Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezencik

Rocznica w związku

Polecane posty

Gość Prezencik

Chciałabym zaplanować jakąś wyjątkową niespodziankę na roczek związku z moim Miśkiem..tyle, że brakuje mi pomysłów. Chciałabym kupić coś fajnego i zorganizować miło dzień lub wieczorek..Może ktoś mi coś podpowie?

Gość Prezencik
nikt się nie wypowie?:(

Gość niezłe niezłe
1. WOLNA CHATA 2. wspólna kąpiel przy blasku świec, olejki zapachowe itp;) 3. przygotowana własnoręcznie kolacja (możesz zawiązać mu oczy i go nakarmić;)) przy nastrojowej muzyce 4. drobiazg o jakim marzy (coś z jego hobby, płyta, coś własnoręcznie zrobionego) 5. nowa sexi bielizna reszty nie piszę

Gość nieee lepiej do Bravo girl
na deser mozesz upiec maly torcik i wbic swieczke-jedynke albo jedna duza swiece, potem pomyslcie zyczenie i zdmuchnijcie ja razem :)

Gość niezłe niezłe
mozecie pojechać w jakieś romantyczne miejsce, do spa, na przejażdżkę konną itp.

Ja wlasnie wczoraj obchodzilam rocznice z moim chlopakiem. Wybralismy sie znowu na pierwsza randke, to samo miejsce, ten sam scenariusz, bylo bardzo romantycznie, rozmawialismy o calym tym roku, i o nas, przypominalismy sobie nasze pierwsze spotkanie i znowu mielismy motylki w brzuchu. Za rok zrobimy to samo :)

Gość Prezencik
niezłe niezłe, bardzo dziękuję za propozycje.. podoba mi się ta kolacyjka i karmienie..tyle, że ja to jeszcze troszeczkę rozwinę..:P chcę kupić jakiś drobiazg, ale nie mam pojęcia co, bo marzenia mojego Misia są bardziej niematerialne, a jeśli już to zbyt kosztowne.. enamorada, Twoja rocznica mi się podoba..wydaję się taka no..słodka..i romantyczna..

Gość Prezencik
Myślałam też, żeby kupić album w którym są kartki do przyklejania zdjęć, opatrzyć fotki jakimiś fajnymi komentarzami..napisać wiersz...

Prezencik, dziekuje! Pomysl z kolacja jest fajny, mysle, ze wazne, zeby w ten dzien spedzic czas tylko we 2, zatrzymac sie na chwile i pomyslec o tym, jak to fajnie byc razem, ile dla siebie znaczycie i o tym, co przezyliscie przez ten rok. Album ze wspolnymi zdjeciami to tez dobry pomysl, moze go wykorzystam nastepnym razem. Nie liczy sie materialna wartosc prezentu, licza sie spedzone razem chwile i cos danego z serca (niekoniecznie materialna rzecz). Pozdrawiam i zycze milej rocznicy :)