Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrr

Przylorzylam psu ceglą w leb

Polecane posty

Gość grrrrr

a bylo tak spacerowalam na terenie prywatnym po czym wpadl obcy pies i probowal ugryzc mojego zaslonilam psa swoim cialem po czym przeniosl swoja agresje na dziecko kazalam dziecku stanac za mną po tym jak zlapal mnie za noge wzielam obok lezaca cegle i przywalilam mu w leb przybiegl wlasciciel z pretesjami to aj mu ze psy chodza na smyczy a agresywny powinien miec kaganiec zaczela sie awantura facet vhcial mnie pobic to tez go tą cegla walnelam a jak wy zachowalibyscie sie w takiej sytuacji?

Gość no babo
dwa trupy i jedna cegła :D

Gość zimorodek
Wprawdzie to prowokacja ale zrobiłbym dokładnie to samo -zresztą nienawidzę psów.

Gość nie cierpisz psów
bo maja wyzsze IQ? tumanie:P

Gość Anielka987
bylo od razu walic we własciciela - pies niewinny ze z debilem mu przyszło zyc!!! A wlascuiciel bez wyobraźni to masakra!!! ------------------------------------------------------------------------ KTO MA PSA??? KOTA???? RYBKI???? CHOMIKA????? Wysyłajcie foty na galeria@wellnesslife.pl robimy internetową galerię!!!!!!!!!!!!!!! OSTATNIE DNI KONKURSU!!!! www.wellnesslife.pl/victoryspa/konkurs

Gość to zle zrobiłaś babo
bo co tu pies winny? umiesz myslec czy na darmo ten kaczan dzwigasz?

Gość grrrrr
to nie jest zadna prowokacja tak bylo naprawde :-0 facet kucal nad psem ktorego zdzielilam cegla po łbie podnoszac sie machal lapami myslalam ze mnie pobije wiec walnelam go i wezwalam policje poniewaz mialam rozdarte spodnie i rane na nodze :-0

Gość zimorodek
Nie twoja rzecz za co ich nienawidzę. Ty pokochaj za to żaby,ropuchy i padalce - też boże stworzenia i na pewno mądrzejsze od ciebie.

Zaraz odezwie się szczekanie obrońców zwierząt. A co wy byście zrobili, jakby pies zaczął gryzł? Może pozwolić sobie odgryź nogę? Bo to taki fajny piesek i w ogóle to nie jego winna, że zaraz mnie zagryzie. W takiej sytuacji nie ma się co zastanawiać. A właściciela do sądu.

Gość grrrrr
chodz sama mam psa ktorego bardzo kocham zgadzam sie z tredem wlasciciel pponosi odpowiedzialnosc pies ktory jest agresywny powinien byc na smyczy w kagancu walnelam psa bo zaatakowal obawiam sie ze gdybym tego nie zrobila pogryzl by mnie dziecko ktore sie panicznie wystraszylo i mojego psa ktory trząsl sie ze starchu .

Gość ale czemu cegłą
właściciela tego psa zdzieliłaś ...hmm ja bym na twoim miejscu go w krocze i po sprawie :D:d a jeżeli chodzi o psa to dobrze mu tak .....

Gość niby wszystko cacy
ale male pytanko: po CZYIM prywatnym terenie spacerowalas?..

Gość grrrrr
to jest duzy ogrod mojego kolegi czesto tam bywam bo wtedy pies moze sie wybiegac ile chce :) do ale czemu cegla bo mialam ja w rece i dzialalam w afekcie :-0

Gość grrrrr
a pozatym nie chcialam ryzykowac kopniakiem bo moglabym nie trafic tam gdzie trzeba a tak rozbilam mu glowe lezaj troche niekumaty przyjechalo pogotowie ocucili i leb mu zabandazowali :-0

to chyba prowokacja, pogotowie do psa? ale swoja droga ja chyba tez bym tak robila gdybys go kopla moglby rzucic sie na swoja noge.

Gość nie dla psa tylko dla
wlasciciela idioty :-0

Gość nie dla psa tylko dla
wlasciciela i to jemu łeb zabandazowali :-0