Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_asia

rozwarcie czy....

Polecane posty

Gość mama_asia

Hej drogie dziewczyny mam do Was pytanie czy mozna jakoś samemu sprawdzic czy juz jest rozwarcie? Mam termin za 7 dni w tamtym tygodniu byłam u swojej poloznej ale ona nie widziala rozwarcia. Prosze o pomoc bo im blizej terminu tym bardziej sie denerwuje. Mieszkam w USA i nie mam z kim wymieniac informacji na ten temat, a moja połozna no cóż jest b. mila i to chyba wszystko....

Na pewno poczujesz gdy się zacznie,tym się nie martw. Wpierw poczujesz dziwne kłócia lub zauważysz niewielkie krwawienia. Te dwa objawy mogą wystąpić jednocześnie.

ja chodzilam z rozwarciem na prawie 3 place i nic nie poczulam bole to mialam od samego poczatku ciazy ale jak juz rozwarcie i akcja postepowala to czulam silniejszy bol, leciala krew no i wody odeszly

Gość O___o
no i moze sie pojawić taki czop z gestego sluzu z domieszką krwi

Gość mama_asia
Dzieki dziwczyny czyli z teg wynika, ze obsrwacje prez lusterko itp nic nie dadzą? Narazie nie czuję hyba żadnych bóli może czasem w nocy takie delikatne, tylko brzuch zrobił sie taki twardy i nabrzmialy

Gość Do Evi_20
Evi_20 zwacam sie do Ciebie z pytaniem ??? Kobieto !!!! kto sie opiekuje twoim 4 misięcznym dziecaczkiem???? Bo ty siedzisz non stop na Kafteriii??? co nie wejdę w jakis topik najwięcej do powiedzenia ma Evi_20 ,Ty miałas wszystkie przypadłośći jakie mogą dokuczać kobietom w ciąży albo twoje koleżanki moze powinnaś zrobić doktorat z pediatrii co??? a nie marnowac czas na Forum :-P Twoja Emparia i chęć nieisenia pomocy innym kobietom mnie poraża lepej pobaw sie z dzieckiem bo niekeidy wypisujesz takie bzdury ze sie chce płakać :-))) Przemyśl to a najlepiej to sie idź przespać