Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inspiration

fryzura na wesele

Polecane posty

niedlugo wybieram sie na wesele i nie mam pojecia co zrobic z wlosami. zawsze kombinowalam cos sama ale teraz kompletnie nie mam pomyslu. w zwiazku z tym mam pytanie czy ktoras forumowiczka moze polecic mi jakas dobra fryzjerke ktora ladnie czesze no i przy tym nie bierze bajonskich sum ;) bo wesele to wydatki :( nie chce isc tak \"z ulicy\" do byle kogo bo obawiam sie ze bede miala na glowie cos w stylu tona brokatu, tona lakieru, loczki,koczki, fale... chce cos delikatnego co nie rozleci sie po kilku godzinach

Proponuję włosy lekko natapirować, a najbardziej na czubku głowy i z tyłu, zaczesać do tyłu. Boki przygładzic i podpiac wsówkami. Całość polakierować. Fajna fryzura, sama mam za tydzień wesele i planuję taką fryzurę....

Gość deszczu-kropla
Radzę wybrać ci się do najbliższego fryzjera, sama raczej nie wymyślaj... rzadko zdarza się fryzjer, który "spieprza" robotę.

Gość egey1
Mało który fryzjer umie coś fajnego uczesać. Ja byłam już u kilku na fryzurze próbnej na swój ślub i tylko bankrutuję, co kolejny to gorszy. Albo robią "sztuczne" fryzury, albo jakieś szalone czuby. Makabra

Ja ostatnio na weselu mialam loczki, zrobione gruba lokówka. Mam dluzsze wlosy -czasem sie kreca, a czasem nie:) Fryzjerka najpierw chciala wymodelowac je na dyfuzor, ale pewnie gdybym wstala z fotela, to mialabym szope i baranka niezlego na glowie. A chcialam tego uniknac. No i pokrecila mi na gruba lokowke, kazde pasmo spryskala lakierem. Wloski wygladaly fajnie, efekt byl dobry:) Dlatego polecam Ci tez cos takiego!!