Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sbinki

maść z wit. A na włosy - dobry pomysł?

Polecane posty

chciałabym dzisiaj na noc nałożyć na włosy maść z wit. A Myślicie, że to dobry pomysł. Zbawiennie działa na paznokcie i skórę, a przecież włosy mają z nimi wiele wspólnego. Stosował ktoś taką kurację? Jakie efekty? Proszę o konsultacje ;)

Początki trudne - tłuszcz trudny do zmycia - nie każdy szampon to dobrze zrobi, włosy potem nie najładniesze :( Ja długo wklepuję maśc w skóre głowy dlatego najlepiej wieczorem jak mam czas Ale po entym razie widzę efekty- ale z mojego doswiadczenia to kuracja dla wytwałych - gdybym nie była zdesperowana nie wiem czy bym w tym wytrwała. Pozdrawiam :)

serdeczne dzięki malojka :* jutro nie planuję nigdzie wychodzić, więc na noc nałożę tą maść. najwyżej jutro bede myć włoski kilka razy. :) myślę, że pewne nawilżenie im się przyda, bo są bardzo zniszczone i przesuszone. jeszcze raz dziękuję!

Gość aneczka 123
zdaj relacje jak po tej masci ?

hmmm...trudno było zmyć i musiałam dwa razy, więc włosy tym podwójnym myciem znów zostały osłabione. błyszczą się, ale dalej są sianowate. myślę, że zostane przy kremie nivea. po nim włosów nie trzeba tyle razy myć i jednak to nawilżenie zostaje, a nie uchodzi z szamponem. poszukam może jeszcze wit. A w postaci olejku w aptekach i bede wcierać w skórę głowy. muszę coś zrobić z moimi kłakami na głowie, bo są w opłakanym stanie!

tak jak pisałam wcześniej - większość ludzi co liczy na cud po pierwszym razie - rezygnuje ja myje więcej niz 2 razy - czasem 4 może dlatego że uzywam letniej wody a nie goracej - ale mam krótkie więc mycie akurat mi nie niszczy włosów.

Gość ......... kasia
nadmiar wszystkiego jest szkodliwy :) ale maści witaminowej większość ludzi nie jada

I co z tego, że nie jada? Wcierane specyfiki w nadmiarze tez mogą zaszkodzić. W końcu tez przedostają się do organizmu.