Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa bedę i zła

JAK SKŁÓCIĆ MAŁŻEŃSTWO

Polecane posty

Gość wszystkim idiotkom
(bo inaczej o was powiedzieć nie można) które tu tak ochoczo radzą, życzę aby jakaś smarkula taki sam psikus zrobiła wam, zobaczymy jak wam wtedy będzie wesoło. Nawet nie wiecie o co chodzi. Może to nauczyciel tej pannicy, może się w nim podkochiwała a on ją odrzucił, może po prostu krzywo na nią spojrzał... A wy jej pomagacie w skłóceniu małżeństwa i to mocnym skłóceniu, bo podejrzenie zdrady potrafi bardzo w małżeństwie namieszać. Pomagacie w niszczeniu komuś życia, ha ha ha ależ to zabawne prawda? Brak słów na waszą bezmyslność.

Gość złośliwa bedę i zła
dziękuję wszystkim za rady. Jeszcze nie wiem co zrobię, ale coś na pewno zrobię. To nie jest mój nauczyciel, tylko znajomy. I przenigdy się w nim nie podkochiwałam, a on mnie nie odrzucił i nie chodzi yu wcale o taką zemstę. Sprawa jest dużo bardziej skomplikowana i nie zamierzam jej tu wszystkim opisywać. Dla zainteresowanych tematem będę tylko zdawać relacje z moich czynów i skutków jakie odniosły. Nadal proszę o jakieś pomysły. Z kilku przedstawionych już wyżej chyba skorzystam.

Gość do zlosliwa bede i zla
ile masz lat? co on Ci zrobil? i moze napisz jaka jest twoja motywacja - robisz to z checi nababrania mu czy w obronie przed jego dalszymi swinstwami?

Gość złośliwa bedę i zła
teraz robię to bo chcę im się odwdzięczyć za to co oni mi zrobili, nababrali mi w moim życiu i myślą że im to ujdzie na sucho...

Gość do zlosliwa bede i zla
no wiesz, niby problem jest w takim razie glebszej natury filozoficznej - skoro cie skrzywdzili to i znienawidza, ale nie wiem, czy nie warto odpuscic w kazdym razie dobrej nocy zyczę 🖐️

Gość ja bym nie dopuściła
autorko topiku życzę powodzenia w knuciu intrygi, trzymam kciuki, daj znać jak ci poszło. Pozdro.

Gość ohoho ale temacik
no kobitki dawajcie jeszcze jakieś rady. chciałbym wiedzieć czego mogę się spodziewać po jakiś wrednych małolatach które nie mają co robić.

Gość ohoho ale temacik
Lusesita de Millagros Dolores nie stękaj tak głośno bo mi dziecko obudzisz! Ty stara k....o!!!!

Gość i jeszcze sie Zastanow
bo potem mozesz miec ogromne wyrzuty sumienia.........

Gość o właśnie
dobre rady zawsze w cenie

Gość tak czytam i myślesobie
Czy to forum ma taki poziom czy ktoś sobie zwyczajnie robi jaja podpuszczając autorkę wątku? Ludzie skąd w was tyle jadu, skąd taki brak klasy? Nic nie wiecie na temat sytuacji autorki topiku a glosy, ktore naklanialyby do zażegnania opisywanej sytuacji policzyc mozna na palcach jednej ręki. To smutne i wręcz żałosne.

Gość Antosiak
dobre, dawajcie jeszcze

Gość Ty Antosiak
ale ty glupi jesteś

Gość halusia
jak widać nie tylko on.

Gość telefonik mam nowy
możesz tez dzwonic do niego do domu wiedzac ze go nie ma. wkoncu zonka sie wscieknie ze jakas bab za nim wydzwania!

chyba nie wiecie, jak podejrzenie o zdradę boli... chyba trochę sie zapomnieliście, tak bardzo pomagajac autorce w wymyślaniu sposobów zemsty:O cieszy mnie, że są też wpisy osób myślących trzeźwiej, jak np \"wszystkim idiotkom\"

Gość do do doautorki
złośliwa bedę i zła >>>> jesli zrobili ci krzywdę to kiedyś to do nich wróci, olej ich chyba, ze to takie gagatki, co jeszcze będą ci paskudzić pozdrawiam i zycze trafnej decyzji:)

Gość Twierdzę że
autorka topiku na rację w myśl przysłowia: oko za oko, ząb za ząb!

Gość Antosiak
aleś Perła tekst walnęła!! Ohoho! Z nóg mnie to zwaliło!

myślę że to kolejna durna prowokacja ciekawe że tyle wrednych małp daje \"dobre rady\" - mam nadzieję że was ktoś kiedyś podle załatwi albo ktoś potraktowany podle zlokalizuje was i maski wam sklepie aż wam tapeta opadnie....

Gość można i można
piranha o co ci chodzi? Czy ty nigdy nie zemściłaś się na kimś? Jesteś taka święta?

jeżeli coś do kogoś mam - mówię wprost. Nienawidzę podłości. Dziwię się że się dziwisz. Co z ciebie za człowiek?

Gość antybaba
Gadaj, co zrobisz wreszcie? Mam dalej kombinowac, czy wreszcie się zdecydujesz. Kobito, zamiast tyle piany toczyc działaj!!!! Masz tu co najmniej 3 genialne pomysły, a ty tylko się podniecasz i nic, stoisz w miejscu.....

Gość można i można
ze mnie normalny, ja też mam czasem ochotę zrobić komuś coś przykrego, jak mi zajdzie za skórę. to chyba z tobą jest coś nie tak. Nie wierzę że jesteś taka idealna i nigdzy nie miałaś ochoty kogoś zranić!

a kto mówqi że jestem święta???Tyle że walę wprost!!!A wiesz jaka to satysfakcja? Spróbuj szczerze.O ile masz odwagę. Podam przykład. Starsza sąsiadka wydawała mi się miła.Byłam na urlopie wychowawczym, miałam sporo czasu - dużo u mnie przebywała i rozmawiałyśmy. Nawet jej ufałam.Po jakim czasie inna pańcia - przyszła do mnie (po kłótni z tamtą) i doniosła - że miła starsza pani mnie obgaduje, że kłócimy się mężem i na pewno się rozwiedziemy. Wściekłam się.Ucięłam kontakty i powiedziałam mężowi. Starsza pani zahaczyła mnie czemu mąż się jej nie kłania - a ja powiedziałam wprost dlaczego,Poczerwieniała jak burak. Poczułam się pomszczona.

Gość można i można
a czy ta sąsiadka twoja mówiła prawdę? Kłóciłaś się z mężem?