Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa bedę i zła

JAK SKŁÓCIĆ MAŁŻEŃSTWO

Polecane posty

Gość napisz sms
ale, chodzi o to, abys te sms wysylala z roznych telefonow, zeby go zmylic, jesli chcialby sprawdzic po ip.

Gość chcąca
we cie przestancie, ale jestescie porypani....curfa....jak czlowiek ma dolek, to chocby się zesral to nie ma kto wesprzec ale jak sklocic malzeństwo to od razu tylu doradców a paszlIIII won!!! 😠

Gość napisz sms
ah!ona o niego hmmm.... Ide sie napic, moze cos wymysle. Lepiej by bylo gdybys zdobyla jej nr.

Gość napisz sms
chcaca, jak czowiek ma dolek, tez doradze:-) no powiedz, co Ci lezy na serduszku?

Gość chcąca
ale ja głupia jestem. dobrze robisz dziewczyno, dokop im!

Gość no dobra
obojetnie co napiszesz to w razie czego ucierpi kumpela :( musisz zrozumiec ze oprócz numeru telef. sam telefon też wysyła nr inentyfikacyjny i jesli sie facet uprze to dojdzie z jakiego aparatu był esek wysłany bez wzgledu jaka karta w nim była

Gość złośliwa bedę i zła
postaram się

Gość napisz sms
wlasnie dlatego powinna pozyczac telefon od kilku znajomych

Gość chcąca
skladaj mu w esach niemoralne propozycje

Gość chcąca
teraz to ja juz się podnioslam i nie potrzebuję...🖐️dzięki

Gość złośliwa bedę i zła
aparat pożyczę od znajomych a kartę kupię,

Gość złośliwa bedę i zła
możecie mi podać przykład? Nigdy tego nie robiłam... to mój pierwszy raz...

Gość antybaba
z bramki puść, i napisz najpierw, że ty go znasz, ale on Ciebie nie i tak z smsa na smsa, że się w nim zakochałas i marzysz o wieczorze z nim przy kominku, butelka wina, tylko wy dwoje.... on sie da złapąć!!! A ona wkońcu to wyczuje i zrobi mu scene dobre???

Gość napisz sms
chcca, wcale nie jestes glupia, jestes po prostu dobra duszyczka i razi Cie takie zachowanie. Sa ludzie i ludziska. Ja jestem ludzisko:-(

Gość chcąca
misiaczku ta ostatnia noc byla naprawde cudowna! oby takich wiecej. ta zlota bransoletka tez jest sliczna. kochany jestes ;*

Gość napisz sms
antybaba, Ty az leb! Pewnie, ze dobre

Gość złośliwa bedę i zła
a potem jak już romans się rozkręci powiadomię dyskretnie przez innych znajomych jego żonkę... ale bedzie checa!

Gość chcąca
czy ja wiem, czy dobra? powiem Wam coś takiego ze nie wiem po kiego grzyba to robic, no bo skoro koleś jest takim palantem, ze ulegnie to po co mi taki? co Ty się w nim podkochujesz czy jak?

Gość napisz sms
no, ale jeli ta zonka zacznie sprawdzac rachunki i nie znajdzie tego za zlota bransoletke? A jesli facet cwany, sam zacznie zonnie czytac te sms, zeby go bron Boze nie podejrzewala na przyszlosc

Gość wiem co nieco o tym
jak chcesz esy pisac to pisz z neta. jezeli nie masz stalego ip to numer zmienia sie co godzine , wiec nie ma szans zeby dowiedzial sie z jakiego komputera zostal wyslany sms. mozesz sobie wyprobowac to najpierw na sobie. powysylaj sobie co jakis czas sms z neta a zobaczysz ze za kazdym razem jest to inny numer.

Gość looo matkooo
"no dobra pod warunkiem ze masz kradzony lub nie rejestrowany telefon bo jak sie uprze to po IP telefonu tez dojdzie skad sa wysyłane eski " Po pierwsze - od kiedy telefon ma IP? Jak już to IMEI. Po drugie - zidentyfikować kogoś po samym nrze IMEI nie jest tak latwo - to już sprawa dla prokuratury i nie sądzę, żeby się facetowi chciało w to bawić i jestem pewna, że policja czy jakikolwiek inny organ ścigania by się zaśmiał, gdyby gościu przyszedł i powiedział - "słuchajcie, dostałem 2 smsy od jakiejś babki/faceta, możecie sprawdzić, kto to? podejrzewam, że nr tel. jest niezarejestrowany, ale może jakoś po IMEI by się dało chlopaki, co?" Wiec bez problemu możesz kupić starter (jeśli masz simlocka w telefonie, to też nie problem - jak masz abo w Plusie, kup simplusa, jak w Erze - kup TakTaka / Heyah itd) i się nie przejmuj. A jesli dalej masz wątpliwości, to ustaw sobie anonimowe proxy i wysylaj z netu i wtedy już zupełnie się niczym nie przejmuj ;) :P Co prawda ja tam nie namawiam do tego, co chcesz zrobić ani tego nie pochwalam, ale odezwałam się tylko tak formalnie :) Pozdrawiam!

Gość złośliwa bedę i zła
a niech mają za swoje!!! I nie wtykają więcej nosa w nie swoje sprawy!!! Niech pilnują siebie !

Gość chcąca
heca się pisze przez samo h

Gość napisz sms
nie wiem po co, widocznie wyrzadzil Jej wielka krzywde, skoro chce sie az tak mscic...

Gość złośliwa bedę i zła
oj tam ortografią się przejumujesz! Matura dopiero za dwa latka! Zresztą nawet wtedy może będzie można liczyć na amnestię!

Gość złośliwa bedę i zła
no to jak: mogę śmiało wysyłać smski z neta? Mam Neostradę z TP. Albo ze swojego aparatu tylko z innej karty sim?

Gość deser jogurtowy straciatella
Mozesz mu jeszcze wyslac jakis drogi prezent- np. Ten ladny zapach Armaniego- zona na pewno bedzie zazdrosna, pomysli ze ma kochanke. Oczywiscie doczep bilecik: Dziekuje Mareczku(czy jak mu tam) za upojny wieczor...

Gość looo matkooo
21:39 wiem co nieco o tym jak chcesz esy pisac to pisz z neta. jezeli nie masz stalego ip to numer zmienia sie co godzine , wiec nie ma szans zeby dowiedzial sie z jakiego komputera zostal wyslany sms. A Ty w jaki sposob sie laczysz z netem, ze IP Ci sie zmienia "co godzine?" :P I tak naprawde to, ze masz neostrade i dynamiczne IP, nie znaczy, ze mozesz wszystko. Bo niestety cos takiego, jak logi nasza kochana telekomuna posiada, wiec gdybys chcial wyslac smsa o podlozonej bombie czy o ataku ter_ro_rys_tycznym, to wszystko jest do udowodnienia. Jedynie wysoce anonimowe proxy moze tutaj pomoc. Ale to juz inna bajka..

Gość boosszze co za kraj
chyba zartujesz ze bedziesz bawila sie w taki pomysl?