Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość li7

potrzebuje wsparcia w czekaniu na okres...

Polecane posty

Gość li7

Jest na pewno was wiecej, wiele juz takich tematow, jak zniesc to czekanie na okres? Nie moge byc absolutnie z tym facetem wciazy, nastepny powinnam dostac najwczesniej 29, co robic zeby zniesc to czekanie? Jak o tym nie myslec? Co wy robicie, zeby o tym nie myslec?

Gość UDZIELAM CI MOJEGO WSPARCIA
:D

Gość moja rada to
co najmniej 2 numerki dziennie z tym samym facetem :P

Gość li7
problem polega na tym, ze jego to juz nie interesuje...

Gość oddam ci swój okres
:P

Gość coolmen
Ja jestem Kaszpirowski :classic_cool: 🖐️ te rece cie wyleczą 🖐️

Gość To jestem z tobą
ja mam dostac jutro i tylko szukam u siebie symptomów. Zrobiłam to rekreacyjnie z kolesiem, który jest mi obcy, wiem to głupie. Ale miałam ichotę i teraz tak mi ciężko, a do tego to były chłopak mojej przyjaciółki i ciągle słucham jej zalów na jego temat.

Gość Aika
to jestem z Toba nic tylko Ci pogratulowac. O ile jestem w stanie zroumiec autorke postu ktora chlopak rzucil(tak wywnioskowalam) to Ciebie za chiny nie moge. Z chlopakiem kolezanki rekraacyjnie?

Gość To jestem z tobą
Z byłym chłopakiem, on ją rzucił kilka miesięcy temu. A po za tym nie znoszę hipokryzji, rekreacyjnie to znaczy, ze lubię sex tak jak każdy, tyle. Nie musicie mówić że postąpiłąm głupio , bo to wiem, tym bardziej, ze zrobiłam tak pierwszy raz w życiu nie ze stałym partnerem.

Gość imprezkowa
Ja zawsze mam regularny okres, a po jednym seksie (cuuuuuudownym z resztą, z moim przyjacielem, z którym dzieciak mimo wszystko by mi się nie uśmiechał!) spóznił mi się prawie 3 tygodnie i do dziś nie wiem, dlaczego? Ale wszystko było OK! U Ciebie na 100% też tak będzie!!!:) Trzymaj się!

Gość spokojnie to tylko awaria
Li7,jeszcze tyle dni:)))Czasem sobie myślę(ale nie przyznam się publicznie)czemu nie miałam takich problemów jak mloda byłam?Ja rozumiem,szukanie swego szczęścia,młodość:)A na stare lata?

Gość wióry i pył
aaaaa! weź moj :( ja od 48 godzin się z bólu zwijam :(:(

Biorę,bez losowania:)))

Gość zuzkaNRW
li7 ja tez czekam i czekam i wciaz tylko o tym mysle okres powinnam dostac 28-29.08 podobnie jak ty. co prawda jestem mezatka ale jeszcze sie ucze i nie moge miec narazie dziecka a co u ciebie??

Gość li7
Nie krytykuje To jestem z toba, bo ja wcale prostszej sytuacji nie mam, wrecz odwrotnie. Pelna porazka, wstyd pisac. I jak tam, sa jakies radosne znaki u Ciebie??? No tak, spokojnie to tylko awaria, a co rozumiesz przez pojecie mloda????? :) zuzka, co mozna zrobic zeby nie myslec? W pracy jest lepiej, bo czlowiek czyms zajmie glowe, ale najgorszy bedzie weekend. Wtedy dopiero czas sie wlecze. Rozmyslam o tescie na pocztku nastepnego tygodnia, bo musze byc pewna co i jak, na 100%. Wiec moze w poniedzialek albo wtorek. Zyc mi sie nie chce. Zeby juz to miec za soba, zeby wszytsko bylo ok, wtedy moglabym spokojnie poukladac moje zycie. Albo przynajmniej zabrac sie za to. Mam nadzieje, ze ta sytuacja mnie czegos nauczy. Ty masz przynajmniej meza...

Gość To jestem z tobą
Ja staram się być dobrej mysli, bo w sumie miałam wiele stresów, podróżowałam to może się przesunąć. Na razie staram się nie panikować, bo wydaje mi to się trochę nierealne. Ale i tak nie mogę sobie wybaczyć, ze to się stało, jak mogłam se na coś takiego pozwolić z facetem, z którym nic mnie nie łączy...

Gość ijka
lil7! wskocz do wanny z goraca woda, wloz pod wode goracy prysznic i trzymaj na brzuchu(tylko sie nie poparz).cieplo rozszerza naczynie krwionosne.mi to pomaga.trzymam kciuki i glowa do gory:)

Gość pechowa_szcześciara
Ja czekalam do 62 dnia i sie doczekalam :D Ty tez sie doczekasz :)

Gość Nowakówna
a ja czekam na @ juz piaty dzien mi sie spoznia :(. Nie pomaga goraca kapiel, nie moge zadnym sposobem sie wyluzowac :(

Gość li7
No tak, na razie to wogole nie ma co panikowac, bo przeciez to dopiero poniedzialek, wtorek... Wiec nawet te gorace kapiele nie pomoga. Ja tez sobie nie moge darowac, ze tak wyszlo, mam jednak cos nie pokolei w glowie. A szczeze mowiac - to milosc nie wplywa dobrze na takie sprawy. Troche mnie zaslepilo, chociaz od poczatku wiedzialam, ze to nie odpowiedzni facet. Porazka. Jakby mozna bylo byc taka logiczna i sensowan caly czas. To by zycie bylo duzo prostsze.

Gość To jestem z tobą
Własnie ja też byłam nim zauroczona i taka głupia chwila słabości. Mam dzisiaj dostać , zobaczymy. Jak mam przestać o tym myśleć, nie wyrabiam coraz gorsze mam wizje, masakra. A przez to też moze się spóźniać , bo same się nakręcamy i stresujemy.

Gość li7
Faceci to maja dobrze w takich sytuacjach. Nawet pewnie im do glowy nie przyjdzie, zeby sie martwic. Jak ja bym chciala, zeby on bal sie ze mna i mnie wspieral... No niestety, dokonalam zlego wyboru. Jakbym miala 16 lat, daloby sie wybaczyc, a tak to tylko sie robi zalosne.

Gość To jestem z tobą
Dokładnie, ja też nie mam 16 lat a postapiłam jak gówniara. Chociaż wiem, że on jest z tych uważających i wiem napewno, że się nie spuścił. Jednak wiesz wcześniej coś tam mogło już sie zaczynać, ale on raczej miał kontrolę. Sorki, że piszę takie rzeczy, ale bardzo się martwię. Zaraz se dni policzę, bo nie wyrabiam.

Gość To jestem z tobą
To był 24 dzień cyklu to raczej nie jest tak źle, juz po owulacji.

Gość ja tez czekam
byłam na wakacjach we włoszech i tam miałam jakies dziwne plamienie, choc termin okresu przypada na ten tydzień czy zmiana klimatu może az tak zaburzyć okres?

Gość To jestem z tobą
Z tego co wiem może zaburzyć, sama na to liczę

Gość i ja czekam i czekam
i boje sie, bo powinnam mieć jakiś tydzien- dwa temu :(

Li7,pojęcia nie mam o co mi chodziło.Coś miałam na myśli,to na pewno,ale co??? Ja,na szczęście,do następnego razu mam spokój:)Czego i Wam życzę.

Gość zuzkaNRW
liz7 mnie nawet maz nie wspiera :(( zalosne, powiedzial ze dopiero jak juz bedzie pewne ze jestem w ciazy bedzie sie martwil z dziadami !! to jestem z toba, zycze powodzenia ja ostatnio mam duzo stresu takze niewiem czy mi sie nie spozni a potem jestem na szkoleniu SAMA, bez meza bez przyjaciolki , sama z myslami, problemami

Zuzka,faceci są praktyczni i prości jak budowa cepa.On się nie będzie martwił na zapas.Mój robi to samo.Z przyjaciółką co innego,zamartwiałybyście się we dwie i ona by rozumiała:)