Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczecinianin1979

Moim zdaniem Ci co mowia ze wyglad sie nie liczy sa w bledzie !!

Polecane posty

no własnie ja też się nad tym zastanawiałam bo w sumie nie odpisałeś na mojegp maila i niewiedziałam o co chodzi

-----> mohini koleżanko !! po prostu ona mnie odpycha swoim wygladem i nie mogłbym z nią byc. uwielbiam sex w związku i nie wyobrażam sobie z nią się kochać... poza tym brak jest chemii... -----> malenkaaa to moze ponawiamy kontakt ? ;-)

Się wypowiem. Fakt, że wygląd ma znaczenie, ale po pierwsze nie jako jedyny czynnik który decyduje o wyborze partnera. Po drugie wygląd jest kwestią subiektywną i każdy lubi coś innego. Jednym podobają się szczupłe, innym puszyste, jednym bruneci drugim blondyni. Czasami podoba nam się ktoś kto w opinii ogółu jest zwyczajnie brzydki ale ma jakiś element wyglądu pociągający, np. oczy czy na co tam zwracacie uwagę. Dlatego - fakt - wygląd się liczy ale pojęcia takie jak ładny czy brzydki są względne:)

oki wyśle na każdy adres może na któryś dojdzie a jak nie to może cosik z moją pocztą się dzieję

szczecinianin1979 ma rację ... mnóstwo osób się oszukuje najczęściej ci z oponą gastronomiczną ;) szczególnie kobiety które \"uważają,że głupotami się nie przejmują\" wybaczcie ,że to powiem ale nie spotkałam jeszcze grubej i niezawistnej baby.... a na tłustych facetów nawet nie spojrzę... moje kochanie gonię za każde kilo dodatkowe

Gość chłopie
już od ponad miesiąca trafiam na twoje wpisy.....wałkujesz ten sam temat...............jeszcze nie znalazłes odpowiedzi?????????

Gość ktoś taki nie wiem skąd się...
ktoś tu powiedział... co wiedział a wiedział dobrze

Gość Buźka.
Ja też ze Szczecina,teraz jestem daleko:(,pozdrawiam.