Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaginalis fucker

BRUNETKI SĄ NAJSEKSOWNIEJSZE I NAJLEPSZE W ŁÓŻKU!!!mmmmmmmniam

Polecane posty

Gość vaginalis fucker

brunetki są the best,przespalem w swym zyciu z kilkoma blondynkami i z brunetkami i moje wnioski są takie jak w temacie...wg moich wnikliwych obserwacji blondynki są: jakies takie pozbawione wyrazu i charakteru,są istotnie glupsze od brunetek, mają male wymagania co do facetow, lubią byc podporządkowane, nieznają swojej wartosci a jak ją znają to jes tona oparta na blędnym przekonaniu na temat swojej urody, a nie intelektu,są laleczkowate i takie jakies jak "wata cukrowa" - zbyt slodkie a po jakims czasie mdle...lepiej predysponują na kure domową brunetki są: namiętne, seksowne, ostre, z wyrazem i charakterem, az chce sie je zdobywac, bo mam wrazenie ze swoją wartosc mierzą intelektem a nie tylko urodą..trudniej je zaciągnąc do łozka,ale jak juz sie tego dokona to jest po prostu bosko..brunetki mają chyba większe wymagania co do nas, facetow, są ambitniejsze i co najwazniejsze nie ulegle i podporządkowane jak blondynki ale prawda jest taka ze i tak wszystkie was kocham!!

Gość lilka 25
głupi jesteś, pewnie spałes tylko z rudą

stwierdzam ze mało wiesz o zyciu i z niedostateczną iloscią kobiet sie przespałes ze tak twierdzisz ... a tak na marginesie jestem blondynką i moj facet twierdzi ze jestem demonem jesli chodzi o sprawy łozkowe ... :D

Gość Dobra jestem chyba
taaaa, "zgadzam się" z autorem, bo zapewne autor miał na myśli "blądynki" albo farbowane na blond... brunetki...:P człowieku, nie generalizuj i nie wylerwaj na forum swoich kompleksów... pewnie odrzuciła cie jakas pani o blond wlosach i teraz wylewasz żale hehehhe:-D a tak na marginesie: co ma kolor wlosów do charakteru??????? kompletnie nic baranie :P

z medycznego i mojego punktu widzenia zawartość barwnika melaniny w skórze oraz włosach nie ma żadnego związku z intelektem bądź wrodzoną inteligencją, a także żadnego wpływu na aktywnośc seksualną i jej charakter. pozdrawiam :) drobna blondynka pS: skoro tak twierdzisz, dlaczego tyle brunetek farbuje włosy na blond a tylko nieliczne blondynki farbują włosy na ciemniejsze odcienie? swoja drogą ciemne odrosty wyglądają naprawdę fatalnie.... :O

Gość Dobra jestem chyba
a jednak jesteś totalny baran, nic dziwnego że mądre prawdziwe blondynki nie chcą cie :P tylko durne brunetki farbują sie na blond i grają słodkie idiotki choć w istocie są tylko puste i tępe :-D - bo niezaleznie od farbowania są "blądynkami" "blądynką" może być brunetka, ruda, blondynka, siwa, albo w innym papuzim kolorze na głowie, albo łysa... :P "bląd" charakter niezależy od koloru wlosu...

Gość hgv
Może facet przesadza, ale chyba jednak ma trochę racji...

Gość eeeeehhhu
hahaha zgadza sie prawdziwy Trichomonas Vaginalis

Gość Dobra jestem chyba
taaaa, ma "troche racji" - brunetki są ostre, z wyrazem i charakterem = ostro "pachną", mają skrzywiony wyraz twarz i mają charakter konkretnej kretynki :-D lepiej?

Gość ja- brunetka
dzięki :D

Gość tylko ja wiem bo mam IQ 161
Masz 100 racji autorze

Gość Pattuska
a farbowane czy naturlisch jak sobie pofarbuje wlosy tez bede dobra a myslisz ze te z dlugimi sa lepsze czy z ktodkimi, pewnie miales ruda ufarbowana na czarno i sie jarasz ;p aha gruba brunetka jest lepsza od miss chudej blondynki zgrabnej? generalnie chce stwierdzić ze jestes glupkiem

Gość chanelka
kolo ale ty debil jestes charakter kobiety nie zalezy od jej koloru wlosow,kiedy w koncu ludzi sie tego nauczycie.....matko!!

Gość czarna98765
Wiecie co - chyba wszystkie Was coś powaliło żeby w ogóle dać się wciągnąć w taką dyskusje!! I jeszcze na wzajem wyzywać się między sobą!!!! Wlaśnie mu pokazałyście swoje IQ!!!! He,He,He ale chłopak ma radoche - szkoda tylko ze nie widzi jaki macie naprawde kolor włosów - może jakieś nowe wnioski teraz by wyciągnął!!!! Pozdrawiam kochane koleżanki!!!

Gość to czy kobieta jest blondynką
czy brunetką nie ma znaczenia, moja luba jest autetyczną blondynką, na pipce ma blond włoski, a ogień , a moja poprzednia brunetka flaki z olejem......

no i pewnie spałeś z każdą brunetka i blondynką .. Nie wiem czemu ukształtował się ten stereotym o blondynkach . serio nie mam pojęcia . To ja nie wiedzialam że mądrość zależy od koloru włosów. ;D Fajnie . Gratuluje mózgu ;]

Gość widac od r a z u
ze jakas brunetka zakompleksiona , jest autorka postu