Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocakarola

Jakie kobiece pismo spełnia Wasze oczekiwania?

Polecane posty

Gość cocakarola

Kiedy zachodzi sie do kiosku,sklepu,półki uginają sięod kolorowych pism...ceny różne,treść również,a wkażdym reklama goni reklamę i trudno znaleźć dobrą treść o modzie,o kosmetykach. Jakie pisma czytacie?Chodzi mi o takie,z których mozna najwięcej wynieść,ktore pomagają Wam dobrze się ubrać,zrobić makijaż...

Gość okt
ja nie potrzebuje czytac gazet zeby wiedziec jakie mam kupic kosmetyki a tym bardziej ubrania a takie artykuly o kosmetykach mnie dobijaja sa tak nudne sama wiem co mam kupic ide do sklepu tam czytam etykietki ogladam i juz

🌻 cosmopolitan 🌻 świat kobiety z innych czytuję: 🌻 newsweek 🌻 architektura murator 🌻 archivolta 🌻 computer arts 🌻 laif i to na tyle :)

Mam niestety złe zdanie o pismach kobiecych. Nudne jak flaki z olejem, mnóstwo błędów, w kółko wałkują to samo, często zdjęcia są bardziej wartościowe od tekstów. Skoro jednak szukasz w nich porad jak się masz ubrać, to myślę, że znajdziesz coś dla siebie. PS Ostatnio czytam już tylko \"Politykę\".

Zadne nie spelnia moich oczekiwan, ale czasami przegladam Cosmo, Glamoura, Joya, Claudie i Swiat Kobiety (jak akurat ktoras z kolezanek albo mama kupi), sama z siebie regularnie tylko Angore i Polityke

Zwierciadło, przynajmniej jest co poczytać, z nie tylko oglądać

Z przykroscia stwierdzam, ze wiekszosc kobiecych pism to po prostu strata pieniedzy!! Non stop walkuja te same tematy, tylko szata graficzna sie znienia. Bzdurne i infantylne \"artykuly\". Porady na wszystko i nic. I milios sposobow na wszystko :O Jak chcemy zidiociec - to prosze bardzo: jest w czym wybierac :O Widze, ze kilka osob podaje Cosmo, jako spelniajace oczekiwania... Cosmo to spelnialo oczekiwania jakies 3-4 lata temu. Teraz to jest szmira jakies swiat nie widzial :O BVzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Konkretny przyklad pisemka dla chcacych zidiociec :O Jedynie pisma typu Newssweek, Polityka czy Przekroj (i inne tego typu) nadaja sie do pokazywania ludziom. Bo chociaz pisza o czyms konkretnym i traktuja czlowieka normalnie, a nie jak zacofane glupie kretynki :O

lubie Elle i Twoj Styl za to ze pisza o swiecie dobrze zarabiajacych, gustownie nie tandetnie ubranych Polek, szczesliwych Mamach, kobietach spelnionych, swiecie do ktorego ja aspiruje reszta typu JOY cza COSMO to lektura dla 18-20 latek mysle ze Elle i Twoj Styl sa dla kobiet kolo 30tki i lubie te 2 gazetki

Gość xin
Zadne :-) W większosci to samo, reklamy komsetyków. Ciagłe artykuły o sexie, typu"przezyj najlepszy orgazm zycia" Kupuje jak nie mam co robić, i zżera mnie nuda. Ostatnio kupuje playboy`a. gazeta gdzie nie ma tylu reklam, bzdetnych artykułow itp. A sa te ciekawe, i naprawdę jest co poczytac. Playboy przestał być gazetą "rozebranych lal", przynajmniej dla mnie.

Gość claudette
Twoj Styl z pism kobiecych, niestety sporo reklam ,ale poza tym jest duzo ciekawych artykulow do poczytania a nie tylko beznadziejne zwierzania, listy i przepisy kulinarne. Poza tym obowiazkowo Ozon, Polityka, Przekrój i Nweseweek. Udanej lektury

Gość claudette
Zgadzamsie tez co do playboya. Jest ok

Gość sensuelllla
Tak to prawda, Twój Styl prezentuje świat młodych, zdolnych , bogatych... wszytskie opowieści z happy endem, wszyscy, którym się ułożyło itd itp Jestem dziennikarką... wiem, ze Twój Styl nie przyjmuje tzw ,, trudnych tematów" np. nie miesciło sie w estetyce tej gazety zamieścić artykułu o kobiecie z nowotworem jelita... dlaczego??? Opisywanie tej choroby, jej symptomów itp nie jest w ,, dobrym smaku" i nie pasuje do formy TS. Niby jedna z lepszych gazet, ale własnie stroni od takiej tematyki. Zgadzam się - Zwierciadło. I oczywiście społeczno-polityczne... ale to nie tylko kobiece :)

Gość wezlowata
Cosmo i tylko Cosmo:)

Gość penelope...
PANI

Gość TWÓJ STYL zszedł na psy
dzieki pani Joli Pieńkowskiej. Kupuję to pismo od 1989r, nie przegaiłam żadnego numeru. Pismo było fantastyczne. Nie to co teraz. Pierdoły dla znudzonych samozwańczych "dam" :O

Gość łihihih
logo, angora, cosmpolitan, twoj styl.

Gość Andża
1. SHAPE 2. Wiedza i Życie 3. Przekrój 4. Angora

jesli juz czytam jakąś gazete to jest nią Angora. A pisemka kobiece to szmelc.

Gość trewka
świat kobiety całkiem niezły

Gość a ja relaksuję się tylko
przy Polityce... reszta to oklepane tematy, mnóstwo "złotych porad" itp.

Gość trewka
polityki nie lubie bo już kilka razy przekonałam się że jest stronnicza. Czytam wprost