Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość li7

potrzebuje wsparcia w czekaniu na okres...

Polecane posty

Gość sssssssssssss
ja tez czekam, kochalam sie podczas okresu takze malo prawdopodobne.... no ale same wiecie...... za tydzien mam miec okres jednak nie stresuje sie, wlasnie piersi mi sie powiekszaja - tak przed okresem, sutki bola, do tego 3 dni temu owulacje mialam takze wszystko ok:) ale jakis tam strach i tak jest.......

Gość xxx_82
Tez czekam na okres, dopiero jeden dzien spoznienia, ale u mnie jest to dziwne bo zawsze było jak w szwajcarskim zegarku. Wiec zaczynam sie troche niepokoic :(((

Gość inka0735
wiem co czujecie -najpierw jeden dzien potem cztery spuznienia potem histeria,test i porazka zaraz puzniej mdlosci i nie chce sie zyc.Przezywalam to od8sierpnia do 28suierpnia Najgorsze 20 dni w moim życiu shiza totalna ,zwlaszcza że mam juz 2 dzieci.Jednak żyje w kraju w ktorym aborcja jest legalna i dlugo sie nie zastanaialam dlatego bardzo żal mi jest polskich kobiet że są narazone na tyle stresow we wlasnym kraju,że sa bez wyboru

Gość dziewczyny bede kolejna
jestem!! -- z wesola nowina, mam okres :D :D od wczoraj, na dodatek bylam glupia i kochalam sie w dni plodne -wprawdzie z gumka, ale jednka mialam obawe ... takze jest git i u was bedzie :) aska 23- nie bedziesz w ciayy, cos ty!! skoro sie tylko ocieral, nie ma szans, plemniki nie skoczyly do pochwy! zerszta wiekszosc z was - jak widze, nei ma wiekszych powodow, wg mnie by miec prawdziwa obawe .... bedzie ok ! a nastepnym razem uwazajcie !!! nie badzmy glupie !

Gość dziewczyny bede kolejna
monia- no co ty, to okres, a ze dziwny... rozny bywa, sama wiesz