

Gość tapeta

znalazłam kiedyś w necie na francuskiej stronie coś takiego jak dekoracje ścian- podobne do tapety, jednak różni się tym że jest to z materiału, nakleja się od razu na całą ścianę (sufit itp)- takie "tapety" przedstawiają rewelacyjne efekty graficzne, niestety nie potrafię znaleźć tego w Polsce, czy ktoś orientuje się czy u nas coś takiego można dostać???

Gość fototapeta
w polsce bylo to modne wieki temu i zwalo sie foto tapeta... Ale nie bylo z materialu ... wygladało rownie ladnie :) potem w latach 90 sie od tego odeszlo :)

Gość tapeta
Gość booooooooooo
niezłe...

Gość kasia nowa
włókno szklane

Generalnie jeśli chodzi o dodatki, to ja jednak preferuje zakupy na myin.pl, bo mają bardzo wysoką jakość produktów. No i bardzo fajnie podchodzą do klienta. A to co ostatnio kupiłam, czyli świeczki, stojące na pułkach, na ścianie, wyglądają bardzo efektownie.

Generalnie jeśli chodzi o dodatki, to ja jednak preferuje zakupy na myin.pl, bo mają bardzo wysoką jakość produktów. No i bardzo fajnie podchodzą do klienta. A to co ostatnio kupiłam, czyli świeczki, stojące na pułkach, na ścianie, wyglądają bardzo efektownie.

Gość stylgirly
Wiesz co są różne rodzaje ornamentów ściennych. Możesz na przykład użyć naklejek wielkoformatowych lub ozdobnych elementów. Te ostatnie wydają się być bardzo dobrym i stylowym pomysłem. Zawsze możesz pomalować ścianę lub wybrać prostą elegancką tapetę i na tym umieścić specjalne kamyczki czy też perełki. Coś w tym rodzaju: http://www.decorations.pl/Element_ozdobny_Marburg_Luigi_Colani_76998-545.html . Wygląda to fajnie w eleganckim salonie.