Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apa-sf

wypryski na twarzy w formie małych bąbelków

Polecane posty

Witam. Na czole pojawiły mi się dziwne wypryski (?) - nigdy takich jeszcze nie miałem. Początkowo myślałem, że to zwykły trądzik. Po bliższym przyjrzeniu się następnego dnia okazało się, że są to tak jakby malutkie pęcherzyki (porównałbym to do odcisków na stopach, aczkolwiek oczywiście rozmiar znacznie mniejszy ; ). Gdy próbowałem coś zrobić z jednym, naskórek na powierzchni pęcherzyka bardzo łatwo pękł i zdarł się. Czy któraś z czytelniczek ma pojęcie co to może być i czy wymaga innych zabiegów niż zwykły trądzik?

Gość znowu mam problem
ja mam cos podobnego. kosmetyczka powiedziala mi,ze to moze byc grzyb ale dzisiaj bylam u dermatologa i on powiedzial,ze raczej nie ale zrobil mi test i za dwa tygodnie sie dowiem

Gość bzdura jaki grzyb
??? ja też miewam czasem takie pęcherzyki, ale tylko w momentach osłabienia organizmu (przemęczenie albo gdy za mało jem)

Gość znowy ty
J mialam cos takiego. Lekarz powiedzial ze to wysypka "liszajowata", przpisal masc i minelo.

Czyli wizyta u lekarza wskazana. Nadmienię, że pierwsze takie cudo (aczkolwiek myślałem, że to przypadek odosobniony) pojawił mi się ~2 dni temu, a dzień później nagle wieczorem dopadła mnie gorączka 37,7st, ktora przeszła w 2 dni. Poza tym w jednym kąciku ust zrobił mi się dosyć paskudny zajad, któremu nie pomaga maść witaminowa od 3 dni. Już zaczynałem się filmować, że przez fajne całusy wymienione 10 dni temu z pewną Australijką miałem okazję zapoznać swoją cerę z jakimiś mikrobami z drugiej półkuli ;)

Gość oooooooooooooooo
Moj facet to mial, to jest taka jakby opryszczka. Pomogl mu Hascovir w kremie, mozna tez brac doustnie

oooooooooooooooo - dzięki za informację. Poczytałem o opryszczce i wygląda na to, że \"to to\". Mam nadzieje, że maść i witamina B2 na to wszystko pomoże. Ile to złaziło u Twojego faceta? Mam nadzieję, że 2 dni góra ;)