Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelope...

plyn miceralny

Polecane posty

Gość penelope...

mam pytanko.czy plyn miceralny sluzy tylko do zmycia makijazu i potem trzeba uzyc zelu oczyszczajacego m.i zanieczyszczenia czy plyn miceralny sobie radzi rowniez z kurzem itd.?

Gość łihihih
radzi sobie tez z kurzem i dziala jak zel oczyszczajacy. fsio

Gość jjjuuuhhuuuhaaa
a jaki polecacie??

Gość niebieskoookaa22
ja miałam z Vichy o zapachu różanym- super :) ale słyszałam ze najtańszy jest z Biodermy bodajże i że tez fajny...

Gość BIODERMA SENSIBO H2O
jest najlepszy

Gość niebieskoookaa22
p.s. słyszałam, że dobrze np. 1xtygodniu, umyc buzię żelem z wodą ... jeżeli na tygodniu robimy demakijaż mleczkami czy płynami...

Gość ada nie wypada
a ile kosztuje biodermy?

Gość aniuska73266437
ja najpiere zmywam makijarz woda i zelem oczyszczajacym Effaclar a pozniej wacikiem z plynem micelarnym przemywam jeszce raz twarz by byla dokladnie oczyszczona...

Gość rerehg
ja mam z dermiki i to jest najlepsza rzecz jaka przytrafila si mojej skorze koniec z wypryskami:)

Gość asasasa
a ja polecam Zieje Spa. Kosztuje około 9zł a jesy super, zreszta zobaczcie na Wizazu

ja używam płynu dermiki. Jest świetny. Zmywa nie tylko makijaż. Także hennę z brwi i ślady po farbowaniu włosów ze skóry :-D. Jak ktos ma hennę to radze ostrożnie.

Gość bnbnmmmmmmmmmm
ja kupilam sobie z ziaji (nowosc) ale nie moge sie przyzwyczaic. mam przetluszczajaca sie skore (ale i przesuszona po myciu) i pojedyncze wypryski. ale jak myje plynem to mam wrazenie ze skora nie jest dokladnie oczyszczona, ze jest brudna i jeszcze wiecej syfkow mi wyskoczy, nie umiem sobie poradzic z tym uczuciem;) chociaz na pewno dobrze zmywa nieczystosci, szczegolnie ze uzywam tlyko kremu i pudru

Gość antoska-29
Bardzo dobra jest woda miceralna z serii Prosenil. Nie drażni oczu, świetnie nawilża, skóra jest jędrna i gładka. używam do tego kremów też z serii Prosenil do cery wrażliwej. Warto, jednak co francuskie kosmetyki, to francuskie :)