Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bosszze co za kraj

Co was denerwuje w POLSCE?

Polecane posty

Gość bosszze co za kraj

mnie warszawka,ta cala niby elita,smieszne,kiedy czytam gazety zeby tu i tam JEST dobrze bywac,to mnie rozsmiesza te bywanie,jedny drugiemu by noz w plecy wlozyl,a skoro robimy sie na taka elite,to czemu ci bogacze przyjezdzja np do miedzyzdrojow i kupuja podroby za 200zl??? elita srana...nawet aktorki sie lapia na turecka tandete

no i niech se kupują podroby ich zycie.........:> a mnie ejszcze bardziej denerwuje krytykanctwo,chamstwo,zawisc, e.t.ccccccc......

Snoby sa w kazdym panstwie, to akurat nie zalezy od narodowosci. W polsce nie lubie tego, ze ludzie sa niesympatyczni wobec siebie i kazdy podejrzewa drugiego o jak najgorsze intencje. Wszyscy sa jednym slowem, podk.ur.wieni. A cala reszta mi sie podoba :) No, moze jeszcze oprocz drog i rzadu.

Gość mnie nic zupenie nic
:O

w zasadzie to wszystko!! naprawdw wszystko! polityka i religia najbardzij!

wlasnie zeby dostac dobrze platną prace trza miec znajomosci...:O na dzienne studia zresztą tez...albo hajs na lapowke...:O

Gość brak perspektyw dla mlodych
ludzi po studiach

Gość zabaaaaa
mnie denerwuje nietolerancja w Polce denerwuje mnie to, ze ludzie na sile chca sie pokazac, ze jeden drugiemu cos zazdrosci jak ktos ma lepszy dom albo samochod.

Kaczuszki, Giertych, wchodząca cenzura xD Opodatkowanie za darowniznę w fundacjach...Nie wiem czy warto pisać, bo cały dzień by mi to zajęło

Gość mnie denerwuje
ze kazdy polak kurwa liczy tylko na panstwo socjalne-czyli wylicza co powinien miec za darmo-co jest bzdura o wiadomo ze nic nie ma za darmo chocby nie wiem jak sie nazywalo! jak chcesz miec dobra opieke zdrowtna to plac-normalne dla innych obywateli swiata:O

Gość soczewkowa
a mnie to ze w świnujściu pisze wszystko najpierw po niemiecku przeciez to do cholery jeszcze polska!

Gość A mnie denerwuje
że ludzie cieszą się z cudzego nieszczęścia i zawsze są pesymistycznie nastawieni, zawsze każdemu mało wszytskiego, i ludzie sobie zazdroszczą i jak ktośkupi coś nowego to nawet najbliżsi znajomi zaraz jakieś teksty i takie zawistne oczka :O Ehhhh czemu nei można się cieszyć z sukcesó swoich znajomych tylko zamaist tego swymi kąśliwymi uwagami pomniejszać radośc :(

Denerwuje mnie, że tak dłuuugo trwa ta transformacja. Ja juz naprawdę chciałabym normalnie żyć, żeby można było coś zaplanować, a tu ciągle nowe przepisy i wywracanie wszystkiego do góry nogami.

Gość bosszze co za kraj
wkurza mnie to ze prawo polskie jest beznadziejne,tyle przekretow jest,firmy podatkow nie placa,oglaszaja upadki firm,maja po miliardy w kieszeni i domy za granica i piekne samochody,a udaja biednych a panstwo nic!!!!

Gość trust
Prawo. Człowiek przed napastnikiem bronić się nie może,żeby go za bardzo nie "uszkodzić",bo jak mu zrobi krzywdę to sam poniesie kare.Paranoja.

Gość bosszze co za kraj
a dlaczego to mnie wkurza??? bo moi rodzice placa ,przynosza w zabkach na zus,a tu k...jeden z drugim jakies przekrety!!!

Gość bautorko topicu
nie denerwuj sie tak, bo ci zylka peknie, przekrety nie sa typowe tylko dla Polski.

Gość zolta kaczucha
wszystko! zawisc, zazdrosc, pesymizm, szpanerstwo (to do warszawy) , chamstwo, polityka, religia i nierówne jezdnie!!!!!

Gość sobie a nie se
Tak jeden z drugim nakradną miliardy i sobie żyją spokojnie i nikt im nic nie robi a zwykły człowiek może mieć za 1 grosz niezgodności w zeznaniu podatkowym jakieś procesy, kary i huj wie jakie odszkodowania musi płacić zusowi :O paranoja :O

Gość no szpanerstwo
tak szpanerstwo bardzo rozprzestrzenione wśród młodziezy, niektóry myśli ż jak zaświeci w butach od pumy i portkach wranglera to jest szef :O przecież teraz 90 % dzieciaków ma buty markowe i spodnie za 250 - 300 zł :O tylko ze ci szpanujący tego nei widzą i myśla że są wyjątkowi i nei wiedzą że to czym oni rzekomo błyszczą już dawno stało się chlebem powszednim :O

Gość bosszze co za kraj
sobie a nie se-wlasnie...ja zyje obok takich co przekretow maja na boku ze hoho,bmw ,mercedesy...ojciec pojawia sie raz w tyg bo policka go szuka,ale co tam,matka na bezrobotnym!!! paranoja!!!!

Gość bosszze co za kraj
wlasnie.w polsce jak juz ubierzesz nike,czy na slub czy na codzien to kurde pan jestes hahahahaha na cslym swiecie ubieraja te rzeczy na trening i kosztuja o polowe mniej i to nie jest zaden luksus,a u nas??? tylko banki i sklepy sportowe,taka kase na tym robia

mnostwo rzeczy, do glownych zaliczam: -polityka i to od lat bo nic sie nie zmienia... -beznadziejne srodki komunikacji miejskiej -strasznie zawistni ludzie -szarosc -i to ze kocham ten kraj i nie mam szans na normalne zycie w nim, wiec siedze w uk.

Najbardziej mnie denerwuje zarzadzanie krajem , bo od tego się zaczyna. Co zmiana rzadu to inna polityka. Najpierw miało byc budownictwo kołem zamachowym dla gospodarki, a tu kilka lat i sruuuu wszystko się zmiania. Łapie sie kilka srok za ogon, to do niczego dobrego nie prowadzi. Dobra gospodyni jak pastuje podłogę to nie piecze w tym czasie ciasta,bo bedzie smierdziało pastą. Ludzie dlaczego nie myśli sie sensownie?

Gość Polecka
denerwuje mnie: - cwaniactwo (skora, fura i komora) - dwulicowosc co niektorych "uczciwych" politykow jak i sasiadek blee - dewocja (wiecie te grzyby i "czapki") - postawa roszczeniowa meneli i rodzin powiedzmy "biednych" nierobow (tam gdzie juz babka zyla z zasilku) - brak perpektyw dla mlodych i wyksztalconych ludz + rzucanie klod pod nogi malym przedsiebiorcom, zusy, pierdziusy itd.

Polska jest fajna, szczegolnie z daleka, tesknie za nia ;-) A jak juz jestem w Polsce to nie moge pojac dlaczego tak zle sie jedzie z poludnia na polnoc. Generalnie drazni mnie balagan w przepisach, rzadzie. Dla mnie Kaczygrod to pomylka.