Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola 25

pomozcie

Polecane posty

Gość ola 25

Pomozcie to może byc ciaza.okres spoznia mi sie 3 dni a zawsze miałam regularni zrobiłam dzis rano test wyszedł negatywnie temperature dzis mierzyłam mam 37.5 czy to moze byc ciaza???

Gość a ile płacisz
na 90%

jezeli temp mierzylas rano przed wstaniem i zrobieniem czergokolwiek to faktycznie b wysoka jednak test pokazalby juz ciaze moze poprostu spoznia sie i tyle? pozcekaj jeszcze 2 dni i zrob kolejny test

Gość ola 25
dzieki sliczne evi:)) poczekam jeszcze kilka dni i zrobi nastepny test. nigdy okres mi sie nie spozniał mam regularnie jak w zegarku co 28dni powinnam juz dostac 3 dni temu a tu nic:( zrobiłam test a drugiej kreseczki wogole nie było nawet jasniutkiej... martwie sie..

Gość Ninkaaa
czasami testy nie wykrywają od razu ciąży. Poczekaj trochę

Gość liza 44
NIE nie można na 99%.

Gość liza 44
nie! razcej jest to bardzo bardzo mało prawdopodobne!! A chcesz byc w ciązy czy nie??Ile masz lat?

Gość liza 44
jesze zalezy ile dni trwa twoj cykl.I ile miałas miesiaczke??

Gość rzadko ale można

moj cykl trwa 31 dni ( tylko ze nie zawsze jest regularnie ;/) a krwawienie mialam od wtorku (15 sierpień ) do piątku (19 sierpień) no i w sobote z rana a potem juz tylko brazowy sluz.... i czy mozna w taki wypadku zajsc w ciaze ?? a kochalam sie w niedziele rano .....

Gość liza 44
był to twój 6 dzien cylku bardzo bardzo mało prawdopodobne!! twoj cykl trwa 31 dni.czyli najbardzij płodnym jest dzien 15.A to był 6 :)) wiec nie masz sie co martwić bardzo bardzo małe prawdopodobienstwo bliskie 0 ze jestes w ciazy

oj dziekuje za wypowiedz :) troszke sie upewnilam w tym ze nie bede miec dzidziusia.... teraz tylko czekac to nastepnej miesiaczki....

jedni pisza ze mozna zajsc w ciaze w czasie trwania okresu i zaraz po skonczeniu a inni pisza ze raczej jest to malo prawdopodobne.... to juz nie wiem jak to jest ;/ ???

Gość do lenki
możliwe jest zajście w ciażę podczas okresu przy krótkich cyklach, wówczas I faza jest b. krótka. Nie wiem jak to się dzieje, ale pęcherzyk szybko rośnie i pęka, dlatego zdarza się zajście podczas okresu. Przy długich cyklach jest to mało prawdopodobne.

Gość vivusia
tez mam pytanie okres spoznia mi sie dwa dni ciale jestem glodna chociaz probowalam sie odchudzac schudlam ale brzuch zostal taki sam jestem bardziej nerwowa z byle glupiego powod odrazu placze stosunek byl nawt dwa razy ale przerywany to moze byc ciaza czy raczej nie