Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tapetka

Zaglądnij

Polecane posty

Gość Tapetka

Chciałabym sama zrobić tapetę na pulpit, jednak nie wiem jaki program jest do tego potrzebny, jak to zrobić ? Wie ktoś? Z góry dziękuję :).

Gość zagladlem
ale jaka tapete??

Gość Tapetka
Hmmm po prostu, żeby połączyć kilka zdjęć, jakieś ładne tło, jakiś podpis. Chciałabym taką mieć na pulpicie i zrobić jeszcze dal kogoś tylko nie wiem jak :(.

Wszystko da się zrobić, ale potrzebny jest program graficzny. ja takie rzeczy robię w Photoshopie, Corelu, FreeHandzie. Pewnie żadnym nie dysponujesz, więc niewielkie szanse, że się to uda :(

Gość Tapetka
Nitka dlaczego zakładasz, że nie dysponuję :D. Posiadam photoshop, tylko, że ja jakoś za nim nie przepadam :/. Tak sobie myślałam, że istnieje jakiś program strikte do robienia tapetek.

Gość zagladlem
ja w photoshopie sie bawie gimp jest darmowy, inny interfejs ale duze mozliwosci kwestia przyzwyczajenia, a na necie znajdziesz sporo informacji jak z niego korzystac

Gość Tapetka
OOooo to może coś pokombinuję w tym gimpie, a wiesz z jakiej stronki go można ściągnąć. Byłabym wdzięczna :).

Takiego stricte do tapetek nie znam, ale skoro masz Photoshopa to może jednak pomęcz się i poskładaj w nim. :) Dobre są też programy do składu (InDesign), ale wyjściowy materiał i tak musisz przygotowac sobie w programie graficznym. Życzę powodzenia i pozdrawiam! :)

Gość Tapetka
Nitka, bardzo dziękuję:). Otrzymałam pomoc i za to dzięki. Może jednak się pomęczy w tym photoshopie...chciałabym coś stworzyć.

Gość Tapetka
:):):)