Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość li7

potrzebuje wsparcia w czekaniu na okres...

Polecane posty

Gość dziewczyny bede kolejna
jutro zrobi sie obfitszy wazne ze ejst !! ja tez bede happy i nigdy wiecej bez zabezpieczenia ... chyba ze z mezem dla potomstwa !

Gość li7
Ja dostalam dzisiaj rano!!! Cala noc bolal mnie brzuch, a teraz mam bardziej obfity niz zawsze. Jaka ulga. Chyba sie upije :)

no- kolejna szczesciara :D pij ile wejdzie

Gość ehh24
zostałam już tylko ja... obsesyjnie badam swój brzuch, piersi... nie mogę dodzwonić się do gina ale jestem dobrej myśli

Gość dziewczyny ja bede kolejna
NO a ja to co????? tylko ze kto ze mna doczeka do konca wrzesnia???

Gość To jestem z tobą
no ja z tobą poczkam ;) wiem co czujesz i dlatego będę to zaglądać w dalszym ciągu

Gość dziewczyny ja bede kolejna
dzieki ..:D ja jestem dobrej mysli, nie bardzo moge to przyjac do wiadomosci ze w wyniku czegos tak krotkiego ... jakis plemnik mogl sie dostac musi byc dobrze

dziewczyny,misie spoznia juz tydzien,pobolewa mnie brzuch ale ciagle nic!robilam test i niby jest luz.pomózcie1

eeeeeeee jak pobolewa to bedzie git !

Gość To jestem z tobą
mnie też pobolewał przez ten tydzień jak spóźniała mi sie miesiączka i wczoraj ją dostałam. Takze głowa do góry słuchaj rad "dziewczyny będę kolejna" i wyluzuj. Ja wczoraj znowu miałam stracha, co do obfitości, a dzisiaj już jest spoko tak jak mi napisała, więc czekaj dalej i się nie przejmuj tak mocno.

Gość zuzkaNRW
to jestem z toba, i widzisz nie bylo co sie martwic, Gratuluje!!! a jak z reszta?? co u was??? li7 i jak??

tez jestem z wami dalej... ja sie niby nie martwie, nie schizuje, bo WYDAJE mi sie , ze mam 2% szans, ale jednak czeka sie czeka... robilam taki test w kompie kiedy mam dni plodne, i wychodzxi, ze za 4 dni, wiec od poniedzialku- nawet - jakby preejakulat byl- nie moglyby prezyzc plemniki tak dlugo... mam nadzieje swoja droga czlowiek jest glupi ... ale ostatni raz !

Gość To jestem z tobą
Wiesz ja tez korzystałam z tych wyliczników dni płodnych na kompie, miałam 2 stronki tego typu. I w jednym przypadku się załamałam, bo wyszły mi wtedy płodne,a w drugim nie i wtedy dałam se już spokój z tym liczniem. Pozostałam przy opcji, że w srodku cyklu są płodne i koniec, bo to chyba jest zawsze jasne. Poza tym pamiętaj, że plemniki w preejakulacie ma tylko 20% facetów. Pozdrawiam.

Gość ehh24
do gin się nie dostałam..nfz hehe kolejnych testów już nie kupię, mam wyliczoną kasęna opłatę semestralna a wypłata dopiero około 10 września Dzis duzo zjadłam, wiadomo brzuch spory...a wcześniej wstyd się przyznać, prawie nic nie jadłam, z obawy, że może brzuch urośnie...a jak mam urosnąć to i tak urośnie ;) Mdłości minęły a trwały ponad tydzień, może ja tak po prostu reaguję na stres. Chłopak prawei się z tej Anglii nie odzywa, niby rozumiem bo kasa, nie ma dostępu do kompa ale... Mam nadzieję, że bedzie dobrze

ehh24 --- jedz normalnie ... co on tak ten chlopak robi... telefony z anglii sa tanie --- bez przesady stac go oby bylo ok:)

Gość To jestem z tobą
Proszę dziewczyny tylko nie wmawiajcie sobie mdłości itd., to bez sensu, postarajcie się zachować spokój. Ciesz się, że w ogóle masz chłopaka, mimo że w Anglii, to zawsze jest do kogo się zgłosić z rekalamcją. Bo dla mnie jego brak był największym stresem i porażką przy ewentualnej ciąży.

Gość ehh24
reklamacja-:D fajne określenie...

Gość To jestem z tobą
hej i co tam dziewczyny??

Gość ehh24
dziś mnie pobolewa po lewej stronie (jajnik?) i dopiero dzis powiekszyły się piersi. Mam nadzieję, że to sygnał nadchodzącego okresu. Ja mam zazwyczaj długie cyke, ostatni wynosił 45, średni to 39. Ostatnio okres miałam 27.07, więc może.. tylko wybiło mnie z rytmu to plamienie w 29 dniu cyklu (trwało 6 dni). Dziś więc mógłby być 39 dzień cyklu (pomijając to plamienie), albo 5 tydzień ciąży... Nigdy mnie brzuch nie pobolewał a tym razem ? nie wiem, może te dolegliwości wynikają z choroby ??? W każdym bądź razie mdłości przeszły, jak tylko przestałam się zamartwiać.

Gość To jestem z tobą
A moze się wybierz do gina i pogadaj z nim co i jak??

Dziewczyny pomóżcie!Od dwóch miesięcy nie miałam okresu:(Pod koniec maja zrobilam po 4 miesiącach przerwe w logeście i po miesiącu dostałam okres więc wydawało mi się że wszystko jest ok. Potem wyjechałam na dwa miesiące do Francji i tam jak głupia czekałam na okres...Teraz boję się że mogę być w ciązy!Ale z drugiej strony może to zmiana klimatu bo było potwornie gorąco i stres tak zadziałaly ale mialam nadzieje że w sierpniu wszystko wróci do normy a tu lipa...Teraz zaczynam wątpić...Jak myślicie co jest przyczyną że nie mam tej cholernej miesiączki???Ps.Chciałam jeszcze zaznaczyć że od momentu odstawienia tabletek nie uprawiałam seksu z moim chłopakiem.

na stowe nie jestes skoro nie bylo seksu po tym jak mialas okres, nie schizuj! ja nie mialam i po 3 miesiace w przeszlosci, ale wiedzialm ze nie ciaza bo seksu nie bylo takze spokojna glowa

ja natomiast juz sama nie wiem, jakos zle sie czuje .... kurna mam nadzieje, ze to tak sobie ...:o

Gość To jestem z tobą
madeleine- napewno nie jesteś w ciąży, toz to bez sexu niemozliwe. Dziewczyny będę kolejna- cierpliwie czekaj, a jak się bardzo denerwujesz to idź do gina, zawsze to lepiej i za darmo. Mi się już okres kończy powoli i 3mam za was kciuki.

Gość ffffffffffffff
to i ja czekam, jestem akurat w polowie cyklu, powinnam okres miec 18 wrzesnia, kochalam sie z chlopakiem podczas 3 dnia okresu i skonczyl we mnie, dopiero teraz mam dni plodne a jednak sie boje. czekamy czekam. Wlasnie najwazniejsze nie schizowac bo wtedy okres sie spoźnia przez stres, ostatnim razem tez bez zabezpieczenia, to bylo przed okresem, jak panikowalam jak piersi mi sie powiekszyly a to od okresu:) zawsze wylicza kiedy moge a kiedy nie, wszystko powinno byc ok ale wiecie i tak sie boje.

Gość ffffffffffffff
mam pytanie do -----> dziewczyny ja bede kolejna, piszesz ze czekasz do konca wrzesnia, czyli tez kochalas sie podczas miesiaczki?

Gość ja tez mam schizy
pisalam wczoraj w nocy w innym temacie ale tam poki co zero odzewu, wiec postanowilam odezwac sie do was... ostatni okres dostalam 3.08. do dzis cicho sza. niby boli mnie brzuch ale to juz chyba z nerwow... przewaznie cykl trwa u mnie 28 dni(30 max).przed wczoraj z rana zrobilam test. wynik wyszedl negatywny ale jakos wcale mnie to nie uspakaja. niby zawsze korzystalismy z prezerwatyw, ale jednak... ostatni stosunek mial miejsce ok. 13.08 wiec gdyby byla ciaza, to test powinien to wykazac. tak to sobie tlumacze. sama nie wiem co ze soba robic nie chce miec dziecka. najgorsze sa noce. kompletnie mi odbija ludze sie, ze to wina stresu (w polowie miesiaca mialam pierwszy egzamin dyplomowy) albo klimatu (po 4 miesiacach w niemczech nad morzem wrocilam do polski) niech ktos szepnie cos dobrego albo lepiej sie pomodli za mnie :> kurcze, nigdy sie tak nie spoznial :/ moze kolejny test jutro? :( w leb dostane

Gość ffffffffffffff
wlasnie takie schizy sa najgorsze, przez to okres sie opoźnia, dodatkowo stres ktory mialas moze byc przyczyna. Nie martw sie, dostaniesz na dniach. ja to musze czekac 2 tygodnie...

ffffffffffffffffff - nie nie kcohalam sie podczas okresu- ale tak z 4-5 dni po ..tylko ze ja po zakonczeniu okresu czekam na nastepny 34 -35 dni, wiec chyba to powienno sie liczyc ze cykl trwa 39 dni tak? zakladajac ze mam okres ok 3 --dniowy ... to bede z toba ... - no to dobrze ze tylko 20% :D - mam nadzieje ze on do nich nalezy i ze NIE mial tego przedejakulatu i w ogole sie nic sie nie zdazylo dostac do srodeczka :D = bo w sumie krociutko bylo ... ee24- wlasnie, najwazniejsze ze jest chlopak, gdzie by nie byll.... jest sie do kogo zglosic .. u mnie tez jest, on by pewni chcial ... (zreszta cholera go wie :)- ale raczej nie zostawil by mnie z tym samej .. cos wspominal ...ze nie ...) ale to nie jest TEN ... wiem to i ta sytuacja byla wymuszona - i przez niego i przez sytuacje- bylismy na swobodnej seksualnie imprezie :o

ja tez mam schizy ..... to na pewno stres .. ja juz niestety przechodzilam taka sytuacje w kwietniu - czekalam tydzien dluzej niz zwykle na okres ... wyobraz sobie - JESZCZE dluzez niz te moje 34 dni ... zupelnie neipotrzebnie jak sie okazalo schizowalam ale tez syt. byla inna... ale to niewazne tutaj ...