Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pomoooooooooooocyyyyyyyyyyyyyy

jak odbic panience ladniejszej ale glupszej faceta slub za 2 miechy / pomocy ?

Polecane posty

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niech on wybiera

Udost臋pnij ten post

dodam ze wczoraj spalismy razem, bylismy razem rok a on powiedial wczoraj po sexie ze tamta przeprosila i wrocila i slib na 29 pazdziernika :/ jak go odbic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wake up
Zajdz w ciaze i powiedz ze to jego. Boooszzzzzzzzzzz

Udost臋pnij ten post

niestety milosc jest slepa :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 we偶 zapropnuj mu
偶eby zrobi艂 wiecz贸r kawalerski, obiecaj mu ze bedziesz jego striptizerka..... upij go i wykorzystaj.!!!!!!! a potem jakas sciema z ci膮偶a i tyle:)

Udost臋pnij ten post

potrzebuje konkretnych rad jak ich rozdzielic, sprawic zeby jej nie ufa艂 (zdradzala go), jakies pomysly? jak to robie to sie posypie jestem pewna

Udost臋pnij ten post

i nie chce go brac na ciaze bo on na to nie pojdzie, a pozatym chcialabym cos bardziej wyrafinowanego, zresta klamstwo zwlaszcza o ciazy wyjdzie bardzio szybko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedz ze jestes w ci膮偶y...
skora tak bardzo ci na nim zale偶y.....

Udost臋pnij ten post

ja chce tylko jego :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to.....
a mo偶er pozwol mu byc szczesliwym... widocznie kocha ja nie Ciebie!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po co ci taki uzywany
馃槝

Udost臋pnij ten post

wiesz ja jestem normalna kobieta zakochana po uszy no ale coz jeslia mowie ze tamta panna jest glupia to prawda to typowa barbie plastik fantastic a we 艂bie az sie g艂ucha pustka odbija

Udost臋pnij ten post

nie wiedzialam ze cos planuja wczoraj mi powiedzial, lezymy sobie a on do mnie ze monika wrocila przeprosila i ze sie pogodzili i ze sie zeni... a znam ich oboje 7 lat i to jest takie przyzwyczajenie, zpobaczyla glupia ze ja go mam i odrazu sie pokajala przed nim(kiedys powiedziala mi ze nigdy go nie dostne) :(

Udost臋pnij ten post

A nie dziwi ci臋 偶e on chce z ni膮 bra膰 艣lub a nie z tak膮 inteligentn膮 jak ty? Mo偶e to tylko twoja ocena wynikaj膮ca z zazdro艣ci? Normalna kobieta nie sypia z facetem kt贸ry za dwa miesi膮ce ma bra膰 艣lub z inn膮 poza wszyskim.

Udost臋pnij ten post

sama si臋 zastanawiam kiedy mnie spotka taka sytuacja i my艣l臋 sobie, 偶e chyba lepiej ust膮pi膰 a prawdopodobie艅stwo,偶e im si臋 uda jest niewielkie..:-)

Udost臋pnij ten post

po ch*** ci on akurat zaden facet nie jest wart takiej szarpaniny ozeni sie z nia i bedzie ja zdradza艂 z Toba a jak bedzie z Toba to bedzie Cie zdradza艂 z inn膮 teraz jestes "zakochana"ale to raczej nie to ale w ko艅cu zacznie Ci to przeszkadzac 偶e taki jest wiec i tak g贸wno to wszystko warte

Udost臋pnij ten post

mowie ze nic nie wiedzialam ona byla za granica wrocila tydzien temu! i nie spalam z facetem ktory ma sie zenic bo kurwa do wczoraj to byl m贸j facet kapiszi!!!

Udost臋pnij ten post

spoko szybko si臋 chajtn膮 szybko rozejd膮 facet ktry kocha przysz艂a zone nie zdradzi艂by jej a jak to robi tzn ze to nie mi艂o艣c nic to dla niego nei znaczy zawsze tak bedzie robi艂 a Ty nie daj si臋 w to wkopac tego kwiatu jest p贸艂 艣wiatu a nie wierze 偶eby jaki艣 wyj膮tkowy by艂,z tyego co piszesz to wprost przeciewnie

Udost臋pnij ten post

niestety kocha sie zazwyczaj za wady :( dla mnie jest jedyny wyjatkowy niepowtarzalny i nietety mnie to uczucie juz 10 lat meczy wiec nie mow mi odkochasz sie!

Udost臋pnij ten post

no to sorry kotek, facet jest z tob膮 i w tym czasie zd膮偶y艂 si臋 zej艣膰 z by艂a do tego stopnia 偶e 艣lub bior膮 - to si臋 tak super艂atwo nie za艂atwia jednak:) a ty chcesz go odbija膰? faceta kt贸ry Ci rogi przyprawia??? A mo偶e ona po prostu chce z nim by膰, zrozumia艂a sw贸j b艂膮d itd, a nie Tobie na z艂o艣膰 go bierze - mo偶e wyjrzysz gdzie艣 poza siebie, co? Ludzie na z艂o艣膰 艣lubu nie bior膮 jednak bo to troch臋 powa偶niejsza decyzja ni偶 wej艣cie z kim艣 do wyra:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelka*
ja bym mu jeszcze kopa w dupe dala na nowa droge zycia. nie moge pojac po co ci facet, ktory cie nie kocha?

Udost臋pnij ten post

wiesz co mi powiedzial ze jestem wspanialea i ze bardzo mu na mnie zlezy i wogole ale jestem za m艂od i tyssiac rayz zmienie zdanie a on potrzebuje stabilizacji a wie ze chociaz tamta go zrdadzala to teraz jak z nia bedzie i bedzie slslub to bedzie i stablilizacja :/ troche dziwne rozumowanie wg mnie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale naiwne
swoja droga dziwie sie tamtej chyba 偶e o niczym nie wiem

Udost臋pnij ten post