Gówniak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie jestem z Podlasia za 100 mogę ci zsyp sprzedać nawet nie wiem co to ten zsyp, ale ja nie mieszkam w budynku z PRL tylko w nowym bloku z monitoringiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gówniak napisał: nawet nie wiem co to ten zsyp, ale ja nie mieszkam w budynku z PRL tylko w nowym bloku z monitoringiem Niesamowita sprawa pomieszczenie gospodarcze wielkości mikrokawalerki na polpietrze z drzwiami normalnie oknem. Można sobie wszystko trzymać i w domu mieć minimalist. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 1 godzinę temu Ja tam towar trzymam allegro warty ze sto tysięcy złotych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 54 minuty temu 42 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja tam towar trzymam allegro warty ze sto tysięcy złotych Myślisz że kolekcja gooowien jest aż tyle warta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach