Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danis

WOSKOWANIE USZEK

Polecane posty

Gość danis

GDZIE W GDYNI WYKONAĆ WOSKOWANIE USZI I JAKI KOSZT?

....ja robiłam synowi to sama......nie jest wcale trudne, same świece mozna kupić w sklepie ze zdrową żywnością

Gość danis
ewa na czym to polega

świeczki o których pisałam to coś w rodzaju takiej wąskiej tutki powleczonej woskiem pszczelim. węższym końcem wkłada sie to do ucha, z wyczuciem, ale nie zbyt płytko. Drugi koniec zapalamy. Nie należy się obawiać niczego, bo to się nie pali dużym płomieniem tylko tak pomalutku wypala, nie ma zagrożenia. Dla bezpieczeństwa kładłam ręcznik na głowie syna. Osoba, której się to robi musi leżeć na boku, oczywiście \"uszkiem do góry\". Świecę trzeba cały czas trzymać, żeby sie nie przewróciła. jak zostaje już jej bardzo mało to wyciągamy ją z ucha i wygaszamy w wodzie (ja w szklance, która stoi obok). Być może piszę zawile, ale wierz mi, że nie jest to trudne. Syn pozbył się raz na zawsze problemów z gardłem, miewał częste anginy i migdały były cały czas powiększone i zaropiałe.

Gość danis
JA TEŻ PRAWIE STELE MAM ANGINE, NIGDY NIE DOLEGA MI NIC INNEGO. BIAŁE CZOPKI MAM NON STOP Z MAŁYMI PRZERWAMI. MOŻE MI TEŻ BY POMOGLO . I JEMU TEŻ Z USZU WYLAZLO TYLE BRUDU. BO SŁYSZAŁAM ŻE TAK SIĘ DZIEJE

..tak, nie koniecznie za pierwszym razem, ale sama byłam zaskoczona ile paskudztwa tam sie mieści...

Gość danis
JAK TO WYCHODZI Z UCHA I ZOSTAJE NA MAŁŻOWINIE CZY INACZEJ JAKOŚ

to się osadza na ściankach tej świeczki, na tej końcówce, która zostaje niespalona

Gość danis
AHA, DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI