Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I will be perfecttt...

Schudnę!!! Pokaze że potrafie... Dziewczyny które pragną schudnąć.........

Polecane posty

wymiary nie są takie złe wiec naj na 170 cm nie ma tragedii no i sama widzisz:( te diety cud robią więcej szkody niż pożytku:(:(:( sama jak byłam młodsza to zaczęłam sie bawić w diety ( do tej pory nie wiem co mnie napadło) i teraz musze stale kontrolować wage:( że też wtedy nie było nikogo kto by mi przemówił do rozsądku... ehhh ale nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem dziewczyno co dzisiaj zjadłaś??

Dzisiaj zjadłam te przeklęte jajko pół grejpfruta i jabłko:/ Ja załuje pierwszego dnia mojej diety nie pamietam kiedy to bylo ale gdybym wiedziala ze to skonczy sie odchudzaniem czy kontrolowaniem tego co jem do konca zycia to nie zrobilabym tego ponownie

no niestety!!!! jeśli moge radzic to zwiększ ilość spożywanych kalorii!!! do minimum 1000. na obiad zjedz np chudy biały ser i do tego jakieś warzywa. jesz minimum 4 razy dziennie, małe porcje, dużo wody albo herbatek( zielona, czerwona) teraz zjedz coś a potem wyjdz na spacer!!!!!!!!! albo pocwicz w domu. zaraz sie inaczej poczujesz.

Gość AAAAAAAA JA
zaczełam dzis kopenhaska, robie ja prawie co roku, tylko, że w tym roku to ze mnie prawdziwy klopsik. Byłam pół roku za granicą i do moich paru kilo nadwagi doszło jeszcze 6 i efekt opłakany 165 cm i 71 kg. Miałam zacząc dietę od zeszłego poniedziałku ale wszyscy mi odradzali, twierdzac że wystarczy mniej jeść ale jak mniej jeść jak żołądek taki rozwalony. Jednak jak jestem na diecie to potrafię ją utrzymać i nie ma problemu z podjadaniem. Myslę ze i tym razem wytrzymam te 13 dni.

Gość onaaaaa25
Mam podobny problem - czyli JOJO dopadlo i mnie :P Odchudzanie zaczelam w marcu z waga 64 kg. W 2-3 tyg. udalo mi sie zrzucic 4 kg... teraz jest 69 kg!!! Porazka! Musze zrobic wszystko, w celu osiagniecia swojej wymarzonej wagi 53 kg. Od poniedzialku jestem na kopenhaskiej, wydaje mi sie ze zgubilam juz ze 2 kg. Jak myslicie - uda mi sie zrzucic te kiloski do listopada? To dla mnie bardzo wazne...

jak dla mnie bomba!!!!! mądra dziewczyna!!!!!!! moze zapisz się na pływalnie?? zrezygnuj z kolacji tłustych potraw, słodyczy i dużej ilości węglowodanów( jeden ziemniak czy ciemny chleb nie zaszkodzi:)) a waga zacznie spadac!!!!!

Zawdzięczam to min Tobie buziak;) mam nadzieje ze potrafie i mi sie uda .. Jutro mam zamiar zjeść tak: śniadanie- pol szkl maślanki, waza z pomidorkiem obiad- sałatka z pomidora i ogórka podwieczorek- jabłko. Myśle ze to wystarczy czy moze masz jakiś inny pomysł:>?:)

dziewczyno białko!!!!!!!! serki chude mają mało kalorii a są zdrowe, gotowane białe mięso albo ryby, jajka tez będą dobre:D:D:D byle nie same hehehe do teko ten rower i będziesz laska:D bez jojo, stresu, głodzenia sie i napadów głodu.

Gość magda gruba
mam 12 lat i chce schudnąć mam 1.52 wzrostu a waże 52 kg jak to zrobić pomuzcie plis