IjoIjo 11 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jakby nie udawała że ma talent aktorski i się nie pruła wiecznie to fajna i kumata, to opętanie wstawiała, spoko gust i wajb Edytowano 6 godzin temu przez IjoIjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Przemysław talent ocenia z pozycji konesera spod sklepu. Smerfetka jest z jego ligi. Nie oceniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Ile tych witamin? no jak dla leżaka, który żywi się kawą i papierosami to zawsze lepszy rydz niż nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak ale nie zjesz kostki dziennie chyba że jesteś zawodnikiem sumo. ani chyba nawet nie jedna kostka na jeden bochenek chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, IjoIjo napisał: Jakby nie udawała że ma talent to fajna to opętanie wstawiała, spoko gust i wajb Chyba ci munek kota zaimal i robi tiktoki Hhttps://www.tiktok.com/@kreadul/video/7605190875286719766 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Chyba ci munek kota zaimal i robi tiktoki H Słodziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1598 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ani chyba nawet nie jedna kostka na jeden bochenek chleba Jak leżak chcę dawać 3 cm na kanapkę masła to może niestarczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 6 godzin temu Teraz hibernuje https://ibb.co/XrzVz4QB 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 6 godzin temu O fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 5 godzin temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: Jak leżak chcę dawać 3 cm na kanapkę masła to może niestarczyć Kostka masła ma 9cm chleb tostowy 24 kromki chyba jest dość szeroki wiec idom dwa plastry po 2mm i po kostce masła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Twarde nakładam w kawałkach to z pół pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 5 godzin temu Ja taki chleb zjadam codziennie jeden więc kostke masła bym wciągnął w 1 dzień gdybym kroil zimnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu No i fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Twarde nakładam w kawałkach to z pół pójdzie Dokładnie a wyjąć wcześniej pół godziny to upierdliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 5 godzin temu a sedes potem osrany po klopsikach i margarynach, a rymcyl zlizuje to ze smakiem mmm, bo lezak nie spuszcza klopa, bo musi oszczedzac rachunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dokładnie a wyjąć wcześniej pół godziny to upierdliwe Ciepłe takie ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Od rozpuszczonego masła gorzej tylko smalec capi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 57 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kochamelcie12 napisał: a sedes potem osrany po klopsikach i margarynach, a rymcyl zlizuje to ze smakiem mmm, bo lezak nie spuszcza klopa, bo musi oszczedzac rachunki Obrzydliwe rzeczy wypisujesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dokładnie a wyjąć wcześniej pół godziny to upierdliwe margaryna zawsze miękka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ciepłe takie ble Nie wiem ja ostatnio masło jadłem jak mi kościół albo sąsiad dał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie wiem ja ostatnio masło jadłem jak mi kościół albo sąsiad dał Ja wolę margarynę ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Sam se ubij kup se ubijak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: margaryna zawsze miękka Ona jest z oleju rzepakowego tego sufu co niszczy komórki ludziom jakaś samica się darla na tiktoku by tego nie jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Obrzydliwe rzeczy wypisujesz. lezak kiedys pisal, ze trzy tygodnie kibla nie spuszczal, bo oszczedza rachunki za wode. raz byla akcja, ze sasiadce pietro nizej sufit zalal. no i z racji, ze jak mama zyla to zdarzalo mu sie sikac do szklanki i trzymac popielniczki w pokoju pelne petów. lubi jesc palki z kurczaka i klopsiki, to zapachy z sedesu niesamowite. taki mam obraz jego osoby juz, przykro mi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ciepłe takie ble Właśnie zimne najlepsze a wtedy kostka masła szybko znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1598 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dokładnie a wyjąć wcześniej pół godziny to upierdliwe Ja jem takie z lodówki tylko chleb taki co ty masz na dzień to u mnie sie zjada na tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ona jest z oleju rzepakowego tego sufu co niszczy komórki ludziom jakaś samica się darla na tiktoku by tego nie jeść przy Twojej diecie nie wiadomo co gorsze jakiś czas temu Rymcym wrzucił fragment programu Test z 92 czy 95 roku i babka omawiała ten sam dylemat - czy margaryny są zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Ty myjesz dùpe po sraniu w rzece na basenie tak ze sol. Albo pod krzakiem walisz i masz radochę. Taki obraz twój. Plus zaś za ablucje częste z użyciem mydła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 5 godzin temu nie lubie masla ani margaryny fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Właśnie zimne najlepsze a wtedy kostka masła szybko znika My wiemy co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach