Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_lumpeksiara

polecam sklepy z odzieza uzywana w legnicy dzierzoniowie i swidnicy

Polecane posty

Gość stara_lumpeksiara

w Legnicy na Muzealnej naprzeciwko stacji statoil w Swidnicy na stacji pkp w Dzierżoniowie w rynku za budka z frytkami tam zawsze cos znajde

Gość stara_lumpeksiara
moze ktos jeszcze cos poleci????? zapraszam chetnie odwiedze jakies nowe miejsce;)

Gość przestan
nie wstyd ci nosic uzywane szmaty??? Ja bym sie brzydzila, fuuu://I nie obchodziloby mnie jak "piekne i zadbane" sa te ciuchy, licze sie fakt, ze juz nalezaly do kogos.BLEEEE

Gość stara_lumpeksiara
pewnie od siotry kuzynki czy kolezanki tez pewnie nie pozyczasz ciuchow bo juz je nosily? zreszta ciuchy te sie pierze i prasuje...

Gość przestan
OCZYWISCIE, ZE NIE POZYCZAM!!! Ty pozyczasz ciuchy??? Gdzie ty sie wychowalas? W lesie??

Gość ked
nie przejmuje się - przestań - ma chyba jakieś kompleksy:-( Pytanie o to, czy wynikające z finansów, wykształcenia, inteligencji czy wyglądu zostawmy komu innemu... We Wro polecam lumpex z ul. Ostrowskiego (pono jeden z największych w tej częsci Europy) - kumpela trafiła tu mograna koszulkę z metką. Ciekawie jest też przy. ul. Legnickiej (na wysokości Kauflandu), w niebieskim "kwadracie" - mam z niego żakiet G.Ferre i spódnicę Mondi.Trafiłąm tu audentyczne boliwijskie ponczo z kozy. Ceny niekiedy fatalne, ale czego się nie robi dla "perełek"???!!!

Gość do przestan
idz stąd snobko!!! to nie temat dla ciebie więc spadaj

Gość przestan
wyobrazcie sobie, ze chodzicie w moich szmatach, ktore wysylam w paczkach do Polski...i tak jestem snobka, a wy prosze bardzo noscie moje zuzyte rzeczy :o